Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla buralarda öyleee kuzummm bende çok sıkıldımm
çok guzel olmussun canımm
buyumedi resimler tıklayınca ama bole de anlasılıyorr
allah omur boyu mutlu etsin ikinizi![]()
çok sağol canım tek sen gördün anlaşılan amiiiinnnnnnnnn hepimizi allah mutlu etsin
çok sağol canım tek sen gördün anlaşılan amiiiinnnnnnnnn hepimizi allah mutlu etsin
amin canım :)
bugun hava cidden cok sıkıcı ya sıkıntıdan basım agrıdı
askımda evde hiç gel goruselim demiyo bende demicem![]()
Valla buralarda öyleee kuzummm bende çok sıkıldımm
papatya bizde görelimmm nolurrrrrr
aman da amannnn naz da yaparmış sevdiceğine![]()
naz degilde canım normalde evde olucak ve gorusmek istemicek hiç böle yapmazdı gerci kargo gelicekmiş onu bekliodu ama kargoda geldi hala tık yok :44:
bilmem..
ama inat ettim o demezse gorusmıcem dunde gorusmedik.. bugunde gorusmeyelim ona gore hava hossa bana da hos :97:
ayyy aradım kızlarr:) oda işleri bitince beni aramayı düşünüyomuş iyki önce ben aradım,yaa sevgiliyken hep arardım konuşurduk sonra bi çekingenlik geldi...ne dicem bilemedim...x teyze dedim yine eskisi gibi ,o herzamanki gibi guzel kızım yavrum diye teli açtı neysee :))
sende benim gibi inatçı biri misin yoksa![]()
yaaa kuzum anne diyedin kadına
senin sevdiceğin ne diyor annene?
Kizlarrr herkesin basini yedim bitirdim ama sonunda olduuuu gecen Pazar bize oturmaya geldiler yine (3.sefer) babam sonunda gencler bi konussun dedi annemde birden tmm insallah hayirlisi olsun verdik gitti kizi diye espiriyi patlatti adamlar bakiyo simdi acaba sakami degilmi diye sonra kahveleri yapdim askim bana aldigi tek tas i takti ve cok SIk bitane beyaz altindan bilezik de almis yaninda oturdular balkona cikdik resim fln cekdik cok güzel ya anlicaniz bende artik sözlüyümmmmmmmmmm:)) RAbbim insallah isdeyen herkesi mutlu eder.. :76:
evet canım koç burcuym ben feci inatcıyımdır
nitekim inat kazandı![]()
banyodan cıkmıstım saclarım ıslaktıda onu bekliomus.. hazır olmanı bekliorum almaya gelicem dedi![]()
kuzum oda daha amca teyze diyor :) biz önceden aileler tanışmadı ama biz tanışmıştık anne babalarımızla o yüzden teyze amca alıştık şimdi zorlanıyoruz:) dememem için hiç bir sebep yok çok sıcakkanlı davranıyor sağolsun herzamanki gibi ama nedense ben diyemedim hiç bişey demicektim öylede olmadı demem gerekti sanki :) ayy ayyy ne zaman derim bilmiyorum ...ama böyle şeyler yokken sevgiliyken derim diyordum rahatca..öyle olmuyormuş![]()
ohhh cnm ya bak seni düşünmüşş saçların ıslak diye,ayy neguzel,keşke bizde aynı yerde olsak ta almaya gelsee...
Kizlarrr herkesin basini yedim bitirdim ama sonunda olduuuu gecen Pazar bize oturmaya geldiler yine (3.sefer) babam sonunda gencler bi konussun dedi annemde birden tmm insallah hayirlisi olsun verdik gitti kizi diye espiriyi patlatti adamlar bakiyo simdi acaba sakami degilmi diye sonra kahveleri yapdim askim bana aldigi tek tas i takti ve cok SIk bitane beyaz altindan bilezik de almis yaninda oturdular balkona cikdik resim fln cekdik cok güzel ya anlicaniz bende artik sözlüyümmmmmmmmmm:)) RAbbim insallah isdeyen herkesi mutlu eder.. :76: