Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

bak cnm işte ya haksızmıyım allah aşkına.

kız evi gibi naz yapılıyor.

3 aydır konuşamadılar anlaşamadılar gibi hala daha neyi bekliyolar anlamıyorum ya:5:

bide işin kötüsü hepsi yüzüme karşı melake ama bu kızı zor durumda bırakıyoruz diye kimse düşünmüyor.

dün erkek arkadaşımın morali bozuktu neyin var dedim. bu isteme konuları cnmı sıkıyor biran önce olsun bitsin istiyorum dedi.

bende bu konuyla ilgili bana söylemediğin bi sorun mu var dedim.

hayır hiç bi sorun yok dedi ama belli ki çok b üyük bi sorun var:26:

hımm...canım anladığım kadarıyla büyük olmasada ortada bir sorun var..Belki hazır hissetmiyorlar canım..Ama isteme konuları bir insanın canını neden sıksınki başka..Bugun netliğe kavuşur canım..Erkek arkadaşınında üstüne çok gitme ozaman belliki arada kalmaya başlamış:18:

duygucum anlasılan hala aramamıs anneni..

kayınvalide adayına cidden kızmaya basladım artık, bu nedir boyle canım sorun varsa da soylesinler

cok ayıp etmeye basladı sana ve ailene karsı, sorunu ne acaba

duygumm ya inan okuyunca çok moralim ve sinirlerim bozuldu konuş artık erkek arkadaşınla

şuan duygumun durumuna üzüldüğüm için birazda işim var işimi bitirip sonra uzun uzun pazar gününü anlatacağım sadece tek kelimeyle harikaydı

duygum istersen moralin düzelince anlatırım sadece anlatırsam içinin burkulacağını bildiğim için çekiniyorum anlatmaya:44::44::44:

duygumm ya inan okuyunca çok moralim ve sinirlerim bozuldu konuş artık erkek arkadaşınla

şuan duygumun durumuna üzüldüğüm için birazda işim var işimi bitirip sonra uzun uzun pazar gününü anlatacağım sadece tek kelimeyle harikaydı

duygum istersen moralin düzelince anlatırım sadece anlatırsam içinin burkulacağını bildiğim için çekiniyorum anlatmaya:44::44::44:

kızlar analtırken resimli anlatın sizde amaaaa.....:////

duygucum,bak herkes aynı düşünüyor erkek arkadaşınla net şekilde konuş,erkek arkadaşın arada kalıyor bence yukardada dediğim gibi.. sorun neymiiş tam olarak öğren,inşallah guzel haberlerler gelirsin

KirmiziPapatya lütfen böyle yapma sizin heyecanınızı gördükçe mutlu oluyorum:52::52:

kızlar dün erkek arkadaşımla açık açık konuştum bi problem varsa söyleyin bende bileyim dedim.

Sonuç olarak bu onu doğrudn beni ilgilendiriyo.

tam 3 aydır sizden 1 tek haber bekliyorum ve ağzımı bile açmıyorum bu konuyla ilgili dedim

o da bi sorun olmadığını çok kısacık bi sürede bu durumu halledeceğini söyledi.

benden 1-2 gün daha beklememi istedi.

bende tamam dedim..

Sonuç yine beklemedeyiz...

KirmiziPapatya lütfen böyle yapma sizin heyecanınızı gördükçe mutlu oluyorum:52::52:

kızlar dün erkek arkadaşımla açık açık konuştum bi problem varsa söyleyin bende bileyim dedim.

Sonuç olarak bu onu doğrudn beni ilgilendiriyo.

tam 3 aydır sizden 1 tek haber bekliyorum ve ağzımı bile açmıyorum bu konuyla ilgili dedim

o da bi sorun olmadığını çok kısacık bi sürede bu durumu halledeceğini söyledi.

benden 1-2 gün daha beklememi istedi.

bende tamam dedim..

Sonuç yine beklemedeyiz...

hadi bakalım canım hayırlısı ozaman:27::27:

hadi bakalım canım hayırlısı ozaman:27::27:

tatlım desteğiniz için çok tşk ederim.

biliyosunuz bu konular başka kimseye anlatılmıyor.

çevremizdekiler bizim ilişkimize imrenirler kalkıpta onlara bundan bahsedemem.

teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı:71:

kızlar başlıyorummm

pazar günü sabah ev temizledik yüzeysel zaten yapmıştık 2.30 gibi arkadaşımla kuaföre giiittttiiimmm 5 gibi geldim ama heyecan yok bende gayet rahatım derken yemek yedik falan bana herkes giyin artık falan diyo diyorum erken daha falan saat 7 gibi giyindim ben ayakkabılarımı giyiyorum en son bende bi heyecan anlatamam mideme ağrılar vuruyo midem zaten hassas benim bildiğiniz mide ağrısı çekiyorum ben ölcem heyecandan 8i geçerken bunlar geldi ama bizde gelin ilk kahve vermeye çıkar neyse herkes içerde biz kızlarla mutfakta duruyoruz içeriden gülüşme muhabbet sesleri geliyor herkes tıkırında yani ben ecel terleri döküyorum falan stresler içinde ayakta zor duruyorum

neyse vakit geldi kahveleri götürmeye neyse titreye titreye çıktım bide bütün ailesini tanıyorum tanımasam kahvelerle yığılırdım yere erkeklere ben verirdim erkeklerde en son bol tuzlu kahveye özel küçük bir tepside hayatıma üzülerek götürdüm sonra peşine bi kaç yudum içtikten sonra hemen tatlı kahveyi verdim sonrada kadınlarada kayınvalidemden başlayarak dağıttım mutfağa gittim herkes içeriyi dinlemeye çalışıyor istemeyi dinlemek maksat ama ben heyecandan ayakta duramıyorumki oturdum mutfakta falan filan bizim evin terası var verildikten sonra erkekler terasa çıktı havada şansa güzel kadınlar içeride oturdu sonra kadınlardan başlayarak el öptük hayatımla adetmiş ilk kadınlardan başlanırmış sonra terasta erkekleri öptük ben ondan sonra rahatladım anlatamam yani sonra bi ara getirdikleri çikolatayı dağıttım hepsine sonrada çay ve tabak servisi vardı (su böreği, tavuklu börek, sarma, kopma kurabiye, ağlayan pasta falan vardı):68:.

herkes muhabbet ederken benimkini terastan mutfağa çağırıyorum yok gelmiyo babamla tam karşılıklı oturuyor amcamlardan çekiniyor sonra geldi resim çekildik falan 10.30 gibide kalktılar ama giderlerken o kadar rahatlamışım anlatamam herkes hayırlı olsun falan söylüyor sarılıyoruz hepsinle artık benim dışımdada herkes rahatlamış durumlasonra bizim taraf kaldı sadece gecenin özetini yaptık falan harikaydı kızlar yaaa ama tek sorun işte stres heyecan yani ama onlar bide harika bi ara onlar gelmeden önce diyorumki ablamlara gelmesinler istemiyorum vazgeçtim falan :52::52:

sonuç olarak harikaydı herşey çok mutluyuz kızlar:nazar: bu cumartesi söz alışverişine çıkacağız haftaya cuma sözüümmmmmm vaaaarrrrrrrrrrrr

şimdi resimleri koyacağım kızlar

Eki Görüntüle 256195 Eki Görüntüle 256196

canım benimmm çok güzel geçmiş isteme günün.

umarım sözün çok çok çok çok daha güzel geçer. allah tez zamanda bi yastıkta uyumanızı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

ama resimler görünmüyor??

canım hayırlı olsun öncelikle:) ama resimler açılmıyor ikiside açılmıyor :)

hayırlı olsn cnımm

alattıklarını cok iyi anlıyorum :) cogunu bende yasadım :1:

darısı sözün nişanın dugunun basına tatlımm

resimleri bende goremedim

çok guzel olmussun canımm

buyumedi resimler tıklayınca ama bole de anlasılıyorr

allah omur boyu mutlu etsin ikinizi :23::nazar::nazar:

Back