canım anlattıkların beni çok üzdü, bence sözlün sevgini kullanıyor. almadan vermek allah'a mahsus. sayende bir de kapağı yurtdışına atacak. amacı bu gibi. uzatıp kendine, ailene ve gururuna zarar verme bence. sesini duymak istemezsen telefonlarına çıkma ya da annen söylesin. seni gerçekten seven birini bulur, çoook mutlu olursun inş.
canim benim bende cok uzuldum benim esimin annesi turkiyede oldugu icin kadincagiz siksik arar sagolsun oyle bisiler gondermez hos gunahini almiyayim oyle gelenle gidenle ttali lokum gondermisti ama bize ulasmadi getirenler ic etmis yani :) onemli degildi bence esin dusunmeli kredi karti var hic bisi olmadi cicek siparis et bisi al online gondersinler yada ne biliyim ben esim sozluyken biz bi ara turkiyedeydi ama hep derdi bunu gordum aldim senin icin soyle boyle diye saglsun getirdide gelirken belki seninkide oyle yapar!! biliyorum ihtiyactan degil ama hos oluoo bi cicek bi mendil bile olsa dimi :)
yazılanları okuyunca hayretım şaştı..koçlar falan.. ılk kez dudum gerçekten.. cuma gunu kayınvalıdemle bayramlık almak için bana alışverişe çıkacaz.gerek yok düşünmenız yeterli dedım ama olsun bız alamk istiyoruz dedıler.. hayırlısı bakalım..
senin yerinde olsam blöf yaparım ya bana yakışan yapılsın yada herkes yoluna dee bak bu yöntemle bi türlü düğün tarihi belli olmayan arkadaşım 9 eylülde evleniyo ona göre ağırdan sat kendini böyl söz nişan yapılacaksa istemiyorum senide hiçbirinide evet ihtiyacın yok ama değerli olduğunu hissettirmeleri lazımm
vallah arkadaslar ramazan bayrami bu sene benim nisanli olarak gecirdigim ilk bayramdi kayinvalidem bna sana bayramda bayramlik alcaz sizde adet nedir diye sormusdu bnde demisdimki geline kiyafet alinir bide bilezik rengi atmisdi neyse rahatsiz oldugu icin bana para yolladi nisanlimla kiyafetlerimi aldim dedi sen paketlede yolla bana ben gelirken getiririm neyse süsledim hediyemi bayramda hediyeyi getirdiler birde tatli almislar tatli getirdiler ne bir ciicek nede bir bilezik yokdu annemin bu cok zoruna gitti tabi artik kim annemi bukadar doldurduysa illa bilezik gelmezse sorcam bn falan diodu bayramdan önce, ki ben annemi ilk defa böle gördüm nisanimda bile sadece bir yüzük taktilar bilezik falan takilmadi bukadar zoruna gitmemisdi bayrami atlattik yine basladi bilezik gelmedi cimri kadin bide ha bire örf adet der falan diye bende dedim ha bire böle söylenipte benimde morelimi bozma kadin bana sordu ben söyledim yalvaramam ya bilezik bilezik diye dimi ama .. Cok zoruma gitti cevremdeki herkes takmis vaziyette neymis kadin herseyin ucuzuna kaciyomus nisanliyim ama kolumda faln altinin a'si bile yok bir yüzükle duruyosun falan diye damarima basiyolar cok zoruma gidiyor benim icinn önemli deyil ama cevremdekilerin baskisi bunaltiyo kadin igne bile almadiki bana herseyi nisanlim kendisi yapiyo en ufak detayina kadar ki isi bile okdar iyi deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?