Bayramim zehir oldu ya.

güven problemimiz yok canim cok sukur, fotoğraf atti zaten oyun oynarken o konuda sikintim yok da su anki durum sikinti. patlama noktasi oldu diye dusunuyorum. belki de sikilmistir benden bilemiyorum. insan mantikli dusunemiyo ki böyle durumlarda. tesekkur ederim umarim arar.

Canım annen sana en dogru cevabı vermiş sevgılin sana anlayıslı oldugunu mantıklı birsekilde davrandıgını söylemek istemiş cünkü bazı erkekler vardır erkek arkadaşlarının yanında cok fazla telefonla konusup msj yazmak ıstemez zaten dogru olan bu bence zaten hep bizimle oluyorlar telefonda msjda erkek arkadaslarıyla toplandıklarında onlarla zaman gecirmeliler zsten bizlerden fırsat kalmıyor :) mesela kendi adıma konusayım kız arkadasımla otursam oyun oynasam her fırsatta elinde telefon msj konusma yapsa sinir olurum sen cok üstüne gitmişsin cvp vermemişsin uzun süre hata sende bende senin gibiydim burnundan getirirdim ama yas olgunlasıyor böylece daha mantıklı düşünüyorsun kendini üzme bence oda seni seviyor sadece biraz kırılmıstır

ya cok tesekkur ederim beni anlayan birilerini görmek bile mutlu ediyo haklisin ya da haksizsin demeniz önemli değil anlamaniz önemli.
zaten bu ufacik seyle bitirebilcekse iki yildir taniyamadim onu derim. hersey cok güzelken böyle olmasini aklim almiyo bilmiyorum kirilmis olabilir ama istemiyorum demesi cok üzdü hala tek kelime yazmamis üzüyo. umarim dediğiniz gibidir tesekkurler.

Dediğim gibi kırgındır sende cevap vermemissın sımdı o aynısını yapıyor seni istemiyorum dememiş ki konusmak istemiyorum demiş üzülme rahat rahat uyu cok kötü bişey olmamıs aranızda sabaha düzelir inş ayrılık sebebi olamaz zaten iki yıllık ilişki bundan bitemez

Güven problemi yoksa oyun oynarken niye foto atti ki? :26:
bıraz fazla üstüne gıtmışsın bırak azcık kendıne gelsın adamcağız sende yıpratma kendını boş yere

Kendin kaşınmışsın.
Valla çocuk haklı oyun mı oynicak yoksa senle mi yazışcak?
Kendi açından düşünsene kızlarla toplandın elinde telefon pik pik pik mesajlaşıyorsun.
İki muhabbet edemezsin.Ne sen zevk alırsın o arkadaş buluşmasından nede karşındaki insan.
Onu geçtim çocuk sana yazarken sen trip yapıyorsun telefonu saatlerce yanına almıyorsun doğal olarak çocuk haklı yere sana kızıyor.Konuşmak istememesi normal.

Güven problemi yoksa oyun oynarken niye foto atti ki? :26:
bıraz fazla üstüne gıtmışsın bırak azcık kendıne gelsın adamcağız sende yıpratma kendını boş yere

7-2 kazandiği mac skorunun fotoğrafini cekip atti oyun oynadiğini göstermek icin değil :)
farkindaydim daha cok farkina vardim üzerine cok gittiğinin. biraktim kendi haline zaten yazmadim bugün hicbirsey. tesekkurler.

benimle yazismasini söylemedim ki ben arkadaslarina ayip olmasin gecesini zehir etmiyim diye tepki göstermemistim gece, sabah arkadaslar hep telefonla uğrasti deyince tepem atti. normal de üc gün konusmamamiz canimi sikiyo neyse tesekkurler.

ayy canım konunu okurken aynı kendimi gördm sende bende böyleym hemen sinirlennp yanlış anlıyorm aslında sevgilin seni övmüş öyle diyerek anlayışlı olduğunu söylemek istemş ama sen yanlş anlamşsn ben olsam bende senin gibi anlardm ne yalan söyliym ama sonradan sinirim geçtkten sonra düşünnce ona hak verirdim yani ayrıca pes oynarken dikkatini sana veremzki bence haklı yani oyun oynarken insan oyuna konsantre oluyo bence sevgilini kırmşsn gönlünü al :)

benim gibi birilerini görmek hem güzel hem üzücü canim ya haklisin yanlisimi anladim kirdim ama o da biraz abartti ama cok sukur üc gün sonra düzeldik bekledim ve mesaj atti kendisi :) cok cok cok sukur :)

tatlım arkadasların yorumunu ben okumadım ama benimde zor bir insan oldugumu söylerler bir süre sonra karsı taraf bu durumdan sıkılıyor ve artık herseyi oluruna bırakıyor bence ayrılma ihtimaliniz yüksek.arkadas ortamıda onu degistirmis olabilir.

Ya kızlar kızın takıldığı nokta gece niye benimle mesajlaşmadı da pes oynadı falan değil ki.
Sevgilisi arkadaşlarının sevgilileriyle ilgilenmesi yüzünden tat almadım demiş sürekli mesajlaştılar falan demiş kendisi de o arada bu kıza yazabilirdi madem ortam bunu kaldırıyor yapabilirdi. Kız tüm gece rahatsız etmemiş Allah'ından belasını mı istiyor daha.
Ben olsam bende böyle tavır yapardım madem onlar ortamda seni sap gibi bırakıyor sende benimle ilgilenseydin o zaman derdim sevgilime. Ki ne kadar bunaltırsa bunaltsın seviyorsa katlanır insan kız olsun erkek olsun.
Hanginiz sevgilinizin ya da eşinizin sizi herkesten daha çok önemsediğini bilmeyi istemiyor ki.
Tamam kendince haklı adam da ama kız da zaten ses etmemiş aramamış rahatsız etmemiş ertesi günde tartışmamak için telefonunu üzerine almamış. Ama eve döner dönmez yine cevap vermiş adamın yaptığı ne yani istemiyorum falan denilecek şeyler mi bunlar. Bende sevgilimde ne kadar kızarsak kızalım hayatta aramadan duramayız kızgın da kırgın da olsak konuşuruz mutlaka bir kere bile olsa. İnşallah da hep böyle olur :)

benim gibi birilerini görmek hem güzel hem üzücü canim ya haklisin yanlisimi anladim kirdim ama o da biraz abartti ama cok sukur üc gün sonra düzeldik bekledim ve mesaj atti kendisi :) cok cok cok sukur :)

Çok sevindim canım keske yasanmasaydı ama hayatta böyle şeyler bazen tecrübe oluyor birdaha üzülmemeniz dileğimleeee :)

sizin anlattığınız kadarıyla bana iki tarafında hatası var gibi geldi ama bahsettiğiniz konuda yani sizinle konuşmak istememesi konusunda bence şimdilik(yani sadece bu tepkiden) o kadar endişe kapılacak bir durum yok erkekler genelde söylediklerini kastederler yani o an size konuşmak istemiyorum dediyse o an konuşmak istemiyordur, kaldı ki siz ona sormuşsunuz beni istemiyorsun yanlışmı anlıyorum diye hayır dediyse bence doğru olabilir. yani sadece bu tepkinize kızıp o an bir kırgınlık ve düşünme ihtiyacı duymuş olabilir çünkü sonuçta aramız iyidi diyorsunuz yani size hemen öncesinde böyle bir iltifatta bulunduğuna göre. bence biraz bir, iki gün kadar sessiz kalın kafasını dinlesin bu sürede siz de düşünün ve o süre sonunda hala yazmamışsa siz ne düşünüyorsanız ona mesaj atıp ne düşündüyseniz söyleyin, hatalı olduğunuza karar vermişseniz hatalıydım diyin, kendinizi haklı buluyorsanız bunu dile getirin sizi şu anda çok iyi anlıyorum eminim bir dakikanız bile zor geçiyor içiniz içinizi yiyordur ama emin olun böyle zamanlarda en iyisi dinginlik. sabretmeye çalışın, uyuyun, düşünün, sonuçta iki yıllık bir ilişki böyle kolay şeylerle yıkılmaz yıkılacak bir ilişkiyse de zaten buna da kendinizi üzmeye değmez :) vea tabii onu en iyi siz tanırsınız siz bilirsiniz bazen erkekler çok sorumsuz ve kolay vazgeçebiliyorlar ve bahane uydurarak... benim size verdiğim tavsiyenin nedeni 2 yıla yaklaştık demenizdi hani az çok insan tanıyabilir ya bu yüzden.. ama yine diyorum öyle erkekler de var kimseye güven olmuyor... canınızı sıkmayın :) herşey yoluna girer

Son düzenleme:

İlgi sevgi açlığının gözü kör olsun:) Bir kurban buluyor işte: )

Bazı aileler çocuklarına yeterli ilgi,sevgi,önem vermez.Bir de cinsiyet olunca..Ondan mı oluyor bunlar anlamadım ki..

İlgi sevgi açlığının gözü kör olsun:) Bir kurban buluyor işte: )

Bazı aileler çocuklarına yeterli ilgi,sevgi,önem vermez.Bir de cinsiyet olunca..Ondan mı oluyor bunlar anlamadım ki..

İnsan tabii ki sevgilisinden ilgi bekler gercekten su tavrinizi anlayamiyorum bazi durumlarda abarttiğimi sürekli benimle ilgilenmesini istememin yanlis olduğunu yazmistim yorumumda. konumda anlattiğim gibi problemim zaten gece arkadaslariyla olup benimle ilgilenmemesi değil arkadaslari yazarken onun bana yazmamis olmasi buna bozuldum ben sadece ayrica bu durumun ailemle alakasi yok annem olsun babam olsun abim olsun cok sukur hepsi ilgilenirler benimle.
Yapi meselesi bu, size de tesekkurler.

Bu arada kizlar hepinize cok tesekkur ederim bayaği bayaği düzeldi hallettik cok sükür :)

Canim yanlis anlama ama bence biraz sevgilini rahat birak. Eger kendi oz annen bile sana iyi dayandi diyosa bu demek oluyorki cocugun uzerine cok gitmissin. Sen sadece o gunki olayda ne var sirf bunun icinmi boyle davraniyor diyorsun belki ama eminim bu onceki olan seylerden birikmis biseydir. Hersey duzelir merak etme. Ama sende biraz kendine hakim olmaya calis cok uzerine gitme. Ilerde evlilik olursa boyle yurumez ya hep kavga olur yada ayrilik(allah korusun).

Hayır bu birçok insanda olan birşey,ben de dahil.Oyüzden tanıdık geliyor.Ben hakverdim aslında sana.Yukardaki dediğimi menfi manada algılama.Ben de olsam öyle düşünürdüm.Bazıları mı böyle hepsi mi böyle bilmiyorum.Öyle düşünmemek benim de elimde olmazdı..

valla canım bu kadar bunaltma bence yarın birgün elinden kayar giderse allah korusun yapma bence biraz bırak şimdi neyse de evlenince olmayacak msj falan olursada arada sırada o zman napcan boşancan mı ?
yok böyle devam dersen sonu hiç de iyi değil gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…