Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

canlarımm cok tesekkur ederimmm desteginiz sayesinde heycanım azalıyo :17::17:

duygucum bohça onlarda varsa seninde vermen gerekir bize sormustu onlar varmı sizde bohca falan adetlerniz ne diye bizde bizde yok ole seyler sozde olmaz dedik... kapandı bohca konusu

ama kuzenim vermişti mesela..

evet bohcası oluyor dimi adı ondan bahsediyorsun

bilmiyorum ki cnm erkek arkadaşımın söylediği şey annem sana bisürü bohça hazırladı.

isteme günü getirceklermiş dedi.

annesi hiç bana böle bişey sormadı

bilmiyorum ki cnm erkek arkadaşımın söylediği şey annem sana bisürü bohça hazırladı.

Isteme günü getirceklermiş dedi.

Annesi hiç bana böle bişey sormadı

nasıl biliomusun söz kesildi kız verildi ya sembolik bişiler hazırlanır mesela havlu tülbent çetik çorap gibi atlet de var bu tip süslenio bide o bohçacılar bilio bu işleri

nasıl biliomusun söz kesildi kız verildi ya sembolik bişiler hazırlanır mesela havlu tülbent çetik çorap gibi atlet de var bu tip süslenio bide o bohçacılar bilio bu işleri

yaa çok teferruatmışş

benim ablam evlenirken götürdü tüm bohçalarını bende öle yapmak istiyodumm

ama ablamda sözden 2 ay sonra evlendi o yüzden öyle yaptı.

benim daha 2 yılım var:10:

onlar hazırladıysa size bunu solemeleri gerekmezmi :44:

sonucta onlar getirirse sizinde vermeniz gerekcek

heralde onlar tek taraflı verio bohca anlamadım duygucum :44: kayınvalide adayın herseyi kendi basına halletmeyi seviyo galiba

onlar hazırladıysa size bunu solemeleri gerekmezmi :44:

sonucta onlar getirirse sizinde vermeniz gerekcek

heralde onlar tek taraflı verio bohca anlamadım duygucum :44: kayınvalide adayın herseyi kendi basına halletmeyi seviyo galiba

cnm işte bide bana diyosunuz ki bekle stress yapma. kadın bi telefon etmiyo bile bu sorular açıklığa kavuşsun diye. kendi başına bişeler yapıyor:41:

ama tatlım beklemekten baska da bişey bırakmıyor ki sana simdi bişe solesen daha en bastan kotu gelin olursun

sen agırlıgını guzelligini bozma onun ayıbı eger kendi basına işler yapıosa

sevgilinde biraz ortaya atsın kendini yaa anne bu ne belirsizlik onlarda haber bekler adet anene nedir konusulmıcak mı biz bohca alıymuyuz nedir adetlerimiz diye

sizi aramıyosa bile sevgiline solesin... biz o sekilde hallettik bunları, ikimiz aracı olduk aileler arasında

inşallah bazı seyler ustuste geldigi icin boledir.. cokbilmiş bir kaynana degildir canım daha yorum yapmak icin cok erken

inş dediğin gibidir tatlım ama

daha dün erkek arkadaşımla bu sebepten tartıştık. ona bişe soramıyorum ki bu konuyla ilgili.

inan 1 ay önceki hevesim heyecanım kalmadı. bunu erkek arkadaşıma da söledim.

annenler ne düşünüyor diyorum. bohça yapıyormuş diyo.

git annene sor ne düşünüyolar da diyemiyorum. bazı şeyleri kendi isteğiyle halletsin istiyorum.

ama bu kezde stres oluyor oda bende...

umarım senin gibi sözüme 2 gün kaldıı diye mutlu olduğum günleri görürüm:26::26:

duygumm canım onlar bohça yapıyorsa sende yapman lazım canım...bizdede sadece nişan bohçası olur ama onlar evet bohçası olur dedği için ben yaptım aldım bişeyler koydum tabi nişan bohçası gibi abartı değil süsledimmm beklemekte bohçam:69: aradığında sorar zaten

kizlar olanlari vaktim oldukca okudum nekadar cok gelisme olmus öyle hepiniz icin hayirlisi olsun insallah :61:

keske bende sizler gibi mutlulugumu paylasabilseydim ama olmucak gibi sanki :( gecen cumartesi tanismaya gelmislerdi ve hersey mükemmel gecdi sali günü olumlu mu diye geldiler vede sevgilim de geldi babam onuda görsün diye cünki tanismada yokdu yolu yordamiyla isdediler babam ben daha kimseye soramadim dedi sert cikdi :( bugünde tanidigini büyüklerini aradi amcalarindan biri ben o aileyi sevmiyorum demis ve babam simdi anneme üsteleyip duruyo ara gelmesinler sonra bakariz diye sevgilimin aileside bu haftasonu yüzük getirmek isdiyodu offf ne bilim ya kafam cok karisik konuscak dertlescek bi büyügümde yok gurbette olmak her yönden kötü kizlar ya :43:

kizlar olanlari vaktim oldukca okudum nekadar cok gelisme olmus öyle hepiniz icin hayirlisi olsun insallah :61:

keske bende sizler gibi mutlulugumu paylasabilseydim ama olmucak gibi sanki :( gecen cumartesi tanismaya gelmislerdi ve hersey mükemmel gecdi sali günü olumlu mu diye geldiler vede sevgilim de geldi babam onuda görsün diye cünki tanismada yokdu yolu yordamiyla isdediler babam ben daha kimseye soramadim dedi sert cikdi :( bugünde tanidigini büyüklerini aradi amcalarindan biri ben o aileyi sevmiyorum demis ve babam simdi anneme üsteleyip duruyo ara gelmesinler sonra bakariz diye sevgilimin aileside bu haftasonu yüzük getirmek isdiyodu offf ne bilim ya kafam cok karisik konuscak dertlescek bi büyügümde yok gurbette olmak her yönden kötü kizlar ya :43:

canım amcanlar o aileyi neden sevmiyorlarmış yanı hangı özelliğinden dolayı...sebep neymiş..
ayy kötü olmşş çok uzuldumm yaaaa sevgln ne diyor canım buduruma

canım amcanlar o aileyi neden sevmiyorlarmış yanı hangı özelliğinden dolayı...sebep neymiş..
ayy kötü olmşş çok uzuldumm yaaaa sevgln ne diyor canım buduruma

canim ilgin icin tesekkür ederim ona söyliyemedim desem o hala büyük heycanda haftasonu söz olcak diye :( ya aslinda sorun okadar büyükde degil sevgilimin ablasi bi kere bosandi ve yeniden evli simdi ve biz türklerde bu durum nasil karsilanir bilirsin yani... sanki insanlar kaderlerini kendi elleriyle yaziyo tüm olay bu onlar ayrilirken bi kac sorun fln oluncada hemen o aile kötü oldu oglanin huyu nasil kimin umrunda.. bilmiyorum ya heralde onada diyemicem ama onlar gün isdemek icin arayinca babamda olmaz deyince yikilcagini biliyorum of ya ne deyim Rabbim bunu hayirli görmüs benim icin isyan a gerek yok .. :50:

canim ilgin icin tesekkür ederim ona söyliyemedim desem o hala büyük heycanda haftasonu söz olcak diye :( ya aslinda sorun okadar büyükde degil sevgilimin ablasi bi kere bosandi ve yeniden evli simdi ve biz türklerde bu durum nasil karsilanir bilirsin yani... sanki insanlar kaderlerini kendi elleriyle yaziyo tüm olay bu onlar ayrilirken bi kac sorun fln oluncada hemen o aile kötü oldu oglanin huyu nasil kimin umrunda.. bilmiyorum ya heralde onada diyemicem ama onlar gün isdemek icin arayinca babamda olmaz deyince yikilcagini biliyorum of ya ne deyim Rabbim bunu hayirli görmüs benim icin isyan a gerek yok .. :50:

canım ya hayırlısı olsun herşeyin dur bakalım daha hiç birşey belli olmazz ...zamana bırakmak lazım...vardır bir hayır...inşallah babanda sevginize saygısını gösterir ...Ve boşanmak herkesin basına gelebilir ki garantisi varmıki hiç birşeyin?yok..üzülme tatlım

duygumm canım onlar bohça yapıyorsa sende yapman lazım canım...bizdede sadece nişan bohçası olur ama onlar evet bohçası olur dedği için ben yaptım aldım bişeyler koydum tabi nişan bohçası gibi abartı değil süsledimmm beklemekte bohçam:69: aradığında sorar zaten

öle yapıcam artık tatlım onlar verirse bende yapıcam sonraki hafta veririm artık:68:

cnm allah yardımcın olsun kötü bi durum olmuş ama bence üzülme.

baban belliki naz yapıyor diyor tarafa. ilk istendiğinde vermek istemiyor seni. az burunları sürtsün istiyor olabilir.

bence sevgilinle konu böyle bi durumda ısrarcı olmalarını söle:74:

slm kızlar bayramda sevgilimin ailesi tanışmak için geldiler .. haftaya eylül'ün 14 de bizde gidicez onları bi evinde görücez samimiyet artsın diye vee kurban bayramında inşallah nişan olucak ...ben balıkesirde yaşıyorum aşkım istanbulda tanışmayı günü birlik yaptık nişanı nasıl atlatırız bilmiyorum bohça falan düzülcek ben damat ve ailesinin bohçasını önceden yapıcam artık onlar geldiğinde burdan bana alırız öyle olur heralde..
ben bişay sorucam şimdi aileler tanıştı kurbanda istemeye gelicekler ve söz nişan biarada olmuş olcak yinede söz mendili vermem gerekicekmi ??yani söz mendili vericem birde bohçayı vericem öylemi olucak çok zor telaşlı işlermiş

canım çncelikler hayırlı olsun...
söz mendili bizde yoktu bilmioyrduk bile ne olduğunu,onlarda varmış,bende bohçanın içine koydum,ama siz kalabalık olcağı için misafirlere dağıtacaksan kçk bir sepette tespide dağıtabilirsin damadınkını bohçaya koyarsaın canım

canım çncelikler hayırlı olsun...
söz mendili bizde yoktu bilmioyrduk bile ne olduğunu,onlarda varmış,bende bohçanın içine koydum,ama siz kalabalık olcağı için misafirlere dağıtacaksan kçk bir sepette tespide dağıtabilirsin damadınkını bohçaya koyarsaın canım

cnm ben misafirlere bişey dağıtmıcam söz mendili dediğimizde beyaz mendil çorap iç çamaşırı havlu olan bi sepet ama şimdi hepsi bi arada olacağı için acaba direk bohçamı versem o yüzden..birde çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadım sen verildin sanırım senin içinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

birde şimdi bizde onlara gidicez onlar gelirken çikolata ve çiçek getirdi biz ne götürelim lokum mu baklava falan mı fikrin varmı ?

cnm ben misafirlere bişey dağıtmıcam söz mendili dediğimizde beyaz mendil çorap iç çamaşırı havlu olan bi sepet ama şimdi hepsi bi arada olacağı için acaba direk bohçamı versem o yüzden..birde çok teşekkür ederim geçmişi okuyamadım sen verildin sanırım senin içinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

birde şimdi bizde onlara gidicez onlar gelirken çikolata ve çiçek getirdi biz ne götürelim lokum mu baklava falan mı fikrin varmı ?

yok hayatım benim istemem olmadı nasipse yarın olucak inşallah...ama bizde bohça hazırladık,dediğin şeyleri koyduk ,mendil havlu gömlek vs vs canım..inşallah senin içinde hayırlı olur tatlım :69:

ebrum ve duygum :) tesekkürler kizlar derdime ortak oldugunuz icin bende umuyorum babamin naz yapmak isdedini yani karsi taraf i biraz bekletmek icin ama benlede hic bu konuyu konusmuyo cok isteksiz gibi :( insallah buraya kadar gelmisken birden hayal kirikligina ugramam isde pazar günü gelmek isdiyolardi insallah ama babam aradiklarinda kabul etmicekmis :43: bugün sevgilim de cok kötü oldu anlatinca tüm gün dogru düzgün ne yazdi ne konusduk morali cok bozuk onunda.. bakalim 4 yildir hayirlisi diye diye cikdik yola. :43:

Back