BAYRAMLIK SORUNU

o aileyle bunu konustunuz mu? icerik sildiginizden goremedim de..

Hanımlarrrr yenir bir konuyla karşınızdayım.
Ben sözlüyüm ama sözümde yüzük takılırken tüm akrabalar vardı. 70-80 kişi vardı. Bizim oralarda nişanlı kıza bayramlık getirilir. Ama müstakbel ikinci annem hiç bu konularda konusunu bile açmıyor bizim oralı olmasına rağmen. Bu durumda bu bayram bayramlıkla akrabalarıyla bize gelmesi gerekmiyor mu ? Önemli olan adetin yerini bulması.

İçerikte bu yazıyordu :))

Aynı kişi evet :) kullanıcı adını değiştirmiş:)

her şeyi töresine yöresıne göre isteyen annecıkler, lütfen bır zahmet kızınızın kaynana ve kaynata ölene kadar onların evınde kalması gerektıgını de unutmayın ..
eskilerde bunlar da var siz daha iyi bilirsiniz.

Konu sahibi atarlaniyordu nicki ile birlikte karakteri de degisti daha sakin biri oldu sanirsam
Bence bunlarin hepsi kamera sakasi kamuoyunun nabzini yokluyor

ben taktım (( ama 33 yıl önceydi.ne anlama geldiğini bile bilmiyordum.erkek kardeşimin eline tutuşturdular,oda bağladı.
sonradan ne olduğunu öğrenince anneme sordum,biliyormuydun diye,hayır,moda zannettim.herkes bağlıyor ya dedi.
ama yıl olmuş 2015,oğlum evlenecek iki ay sonra ,kısmet olursa.ne yaparlar nasıl yaparlar bilmiyorum.ama bana göre utanç verici.

Ben takmadım, annem çok sinir oluyor. Kurdele takan takar ona bir garezim yok ama bana hoş gelmiyor.

Elalem senin vajinan hakkında direkt bilgi sahibi oluyor. Abarttım mı ne ?

hayır, asla.. ne taktım ne de taktırırım.. ben kına bile yapmadım adetlere karşıyım, yapanlara da karşıyım

Senden alıntılayıp yazayım

Ben de takmadım

Hatta geçen bir konuda hediye paketinin fiyongu dedim diye de topa tutuldum

Gayretli olsun diye bağlanıyor deyip beni suçladılar..

Bu aşamada şimdiye kadar yazdıklarıma ek olarak seni beğenmek geldi elimden

Kirmizi kusak takmadim, kina gecesi yapmadım, bayramlik aldirmadim, carsaf göstermedim, kimseye (hele de aile buyuklerime) seks hayatimla ilgili bu tarz detaylar verebilecek kadar rahat bir insan degilim

valla oyle geliyor bana, cunku bu kemerler, carsaflar sunun ifadesi: bakin benim kukum ellenmemis, bu gece ilk defa seks yapicam, iste yaptim bu da carsafim, damat cok basariliydi falan filan

Kirmizi kuşak taktim bizim oralarda gayret kuşaği olarak bilinir bekaret sembolü olduğunu kk da öğrendim. Ne ailemden ne çevremdem çarşaf gösterildiğini de duymadim filmlerde izlerdik kanli çarşafin balkona asildiğini. Gerçek hayatta da oluyormuş. İyi ki Egede dünyaya gelmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…