Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kizlar herkesin hamileligini konunun basinda yazdigim yaziya kaydedecegim insallah hepizi yazarim

Adet oldum kizlar :/
Buyuk bi umutla senide bekliyorduk moralini bizma diyemiycem hepimiz her ay ayni seyi yasiyoruz cunki uzuldum hatta cok uzuldum okuyunca inanamadim silik cizgi vardi diye hatirliyorum bole olynca test yapmaktan soguyor insan allah buyuk tabiki insallah bekletmez artik seni kalbindekini yuregindekini versin rabbim sana ve burda bebek isteyen bende dahil tum arkadaslarima

Buyuk bi umutla senide bekliyorduk moralini bizma diyemiycem hepimiz her ay ayni seyi yasiyoruz cunki uzuldum hatta cok uzuldum okuyunca inanamadim silik cizgi vardi diye hatirliyorum bole olynca test yapmaktan soguyor insan allah buyuk tabiki insallah bekletmez artik seni kalbindekini yuregindekini versin rabbim sana ve burda bebek isteyen bende dahil tum arkadaslarima
Hayirlisi canim.. Allah razi olsun

Kizlar iki hafta sonra oglumun dogum gunu. Fikirlerinizi alabilir miyim ?

Yapmadim canim da simdi oglusu yatiriyorum uyusun yaparim senin icin :-)

Bilmiyorum ki canim doktor hangisini uygun gorecek bakalim. Eşime de bakilmasini isticem
Eşine hiç bakilmadi mi canım. Baktirmakta fayda var en azindan için rahat eder. Bende bebek olmayinca eşimden mi kaynaklaniyo diye hep düşünürdüm sonra test yapıldı fazlasi var eksiği yok yani en azindan içim rahat etti. Ama şimdide kendimi sorumlu tutuyorum işte :(

Back