baza mı almalı beşikmi siz olsanız ne yapardınız

dogi45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
10
0
86
47
Eskişehir
arkadaşlar benim kızım şuan 2 yaşında ona park beşik almıştık hala daha onda yatıyor.canı sağolsun birazda deli yatar.yatakta saat yelkovanı gibi döne döne.şimdi hamileyim 2 .bebeğimiz geliyor.mecburen parka küçük yatacak kızıma ilerdede kullanması için bazamı alsam yoksa şu beşiklerdenmi.alışırmı diye de çok korkuyorum.beşiklerde çok hantal geliyor.ne yapacağımı bilmiyorum.

cnm ben baza aldım 1.5 yaşında..90-190 lık..her gören aa çocuk bu yatakta nasıl yatar falan dedi..benim kız da çok deli yatar...yerde yatırıyordum ben korktuğum için ..ilk ay birkaç kez düştü yanına yer minderleri dizdim ona düşüyordu..düşe düşe düşmemeyi öğrendikaydirigubbakcemile3..sen baza yanına şifonyeri de koyabilirsin..bence beşik meşik alma bir kez baza al her zaman kullanır..öğrenemese benim kızım öğrenemezdi..çok deli yatıyordu...şimdi 4 yaşında ve çok seviyor yatağını..

canım ben de şu an park yatak kullanıyorum,kızım 3-4 yaşına gelince baza almayı düşünüyorum çünkü beşikler gerçekten çok hantal,baza çok daha kullanışlı. bazalarında yanlarına takılabilen güvenlik demirleri satılıyor,onlardan alıp takabilirsin.kalkıp atlamadığı sürece düşmez.

bencede beşik alma artık büyüdüler benim kızımda 2 yaşında bende seneye ona baza almayı düşünüyorum

bazalı mobilya beşikler var canım
ben öyle aldım
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…