- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi askimunteha
Eşiniz gelmedi diye sizde eşinizin ailesiyle bayramlasmadıysanız , aramamalari normal değil mi?Bayramlarına gitmedim diye küsmüş olabilirler. Kimse aramadı beni ailesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz gelmedi diye sizde eşinizin ailesiyle bayramlasmadıysanız , aramamalari normal değil mi?Bayramlarına gitmedim diye küsmüş olabilirler. Kimse aramadı beni ailesinden
İlk erkek ailesine gidilir,kusura bakmayın ama çok inatçısınız ,boşu boşuna hamile halinizle kendinize yük yaratmışsınız ,evlilik için henüz ikinizde hiç uygun değilmişsiniz ...
Eşinizi arayın doğuma kadar evlilik terapistine gidip evliliğinizi en azından çocuk için kurtarmayı teklif edin ,
Hamiliğin sizi çok gerdiğini ,ruhsal anlamda çok alıngan olduğunuzu vs söyleyin .
Ilımlı olun alttan alın,
Simdi gordum bebek bekliyormussun. Uzuldum bebek icin. Annesine saygi duymayan bir babasi olacak.
Ezdirmeyin kendinizi. Once onun ailesine gidilir sacmaligi da bence artik son bulsun. Sirayla gidilir. Erkek diye neden onun anasi babasi kiymetli ki? Siz agac kavugundan mi ciktiniz? Kafasina vura vura da olsa bunu ogrenmeli.
Hayir bu ilk erkek ailesine gidilir artik onun ailesinin bireyisin sacmaligini bir de kadinlar savunuyor. Asla feminist biri degilim ama bu acikca kadinin ailesini yok saymaktir. Evlendim diye neden kocamin ailesinin uyesi olayim yahu ben? Anam var babam var benim. Bireyi oldugum tek aile de evlendikten sonra esimle cocugumla kurdugum ailedir.
Biz iki aileye de uzagiz birlikte bayram gecirmiyoruz 2 senedir. izin sıkıntısı oluyor esimin. Ancak yakin olsak da bir onum anasi babasi bir benim anam babam. Yok oyle benim anami babami yok saymak. Onlar erkek ailesi diye her bayram kahvaltisini onlarla yapamam ben kimse kusura bakmasin .
Ne biliyim insan bi arar illa ki haberleri olmuştur.Bayramlarına gitmedim diye küsmüş olabilirler. Kimse aramadı beni ailesinden
Hep diyorum ve diyeceğim de adet , örf falan bunların hepsi gereksiz şeyler.
Ama eşin madem bu konuda sizden bunu rica etmiş ne olacak ki ?
Sakin ses tonu diyorsunuz ama söyledikleriniz bence sinir bozucu.
Artık olan olmuş zaten. Ama şeyi anlamadım. Babam aradı dediniz. Babanıza ne demiş ?
Didişmek çözüm değil ki sakin olurlu zamanında uygun dille uygulatmak mühim ,konunun yeri ve zamanı ters olmuş ,evlilik ilişkiler aynı anda fevri davranma yeri değil ,yükselmesine izin vermeyeceksiniz ,Ama birçok konuda alttan aldım. Karadenizliler ve eğer aramızda Karadenizliler varsa lütfen alınmasın bana ben bir tek bunlarda gördüm hep ben haklıyım diyeni açıkçası
O zaman bu saaten sonra ben olsam aramam. Üzülmemeye de çalışırım. Sonuçta siz de aşırı derecede haksız sayılmazsınız.Ben mi ona gelin geldim o mu bana gelin geldi baba? Biraz daha sakinleşelim demiş. Yani gelmeyeceğini söylemiş..
Ben anlamıyorum cidden ya. İlk oraya gidilse ne yazar gidilmese ne yazar? Niye huzursuzluk çıkarmak için uğraşıyorsunuz ki.. Kahvaltiiyi kayinvalidende yaparsın akşam yemeğini annende yersin. Çok gereksiz bir konu inada dönüp soğukluğa dönüşmüş. Ne diyeyim inşallah barisirsiniz
Evveliyatı var mı konunun? Bir anda mı oldu?
Arayın yarın buluşup baş başa bi konuşun bakalım düşüncesi neymiş.
Hamile olmasanız dönmeyin diyeceğim ama..
Bayram da sıra çok da önemli olmasın artık bakın konu nerelere geliyor.
Sen bosver onlari. Saniyorlar ki kocanin soyadini alinca kimlikte ananin babanin adi da onun anasinin babasinin oluyor.Hak verdiğiniz için değil kimse yanlış anlamasın fakat beni anladığınız için minnettarım
Adamin ustunden baskinlik kurmaya calisiyorsun da olmaz yani. Her zaman ilk erkek tarafina gidilir herkeste bu boyle arada kusluk yoksa tabi
Asla. Sadece onun ne kadar hakkıysa benimde hakkım demeye çalıştım..
O zaman boşanacaksınız.Aramadığı sormadığı için adım atmak istemiyorum çünkü beni ailesi olarak görmüyor baksanıza bana öyle geliyor yani
:) geçimsiz demeyelim.. değilim. Ancak her şeyin karşılıklı olduğuna İnanan biriyim.