Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

kızlaarrrr yoldalar bizimkiler ,inşallah hayırlısıyla gelsinler 4 5 saat kaldı...napıcam blmyrm uzun yoldan geldikleri için,isteme akşam olur muhtemelen :))ayyyyy hiçheycan yoktu kendi kendimi motıve etmeye çalışıyorum ama su ankı ruh halımı kestiremiyorum....dua edin herşey çok guzel geçsin..duygum o ruyalardan bende gördümmm bugun hayır olsun inşallahh....umarım herşey guzel geçer..:64: :64:

canım hadi hayırlısı benimde gelecek cuma tanışma yemeği , c.tesi sözüm var ben de çoook heyecanlıyım içim kıpır kıpır inşş herşey istediğimiz gibi olur :9:

ebrum ve duygum :) tesekkürler kizlar derdime ortak oldugunuz icin bende umuyorum babamin naz yapmak isdedini yani karsi taraf i biraz bekletmek icin ama benlede hic bu konuyu konusmuyo cok isteksiz gibi :( insallah buraya kadar gelmisken birden hayal kirikligina ugramam isde pazar günü gelmek isdiyolardi insallah ama babam aradiklarinda kabul etmicekmis :43: bugün sevgilim de cok kötü oldu anlatinca tüm gün dogru düzgün ne yazdi ne konusduk morali cok bozuk onunda.. bakalim 4 yildir hayirlisi diye diye cikdik yola. :43:

ne demek tatlım. birbirimizin hem heyecanını hem stresini paylaşmak için burdayız.

ama ben hala babanın naz yaptığı konusunda ısrarcıyım. umarım da öledir...:34:

kızlaarrrr yoldalar bizimkiler ,inşallah hayırlısıyla gelsinler 4 5 saat kaldı...napıcam blmyrm uzun yoldan geldikleri için,isteme akşam olur muhtemelen :))ayyyyy hiçheycan yoktu kendi kendimi motıve etmeye çalışıyorum ama su ankı ruh halımı kestiremiyorum....dua edin herşey çok guzel geçsin..duygum o ruyalardan bende gördümmm bugun hayır olsun inşallahh....umarım herşey guzel geçer..:64: :64:

ayyyyyyy yaaa ebrummm şu an senin yerinde olmak istermiydim bilmiyorumm:52::52::52::52::52::52:

cnm umarım çok çok çok çok çok güzel geçerrrrrrr:46::46::46:

canım hadi hayırlısı benimde gelecek cuma tanışma yemeği , c.tesi sözüm var ben de çoook heyecanlıyım içim kıpır kıpır inşş herşey istediğimiz gibi olur :9:

seninde az kalmış tatlımm hai hayırlısı hepimiz için:12:

ne demek tatlım. birbirimizin hem heyecanını hem stresini paylaşmak için burdayız.

ama ben hala babanın naz yaptığı konusunda ısrarcıyım. umarım da öledir...:34:

ayyyyyyy yaaa ebrummm şu an senin yerinde olmak istermiydim bilmiyorumm:52::52::52::52::52::52:

cnm umarım çok çok çok çok çok güzel geçerrrrrrr:46::46::46:

seninde az kalmış tatlımm hai hayırlısı hepimiz için:12:

ayyyyyyyyyyyy saat 2 gibi burdalar inşallah :) yaa bende bilmiyorumm... bide şimdi uzaktan geldikleri için bigun kalıcaklar ya akşamına isteyecekler gunduz napıcaz bilmem yemek falan yicezzz ee sonra..D:D:D bide dışarı çıkrız ama ne zaman blmyrm tektaş bakmaya :))) çk karışık duygulara kapıldım yaaaa ....inşallah hayırlısı olurr kızlar hepimiz içinn...yanı heycan desen heycan değil stres desen stres değil en iyisi ojelerimi sürmeye başallayaylımmm :64:

ayyyyyyyyyyyy saat 2 gibi burdalar inşallah :) yaa bende bilmiyorumm... bide şimdi uzaktan geldikleri için bigun kalıcaklar ya akşamına isteyecekler gunduz napıcaz bilmem yemek falan yicezzz ee sonra..D:D:D bide dışarı çıkrız ama ne zaman blmyrm tektaş bakmaya :))) çk karışık duygulara kapıldım yaaaa ....inşallah hayırlısı olurr kızlar hepimiz içinn...yanı heycan desen heycan değil stres desen stres değil en iyisi ojelerimi sürmeye başallayaylımmm :64:

uyaa sen böle yapınca bende heecanlanıyorummm senin içinn:52::52:

tekraşının resmini koy tamam mıııı

selam kızlar,

Dün geldiler çok guzeldi çok şükür herşey,ilk başta böyle bi sessizlik hakimdi gerilir gibi oldum yengemde dediki normal böyle olması daha ilkkez karşılaşıyorlar dedi..neyse yemek yedik falan,sonra aşkım ben ablası eniştesi tektaş bakmaya gittik..2.girdiğimiz dukkandan aldık hanı bide hemen eve dönelim diye çok incelemdim açıkcası kızlar olsun yinede çok beğendim...Sonra biz gelene kadar kaynaşmışlar ,rahatldım çok şükür...babam babasıyla dışarı çıkmış annemler halam birde yengem(dayımın eşi)evdelerdi annesiyle geldiğimizde..sonra yemek yedik..derken saat baya geç oldu,kahveleri dağıttım,tuzlu kahve yapmak istemedim işin açığı ..fakat benimki yap diye ısrar etti:D:D o içerken eniştesi kameraya çekti..adet yerini buldu yanı:))sonra gece kaldılar bizde bugun nişan bohçasına konulcaklar için alışveriş yapalım dediler yanı ayakakkabı iç çamaşırı senin gönlüne göre olsun beğen burdan onları alalım gelirken bohçayla getirelim dediler,ben onların bulunduğu şehre gidemem diye alyanslarıda alalım dediler,baya zorda olsa alyans beğendik,benimkine dedim tak nişana kadar istersen neolcak dedim(takmak istedği için) bende takıverdim:))sonra nişanda tekrar çıkarır takarız nasipse...yalnız bir sorun var ben önceden x teyze y amca derdim rahatca şimdi öylede diyemiyorum hiç birşey diyemiyorum :))çokk utanıyorum önceden hep öyle alıştım ..bilmiyorum nasıl derim sonra:) alışverişte biraz sıkıldım gibi,yanı bi oraya gittik bi buraya sonunda 8 li gecelik sabahlık takımı iç çamaşırı takımları aldık birde ayakkabı :) inşallah gelirken getircekler..nişan tarihi belirlemek istediler fakat hanı daha sonra karar verelim dedikk annemde öyle düşündü..apartopar olmasın diye.ilk gun çok tuhaf hissettim kendimi kızlar,aşırı karmaşık duygular hissettim,ama Allaha şükür bugun duzeldim dun şaşkınlıktan mutluluk hissedmiyor gibiydim..buarada söz çikolatamı lokumumu yüzükleri sepeti ve bizi yarınn Allah izin verirse eklerim ..darısı sizlerin basına inşallah kızlar:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

günaydın kızlar...

ebrum slm hayırlı olsun öncelikle en zorunu atlaşmıssın ilk tanışma bende ilk tanışmayı atlattım ama yüzük falan yok tabi çikolata çiçek ile geldiler konuştular öyle kaldı çarşamba günü biz gidiyoruz ve kıyafet sorunum var çok stres yaptım kıyafet tamam olsa rahatlıcam ama işte..şimdi kendimi düşündüm istemeye geldiklerinde kalıcaklar falan amann çok heyecanlı ya ...allah tamamın erdirsin

$IMG_5127.JPG

kızlar bu yüzüğümüz..alyansıda son eklerimm..daha çekmedim onu

$IMG_5086.jpg $IMG_5105.jpg

kızlar çiçeği ve bana getirdikleri sepet (içinde parfum havlu iç çamaşırı patik vs falan vardı)

günaydın kızlar...

ebrum slm hayırlı olsun öncelikle en zorunu atlaşmıssın ilk tanışma bende ilk tanışmayı atlattım ama yüzük falan yok tabi çikolata çiçek ile geldiler konuştular öyle kaldı çarşamba günü biz gidiyoruz ve kıyafet sorunum var çok stres yaptım kıyafet tamam olsa rahatlıcam ama işte..şimdi kendimi düşündüm istemeye geldiklerinde kalıcaklar falan amann çok heyecanlı ya ...allah tamamın erdirsin

canım farklı şehirde mi sizinkilerde? amin btnem,inşallah sizinkinide Allah tamamına erdirsin...tatlım elbise giyebilirsin diz boyunda canım..sade bielbise..gerçi benimki sadeydi eğer gitme durumumuz olursa bu kez cıvıl cıvıl giymek isterim

Kızlar 23 tane gül vardı(kızın yaşına göre getirilirmiş onlarda) fakat ben fotoğrafı boyutu büyk olduğu için kestim güllerin bir kısmıda kestiğim tarafta kalmış :1:

bebeğim hayırlısıyla darısı basına inşallah :69:

cnm yaaa ço çok çok çok sevindim senin adına. en zor kısmı atlatmışsınn. gece sizde kalmaları çok güzel olmuşş bizimkilerde bu hafta konuşacaklar bakalım neler olucak.

Eki Görüntüle 254905

kızlar bu yüzüğümüz..alyansıda son eklerimm..daha çekmedim onu

Eki Görüntüle 254910 Eki Görüntüle 254911

kızlar çiçeği ve bana getirdikleri sepet (içinde parfum havlu iç çamaşırı patik vs falan vardı)

Eki Görüntüle 254912 Eki Görüntüle 254913

çikolatamın açılmış hali,ve aşkıma hazırladığım sandığı açarken :)

Eki Görüntüle 254914

bu da benim ona hazırladığım sandık..

Kızlar 23 tane gül vardı(kızın yaşına göre getirilirmiş onlarda) fakat ben fotoğrafı boyutu büyk olduğu için kestim güllerin bir kısmıda kestiğim tarafta kalmış :1:

cnm yaaa alyansını da merakla bekliyoruz herşeyin çok güzel olmuş, allah tamamına erdirsin..

cnm yaaa ço çok çok çok sevindim senin adına. en zor kısmı atlatmışsınn. gece sizde kalmaları çok güzel olmuşş bizimkilerde bu hafta konuşacaklar bakalım neler olucak. hayatı cnm yaaa alyansını da merakla bekliyoruz herşeyin çok güzel olmuş, allah tamamına erdirsin..
hayatım hadi bakalım sıra senin için geri sayıma başlıyoruz,inşallah seninde çok çok guzel geçer tamam canım onuda eklerim çekince..alyanslarımız büyük oldu,benimki düz sade beğenmedi üstünde siyah işleme gibi şeyleri var hadi dedim oda senin beğendiğin olsun öyle yani inşallah daha guzelleri sizin basınıza

hayatım hadi bakalım sıra senin için geri sayıma başlıyoruz,inşallah seninde çok çok guzel geçer tamam canım onuda eklerim çekince..alyanslarımız büyük oldu,benimki düz sade beğenmedi üstünde siyah işleme gibi şeyleri var hadi dedim oda senin beğendiğin olsun öyle yani inşallah daha guzelleri sizin basınıza

aminnn cnmmmmm

erkek arkadaşımdan mğrendiğim kadarıyla annesi bugün arayacak annemi:emir_bebek:

senle aynı gün çağlanında isteme sözü vardı o ne yaptı acaba??

canım artık sözlüyüz mutluyuzda sözlendik demiş inşallah gelsin anlatır oda:69:

aa demek bugn arıcakmııı,çok sevindimmmmm sonra başlarsın hazırlıklara:66:

canım artık sözlüyüz mutluyuzda sözlendik demiş inşallah gelsin anlatır oda:69:

aa demek bugn arıcakmııı,çok sevindimmmmm sonra başlarsın hazırlıklara:66:

hadi yaa ben okumadımmm çok sevindim onun adınada

ayy inş cnm ya bende atlatayım şu işi:31:

Back