Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

evet kızlar geldiiimm :66: sözlü bir bayan olrak dondumm :1:

ebrucum senide tebrik ederim canımmm benimmm darısı isteyenlerin basına

duygucumm bugun arıcak demek coook sevindimmm :65::65::65:

bizim gun cok guzeldi kuaforde yasanan aksilikler dısında :50: resim olayını da mahvetmş benim kuzen suan hiçbişeyimin resmi yok kızlar sadece ailelerle cekilen resimler var onlarıda kesmeden koyamıyorum malum kesincede ne elbisem ne de baska bişeyim belli oluyo onumuzde arkamızda insanlar var hep

askımın tarafından cekilen resimlere bakıcam.. inşallah onlar cekmiştir tepsiyi yuzugu cicegi vs... ordan da bulamassak ben sonradan evdeki hallerini cekip gostericem size

kurdelanın bende kalan parcası tepsi makas cicek falan... isterdimki o gunku hallerini gorun ama işte makineyi coluk cocugun eline vermişler bende o gun ole heycanlıydım ki anlatamam resim işiyle ilgilenmyi bırakın ayaklarımın uzerinde zor duruyordum bacaklarım titriyordu

40 kişi vardı evde... cok heycanlıydı ama öle guzel gectiki hiç unutmıcamız birsuru anımız oldu anlatır dururuz artık :1:

evet kızlar geldiiimm :66: sözlü bir bayan olrak dondumm :1:

ebrucum senide tebrik ederim canımmm benimmm darısı isteyenlerin basına

duygucumm bugun arıcak demek coook sevindimmm :65::65::65:

bizim gun cok guzeldi kuaforde yasanan aksilikler dısında :50: resim olayını da mahvetmş benim kuzen suan hiçbişeyimin resmi yok kızlar sadece ailelerle cekilen resimler var onlarıda kesmeden koyamıyorum malum kesincede ne elbisem ne de baska bişeyim belli oluyo onumuzde arkamızda insanlar var hep

askımın tarafından cekilen resimlere bakıcam.. inşallah onlar cekmiştir tepsiyi yuzugu cicegi vs... ordan da bulamassak ben sonradan evdeki hallerini cekip gostericem size

kurdelanın bende kalan parcası tepsi makas cicek falan... isterdimki o gunku hallerini gorun ama işte makineyi coluk cocugun eline vermişler bende o gun ole heycanlıydım ki anlatamam resim işiyle ilgilenmyi bırakın ayaklarımın uzerinde zor duruyordum bacaklarım titriyordu

40 kişi vardı evde... cok heycanlıydı ama öle guzel gectiki hiç unutmıcamız birsuru anımız oldu anlatır dururuz artık :1:

cnmm bnmmmmmm çok mutlu oldummmm:emir_bebek::emir_bebek:

allah tamamına erdirmenizi nasip etsin.

şükür bu telaşıda atlattınız. şimdi sevdiğinle korkmadan kimseden saklanmadan özgürce dolaşıp gezebilirsiniz.

bu arada benimki aricaktı ama hala aramadı...

sanırım ben sizin gibi mutlu olamicam:26:

şükür bu telaşıda atlattınız. şimdi sevdiğinle korkmadan kimseden saklanmadan özgürce dolaşıp gezebilirsiniz.

canım akşama ararkii merak etme sennnn...bugun arıcam dediyse ara tatlım

canım akşama ararkii merak etme sennnn...bugun arıcam dediyse ara tatlım

duygucum bencede aksam arar heralde... arıcam diyip de aramamazlık yapmaz artık cocuk oyuncagı mı bu

kızlar aramazsa ne yapıym?

hadi bana bi akıl verin o kadar sakin ol diyodunuz:26:

erkek arkadaşımla telefoda konuşuyoduk annesinin yanında bana dedi ki annem pazartesi aricak anneni dedi akşama aramaz gelende 1 - 2 gibi arardı.

saat 4 oldu.

ben vazgeçeyim bu işten yaa

canım farklı şehirde mi sizinkilerde? amin btnem,inşallah sizinkinide Allah tamamına erdirsin...tatlım elbise giyebilirsin diz boyunda canım..sade bielbise..gerçi benimki sadeydi eğer gitme durumumuz olursa bu kez cıvıl cıvıl giymek isterim

evet ayrı şehirleydeyiz bizde... resimleri gördüm hepsi çok güzel canım allah tamamına erdirsin darısı başıma elbiselerim var ama günlük yada biraz ağır olarak var şimdi gidişte 4 saat dönüşte 6 saat o elbiselerle durulmaz birde herkes çok merak ediyormuş ve gelenler olcak onların tarafından ee ilk iznelim olucaklar için önemli kıyafette ayrı dert yarabbim borcum olmasa gider alırım ama evdekierle idare edicem artık..

bi arkadaşta sözlenmiş nicki uzundu aklımda tutamadım ki dicektim Cookie_Dough miş kopya çektim allah tamanıa erdirsin inşallah erkek tarafında resimleri bulursun en güzel anlarını hatırlatacak..

ve aramadı.....:26:

canım benim inşallah yarın buraya aradılalr diye yazarsın..gun veripte aramamazlık yapıcaklarını sanmıyorum...

lavanta,canım benim çok haklısınn ne ağır bi elbise ne gunluk olmamalı artık öle elbiselerde piyasada fazlasıyla var bakabilrsin cnm onlardan...ama evde varsa hiç gerek yok masrafa...

kızlar uzun zamandır girmiyorum bu bölüme. sanırım coğunuz sözlendiniz. e darısı benim başıma diyorum :) bayramda biz gideceğiz iadei ziyaret maksatlı sonrasındada onlar istemeye gelecekler söz filan takılacak. hayırlısı diyorum artık. İnşallah hepimiz mutlu oluruz.

Kızlar Hızlı Bir Hafta Geçirdim Nişanım 2 katlı bir kafede oldu yukarıda terası vardı orda kayınpederimle göbecik attık terledim terledim
o ter Üstümde kurudu ve halaaa iyileşemedim malesef ebrum sana hayırlı uğurlu olsun Cookie_Dough sanada canım
duygum ama senin ne yaptığını merak ediyorum sen sakin ol ve bekle
:21:

Kızlar Hızlı Bir Hafta Geçirdim Nişanım 2 katlı bir kafede oldu yukarıda terası vardı orda kayınpederimle göbecik attık terledim terledim
o ter Üstümde kurudu ve halaaa iyileşemedim malesef ebrum sana hayırlı uğurlu olsun Cookie_Dough sanada canım

canım hayırlı olsunnn :) ama hiç resim eklemiyorsunuzzzz:27:

canım benim inşallah yarın buraya aradılalr diye yazarsın..gun veripte aramamazlık yapıcaklarını sanmıyorum...

lavanta,canım benim çok haklısınn ne ağır bi elbise ne gunluk olmamalı artık öle elbiselerde piyasada fazlasıyla var bakabilrsin cnm onlardan...ama evde varsa hiç gerek yok masrafa...

yrmzgr çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin ayrıca çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...

ebrumm keşke öle deseydim. ama aramadı malesef. sebebini de sormadım erkek arkadaşıma. ve çok üzgünüz. annem in diyceklerinden korkuyorum. zaten zor bela ikna etmiştik annemi. gelmesinler artık demesinden çok korkuyorum. çok kızgınım erkek arkadaşıma da ailesinede ama bişey belli etmemeye çalışıyorum.

bugün iş çıkışı artık istemediğimi söylicem erkek arkadaşıma. hem onlarda böyle ağırdan aldıklarına göre istemiyolarmış. bisürü bahane öne sürdüler yok ameliyat yok başka bişe. bunların hiçbiri 3 ay annemin beklemesi için sebep olamaz.

kızlar sizin mutluluk haberlerinizi alıkça mutlu oluyorum.

umarım bigün banada nasip olur ama sanırım bu aileyle değil:26:

yrmzgr çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin ayrıca çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...

ebrumm keşke öle deseydim. ama aramadı malesef. sebebini de sormadım erkek arkadaşıma. ve çok üzgünüz. annem in diyceklerinden korkuyorum. zaten zor bela ikna etmiştik annemi. gelmesinler artık demesinden çok korkuyorum. çok kızgınım erkek arkadaşıma da ailesinede ama bişey belli etmemeye çalışıyorum.

bugün iş çıkışı artık istemediğimi söylicem erkek arkadaşıma. hem onlarda böyle ağırdan aldıklarına göre istemiyolarmış. bisürü bahane öne sürdüler yok ameliyat yok başka bişe. bunların hiçbiri 3 ay annemin beklemesi için sebep olamaz.

kızlar sizin mutluluk haberlerinizi alıkça mutlu oluyorum.

umarım bigün banada nasip olur ama sanırım bu aileyle değil:26:
canım sen bu insanı gerçekten seviyorsun öyle değil mi? ozaman biraz daha sabretmen lazım...Annesi dun arayacaktı ozaman erkek arkadaşın bunu kendi uydurdu yoksa annesi araycağım dediyse araması lazımdı..o kadar çikolata çiçek hazırken ,bir telefon kadar uzakken araya soğukluk katmaları daha şimdiden çok yanlış meleğim...Annene dun arayacaklarını söylemişmiydin canım...daha onlar aramadan annene birşey söyleme

canım sen bu insanı gerçekten seviyorsun öyle değil mi? ozaman biraz daha sabretmen lazım...Annesi dun arayacaktı ozaman erkek arkadaşın bunu kendi uydurdu yoksa annesi araycağım dediyse araması lazımdı..o kadar çikolata çiçek hazırken ,bir telefon kadar uzakken araya soğukluk katmaları daha şimdiden çok yanlış meleğim...Annene dun arayacaklarını söylemişmiydin canım...daha onlar aramadan annene birşey söyleme

yok yok cnm yaparmıyım bidaha öle bi hata.

anneme tabiki söylemedim. ama onlara güvenip babama taa 2 hafta önce açtım konuyu.

yarın babam demez mi kızım nerde hani gelceklerdi diye?

erkek arkadaşım annesinin yanında benle telefonla konuşurken dedi ki annem anneni pazartesi arayacak.

ee hani arayacaktı. ben kararlıyım bugün bu konuyu konuşucam benimkiyle.

sanki bu konuyla hiçbi ilgim yok gibi kimse bana açıklama yapma gereksinimi duymuyor ya aklımı oynatıcam:26:

en başından söyledğim gibi ben bu konuda baskı yapan taraf olmak istemiyorum ama sanırım karşı taraf benden bu konu ile ilgili baskı yapmamı,

gelin beni isteyin dememi bekliyor.

asla da yapmam öle bişey inceldiği yerden kopsun, yeter benim emek verdiğim:26::26:

yok yok cnm yaparmıyım bidaha öle bi hata.

anneme tabiki söylemedim. ama onlara güvenip babama taa 2 hafta önce açtım konuyu.

yarın babam demez mi kızım nerde hani gelceklerdi diye?

erkek arkadaşım annesinin yanında benle telefonla konuşurken dedi ki annem anneni pazartesi arayacak.

ee hani arayacaktı. ben kararlıyım bugün bu konuyu konuşucam benimkiyle.

sanki bu konuyla hiçbi ilgim yok gibi kimse bana açıklama yapma gereksinimi duymuyor ya aklımı oynatıcam:26:

en başından söyledğim gibi ben bu konuda baskı yapan taraf olmak istemiyorum ama sanırım karşı taraf benden bu konu ile ilgili baskı yapmamı,

gelin beni isteyin dememi bekliyor.

asla da yapmam öle bişey inceldiği yerden kopsun, yeter benim emek verdiğim:26::26:

evet canım ,mutlaka konuşmalısın..hatta şey bile yapabilrsin neyse erteleyelim bencede diye imada bile bulun..bak nasıl sıkışcakkk...bende sinir oldum şimdi..ama sabrını koru hayatım...ne düşündüklerini inan bilemeyiz ..olumlu düşünmeye çalışalım..ama anneside duydu madem pazartesi arayacakmış dediğinde yanındaydı ya araması gerekirdi..bu durum şaşırtıcı...:18:

evet canım ,mutlaka konuşmalısın..hatta şey bile yapabilrsin neyse erteleyelim bencede diye imada bile bulun..bak nasıl sıkışcakkk...bende sinir oldum şimdi..ama sabrını koru hayatım...ne düşündüklerini inan bilemeyiz ..olumlu düşünmeye çalışalım..ama anneside duydu madem pazartesi arayacakmış dediğinde yanındaydı ya araması gerekirdi..bu durum şaşırtıcı...:18:

bende böle düşündükçe çıldırıyorum işte cnm.

verilen sözler tutulmuyor,

herkes pek bi ağırdan alıyor bu işi,

bildiğin çocuk oyuncağına döndü olay.:53:

bu akşam konuşucam ama erteleyelim demicem:20:

bu konu kapansın dicem

zaten ne heyecan kaldı ne sevinç

işin kötüsü bi ben üzülüyorum bu duruma benim dışımda herkesin keyfi yerinde:26:

geçen hafta ailece denize gittiler. hastaları var sözde.

bi tek ben konu olunca hastalık ortaya atılıyor.

.ok doluyum tatlım:5::5:

bende böle düşündükçe çıldırıyorum işte cnm.

verilen sözler tutulmuyor,

herkes pek bi ağırdan alıyor bu işi,

bildiğin çocuk oyuncağına döndü olay.:53:

bu akşam konuşucam ama erteleyelim demicem:20:

bu konu kapansın dicem

zaten ne heyecan kaldı ne sevinç

işin kötüsü bi ben üzülüyorum bu duruma benim dışımda herkesin keyfi yerinde:26:

geçen hafta ailece denize gittiler. hastaları var sözde.

bi tek ben konu olunca hastalık ortaya atılıyor.

.ok doluyum tatlım:5::5:

yok artık ya , denize gittiler hanı bende hastaları olunca yoğun şekilde onla ilgililer diye düşündüm..

canım benim bunların cevabı erkek arkadaşında biliyorsun konuşarak anlayacaksın..

Hayır anlamadığım aynı şehirdesiniz ya,sankı uzun yola gelcekte çk mu hazırlık yapıcak öyle gibi davranılıyor

bak cnm işte ya haksızmıyım allah aşkına.

kız evi gibi naz yapılıyor.

3 aydır konuşamadılar anlaşamadılar gibi hala daha neyi bekliyolar anlamıyorum ya:5:

bide işin kötüsü hepsi yüzüme karşı melake ama bu kızı zor durumda bırakıyoruz diye kimse düşünmüyor.

dün erkek arkadaşımın morali bozuktu neyin var dedim. bu isteme konuları cnmı sıkıyor biran önce olsun bitsin istiyorum dedi.

bende bu konuyla ilgili bana söylemediğin bi sorun mu var dedim.

hayır hiç bi sorun yok dedi ama belli ki çok b üyük bi sorun var:26:

Back