• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramı zehir eden sevgili Babam...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
398
Merhabalar.
Herkese şimdiden iyi bayramlar. Bu ramazanı o kadar kötü ve üzgün geçirdim ki... Artık gerçekten yıldım babamla uğraşmaktan.
Kısaca dün yaşadığımız olaya gelecek olursam; ben arkadaşlarımla iftara gidecektim sonrasında ise nişanlımla sözleştik bir kahve içer kalkarız dedik. Ben babamın huyunu bildiğimden o gelmeden evden çıkayım dedim. Çünkü kendisi benim bir yerlere gitmemi istemez, nişanlımla buluşmamı istemez ve bir arkadaş çevrem olsun hiç istemez.
Ona göre biz nişanlımla buluşup ona göre hoş olmayan şeyler yapabilirmişiz. El tutmak gibi.
Gelmişim 30yaşına ve babamın muhabbetinde ki basitliğe bakar mısınız ?
Asıl derdi memlekete gidecek ve ben gitmeyeceğimi söyledim. Çünkü memlekette hala benim boşanma konum konuşuluyor :) o derece cehalet içinde yüzen insanlar. Ben gitmeyince başıma annemi dikmeye karar verdi. Sen sahip çık diyerek. Bunu duyunca sadece güldüm. Başıma nöbetçi dikiyor bundan daha fazla bir kadın nasıl aşağılanır ?
Her neyse dün olan olayda ben evden çıkamadan babam geldi . Ben tam çıkacakken annemin yanına gitmiştim( babamın geldiğini bilmeden ) sonrasında babam balondaymış ve bizi konuşurken duymuş. Aman Allahım bir fırladı balkondan. Balkon kapısına bir vurdu kapının kol kısmı kırıldı.
Ben şaşkına döndüm. Sen nereye gidiyorsun ? Ben bıktım senin bu koca merakından. Hiç bir yere gidemezsin falan diye bağırdı. Bende sakin ol baba şu an hata yapıyorsun dedim. Annemde nolur kızım çık yukarıya gitmeyiver dedi. Normalde asla babama papuç bırakmazdım ama anneme kıyamadım. Çıktım yukarıya. Ama asla iftara oturmayacağımı söyledim. Babamda bi hışımla çıktı gitti evden. Arkadaşlarıyla iftar yapacakmış.
Bu arada ben 1 ay evvel çalışmayı bırakmıştım. Şimdi deli gibi iş arayacağım. Çünkü asla ve asla onun parasını istemiyorum.
Hayatıma bakacak olursak cebimde param var , altımda arabam var , çok lüks bir evde yaşıyoruz ama ben bir fanusta gibiyim. Sürekli sanki tüm erkekler beni avlamaya bekliyor gibi davranıyor. Tüm gece üzüntüden uyuyamadım ve karar verdim asla babama gidip bayramlaşmayacağım. Bundan sonra evde de hiç konuşmayı düşünmüyorum.
Hatasını anlasa bile özür dilemeyecek onu da biliyorum. Çünkü yaşlandıkça aynı babasına benzedi. Dedemi hep eleştirirdi birebir aynısı oldu...
Gerçekten imtihanım hiç bitmiyor ve ben artık çok sıkıldım.
Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim....

Çok üzüldüm ya. Evet ağır konuşmuş. Nişanlınla arası nasıl? Bu kadarı normal değil çünkü.
Yine de çok doldurma kendini. Tamam mesafeli olursun ama tamamen de bitirme.
Yöntemi çok yanlış ama yanlış yapıp üzülmenden korkuyor olabilir.

Nedir bu kadınların babadan, kocadan, abiden çektikleri hiç anlamıyorum.
Öncelikle sakin olun mantıklı kararlar almaya bakın
En azından maddi açıdan imkanınız varmış
Ayaklarınız yere sağlam bastığı müddetçe tbi ki babanıza sağlam bir ders verebilirsiniz ki gayet de hak ediyor kendisi bence

Çok üzüldüm ya. Evet ağır konuşmuş. Nişanlınla arası nasıl? Bu kadarı normal değil çünkü.
Yine de çok doldurma kendini. Tamam mesafeli olursun ama tamamen de bitirme.
Yöntemi çok yanlış ama yanlış yapıp üzülmenden korkuyor olabilir.
Tüm gece ağladım inan. Ben bunu hak edecek ne yaptım diye. Bana boşanmanı sorun etmiyorum diyor ama yalan ediyor. Sürekli bana erkekler sana başka gözle bakar diyor. Neden bana başka gözle baksınlar ki ? Ben boşanmış olabilirim ama af edersin teşbihte hata olmaz derler kapısız ev değilim ki...
Nişanlımı küçümsüyor. Lise mezunu diye. İtiraf etmese bile hep bu şekilde davranıyor. Yanıma yakıştırmıyor. Halbu ki kendisi de lise mezunu bir insan. Tamamen bitirme diyorsun ama bu kaçıncı oldu. Zaten başka sorunlarım da var ama sürekli kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Dün bildiğin bir ergene döndü. Ve ben artık başa çıkamıyorum :KK61:

Seni cok iyi anlıyorum ve cok uzuldum. Biraz daha disini sık evlenene kadar ,bayramlasmama olayına gelince bence tripli tavırlı da olsa bayramlas,cok üzüldüm cidden kendini fazla yıpratma

Nedir bu kadınların babadan, kocadan, abiden çektikleri hiç anlamıyorum.
Öncelikle sakin olun mantıklı kararlar almaya bakın
En azından maddi açıdan imkanınız varmış
Ayaklarınız yere sağlam bastığı müddetçe tbi ki babanıza sağlam bir ders verebilirsiniz ki gayet de hak ediyor kendisi bence
Evliydim aynı derdi koca olacak o adi den çektim. Boşandım babam başladı. Gerçekten alıp başımı gidesim var. Ama ayrı eve çıksam yine peşimde olacak ki bana zaten söyledi red ederim seni diye.
Nişanlıma söylememeye çalışıyorum ama artık bıktım. Yarın nişanlımın bayramlaşmaya gelmesini de istemiyorum. Çünkü hak etmiyor .

Seni cok iyi anlıyorum ve cok uzuldum. Biraz daha disini sık evlenene kadar ,bayramlasmama olayına gelince bence tripli tavırlı da olsa bayramlas,cok üzüldüm cidden kendini fazla yıpratma
Su inan ağlamaktan gece uyuyamadım. Stresten 5 gün evvel regl oldum. Artık bende insanım ve cidden kaldıramıyorum. Yarın için nişanlım da işte sana bayramlık alalım yok sana güzel bir bilezik alalım ,tatlı yaptırayım geleyim diyor. O adam bu kadar hevesliyken babam bildiğin küçümsüyor. İnan olsun hayattan yaşama sevincim bitti. Biz nişanlımla iftara güzel ve pahalı bir mekana gitmiştik, bana dönüp oraya gitseniz ne değişecek ki adam aynı adam diyor. Ne varmış adamda? Bana bir de demez mi neden beklemedin , iyi bir talip çıkabilirdi . Tercihlerin hep yanlış diyor. Acaba kaç kişiyle evlendim de ayrıldım diyorum. Zaten diğer durumu da biliyorsun . Gerçekten çıkmazdayım...

Sanki kendi babamı okudum, evlendim rahatladım ben inşallah sen de rahatlarsın
Artık evlenmeye bile hevesim kalmadı. Bana sürekli boşandığımı hatırlatmayı çok seviyor. Ben de bir genç kadınım . Bir kere evlendik ,boşandık diye sürekli onun acısı ile mi yaşayayım ? Kimse bana değer veremez mi ? Sevilmeye layık değil miyim ? :cry:

Babanız fazla baskıcı biri anlaşılan, düğününüz ne zaman, bir süre dediği gibi davransanız.
Babanız ile küs evlenmeyin

Tüm gece ağladım inan. Ben bunu hak edecek ne yaptım diye. Bana boşanmanı sorun etmiyorum diyor ama yalan ediyor. Sürekli bana erkekler sana başka gözle bakar diyor. Neden bana başka gözle baksınlar ki ? Ben boşanmış olabilirim ama af edersin teşbihte hata olmaz derler kapısız ev değilim ki...
Nişanlımı küçümsüyor. Lise mezunu diye. İtiraf etmese bile hep bu şekilde davranıyor. Yanıma yakıştırmıyor. Halbu ki kendisi de lise mezunu bir insan. Tamamen bitirme diyorsun ama bu kaçıncı oldu. Zaten başka sorunlarım da var ama sürekli kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Dün bildiğin bir ergene döndü. Ve ben artık başa çıkamıyorum :KK61:
Kıyamam 😔
Elbette değilsin. Ama hani derler ya sana güveniyorum ama dışarıdakilere güvenmiyorum diye. Baban da öyle olmuş. Evet çok yanlış. Ama demekki yanlışını göremiyor.
Dediğim gibi seni düşünüyor ama yöntemi yanlış.
Ayrıca olanları nişanlına yansıtmanı önermem.

Üzülme canım babaların hepsi aynı :KK43:
Etrafımda ki kimsenin babası böyle değil. Bu iyice yörüngeden çıktı . Şimdi bak kart ekstrem geldi. Bu ay onu nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.
İşten çıkmam için bana yalvardı resmen. Aldığın parayı ben vereceğim dedi. Maaşları yatırmış ama bana yollatmadı. Tek derdi gidip istiyeyim. Asla istemeyeceğim .

Evliydim aynı derdi koca olacak o adi den çektim. Boşandım babam başladı. Gerçekten alıp başımı gidesim var. Ama ayrı eve çıksam yine peşimde olacak ki bana zaten söyledi red ederim seni diye.
Nişanlıma söylememeye çalışıyorum ama artık bıktım. Yarın nişanlımın bayramlaşmaya gelmesini de istemiyorum. Çünkü hak etmiyor .
İşte bunu yapmayın, aileniz ile ne yaşarsanız yaşayın yansıtmayan nişanlınıza,
Ne olursa olsun babanız, babanızın fırsatını vermeyin kimseye.

Babanız fazla baskıcı biri anlaşılan, düğününüz ne zaman, bir süre dediği gibi davransanız.
Babanız ile küs evlenmeyin
Orası da ayrı bir çıkmaz. Düğünümüz aslında eylüldeydi ama çok önemli bir sebepten ertelemek zorunda kaldık.
Babam yeni bir çevre edindi bir tür tarikat gibiler ve her şey yasak bu tarikatta.
Kendi istediğine inansın ama beni zorlayamaz ki...

Su inan ağlamaktan gece uyuyamadım. Stresten 5 gün evvel regl oldum. Artık bende insanım ve cidden kaldıramıyorum. Yarın için nişanlım da işte sana bayramlık alalım yok sana güzel bir bilezik alalım ,tatlı yaptırayım geleyim diyor. O adam bu kadar hevesliyken babam bildiğin küçümsüyor. İnan olsun hayattan yaşama sevincim bitti. Biz nişanlımla iftara güzel ve pahalı bir mekana gitmiştik, bana dönüp oraya gitseniz ne değişecek ki adam aynı adam diyor. Ne varmış adamda? Bana bir de demez mi neden beklemedin , iyi bir talip çıkabilirdi . Tercihlerin hep yanlış diyor. Acaba kaç kişiyle evlendim de ayrıldım diyorum. Zaten diğer durumu da biliyorsun . Gerçekten çıkmazdayım...
yaşlandıkça çekilmeleri daha zor hal aliyor,daha huysuz daha mizmiz ruh haline bürünüyorlar,şöyle söyleyeyim küssen de calissan da parasini almasan da degismeyecek. Yani degismiyorlar,artik onlar bu ,bu şekilde kabullenmek zorundayiz. Sana verecek tavsiyem yok,geçen gün dışarda iken babam aradı güzellik merkezinden çıkıyordum bi arkadasla karsilasinca gecistirdim kapattım. Annemi darlamis benden bisey sakliyo ben hissederim diye ,düşün:)) yani acele de etmeni istemiyorum acikcasi yani evlenmek için su anki durumlar zaten belli. Ama uygun olan ilk zaman da evlenip evinin icindeki hayata babanin müdahale etmesine asla izin verme,ketum ol.

Back