evet kızlar geldiiimm
sözlü bir bayan olrak dondumm ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ebrucum senide tebrik ederim canımmm benimmm darısı isteyenlerin basına
duygucumm bugun arıcak demek coook sevindimmm![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
bizim gun cok guzeldi kuaforde yasanan aksilikler dısında
resim olayını da mahvetmş benim kuzen suan hiçbişeyimin resmi yok kızlar sadece ailelerle cekilen resimler var onlarıda kesmeden koyamıyorum malum kesincede ne elbisem ne de baska bişeyim belli oluyo onumuzde arkamızda insanlar var hep
askımın tarafından cekilen resimlere bakıcam.. inşallah onlar cekmiştir tepsiyi yuzugu cicegi vs... ordan da bulamassak ben sonradan evdeki hallerini cekip gostericem size
kurdelanın bende kalan parcası tepsi makas cicek falan... isterdimki o gunku hallerini gorun ama işte makineyi coluk cocugun eline vermişler bende o gun ole heycanlıydım ki anlatamam resim işiyle ilgilenmyi bırakın ayaklarımın uzerinde zor duruyordum bacaklarım titriyordu
40 kişi vardı evde... cok heycanlıydı ama öle guzel gectiki hiç unutmıcamız birsuru anımız oldu anlatır dururuz artık![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ebrucum senide tebrik ederim canımmm benimmm darısı isteyenlerin basına
duygucumm bugun arıcak demek coook sevindimmm
bizim gun cok guzeldi kuaforde yasanan aksilikler dısında
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
askımın tarafından cekilen resimlere bakıcam.. inşallah onlar cekmiştir tepsiyi yuzugu cicegi vs... ordan da bulamassak ben sonradan evdeki hallerini cekip gostericem size
kurdelanın bende kalan parcası tepsi makas cicek falan... isterdimki o gunku hallerini gorun ama işte makineyi coluk cocugun eline vermişler bende o gun ole heycanlıydım ki anlatamam resim işiyle ilgilenmyi bırakın ayaklarımın uzerinde zor duruyordum bacaklarım titriyordu
40 kişi vardı evde... cok heycanlıydı ama öle guzel gectiki hiç unutmıcamız birsuru anımız oldu anlatır dururuz artık
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)