• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bayramlık ciciler

saol cnm lcwaikikiden aldım valla hiç ummazdım orda bööle bi takım bulacağımı çok beğenerek aldım bnde oraya ne zaman gitsem bişey bulamadan çıkardım bu kez denk geldi bu arada semracım seninde bebişinin cicileri çokk tatlıı güle güle giysn minişin:)))))

saol cnm lcwaikikiden aldım valla hiç ummazdım orda bööle bi takım bulacağımı çok beğenerek aldım bnde oraya ne zaman gitsem bişey bulamadan çıkardım bu kez denk geldi bu arada semracım seninde bebişinin cicileri çokk tatlıı güle güle giysn minişin:)))))

canım oğluşunun cicileri çok güzel aynısından benim oğlumada aldım bu gün benim oğlum 8 yaşında :lepi:

ayy küçük ugglarını yerim onun ben ne tatlı yaa bu arada selincim varmıydı 8 yaşa göre olanı yaa kuzeninede alacaktık baktık ikisi aynı olsun istedik bu bayram ama bulamadık hangi mağazasında var acebaa cnm bakalım bizde:)))

canım carrefourdaki mağazasında var bir tane 7 yaşı 2 tanede 6 yaşı mevcuttu
yakınsan bi bak derim benim oğlan 8 den gün aldı ama minyon olduğu için 7 yaşı büyük bile geldi

Benim kızım 3,5 aylık oldu. Bayramda bir yere çıkamayacağız maalesef. Ailelerimiz uzakta. Havalar soğuk ve grip korkusu bizi eve mahkum etti. Bebeğimle ilk bayram yılım ama maalesef ciciş alamadım. Çünkü giyip gidecek yerimiz yok. Seneye kısmetsee.
Herkese hayırlı bayramlar, güle güle giysin yavrucuklarınız cicilerini.

Back