sizin davranışınızda öyle aman aman abartı birşey görmüyorum ben
bende olsam sevgılini iyi seçeceksin öbürlerinin telefonu elinden düşmedi lafına
demek ki senin değer verdiğinden onlar daha çok değer veriyor sevgililerine derdim(yada buna benzer birşey)
kendisi ne demeye getiriyor ki ohh ben doğru piyonu oynamışım karışanım yok rahatımm
sonrada üstüne konuşasım yok senle diyorr ... yok daha nelerrr
bence mesaj atmayın atarsanızda soğuk davranın
havadan sudan konuşun işte naber napıyon felanca akrabaya gidecez bayramlaşmaya fln
arayı kendi bozmuş kendi yapmaya çalışsın
Erkek arkadasin aslinda seni ovmus ama sen mesaji nasil da cevirip olayi nereye getirmissin..sevgililerin kendilerine ayirdiklari ozel zamanlar olmali. O arkadaslariyla vakit gecirmekte ozgur. Sonucta surekli yaptigi bir sey degil degil mi? Lutfen anlayisli olun biraz..
sevgiline seni ozledim, bana sinirin gectiginde yazarsin olur mu? Diye bi mesaj cekebilirsin. Ve o sana yazana kadar bekle en azindan bu durumda anlayisli oldugunu goster. Ben de eski sevgilime kizdigimda hic konusasim gelmiyodu ama sevgim azalmiyordu tabi..
Araniz duzelir canim merak etme. :)
biri bana böle yapsa yeminle bunalırım nefes alamam ya
böyle bir konu 2 gün sürer mi allah aşkına
bence eşinizden-sevgilinizden başka işleriniz yok vaktinizi bunlara harcıyorsunuz
hayır bi de bu adamları sevgiliyken böyle bunaltıp bunaltıp evlenince adam sizi dövüp aldatınca ailesine tercih edince boşayamıyorsunuz
bu yüzükte ne var arkadaş bu kadar anlamış değilim
canım öncelikle sorun yaşamana üzüldüm ama konuyu sana yardım etmemiz için açtığını düşünürsek eğer, affına sığınarak birkaç eleştiri getirmek isterim. amacım senikırmak değil, aksine sevdiğin insanla mutlu olman için belki bri yardımım olur diyerek bir şeylr önermek. bence erkek arkadaşın haklı. arkadaşlarıyla pes oynarken sana cevap vermek istemez. ben de kocamı çok seviyorum ama arkadaşlarımlayken aramaasını istemem ya da mesaj atsa cevap vermem yani. o yüzden bence haklı olduğunu göz önünde bulundurup ondan af dileyebilirsin ama bunu eğer sen de bunun doğruluğuna ikna olursan yap, yoksa eğreti bir özür olur ve sorunu halletmiş değil, üstünü örtmüş olursun. kendini onun yerine koyup düşün. çok zevk aldğın bir şey yaparken sana mesaj atsa ne hissedeceğini düşün. eğer yine de ben ona cevap veririm diyorsan, karakterleriniz farklıdır belki de.
umarımhemen düzelir aranız.mutlululklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?