• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EceCigdem EceCigdem Aynen canım hissediyorum demiştin.. :))
Hayırlı olsun bizede dua et canım..
Belirtilerin nelerdi anlatsana..

EceCigdem EceCigdem canım belirtilerin nelerdi nasıl hissettin. Benim bat 7temmuz. Ama aşırı gerilme olmaya başladı bu kadar gerildiğimi hiç hatırlamıyorum sende oldu mu? Birde ne zaman test yaparsam silik çizgi çıkma durumu olabilir?
Kizlar goguslerim sarkti buyudu. Kasiklarimda agri artmaya basladi yavas yavas. Birde bu sabah kokulardan tiksinmeye basladim. Onun haricinde sadece hep icimden hissettim var diye. Birde alt tarafimda kasinma ve bir sivilce olustu kizlar. Baska da belirti yok simdilik

Testi iki gun once yaptigimda negatifti. Bugunadet gunum ve gelmeyince aksam ustu eve gelince bir sansimi deneyeyim dedim normalde bayram sonu doktora gitcektim test yapmayacaktim. Evde tek bir test vardi yapayim dedim ve ikinci cizgiyi gordum cok sukur rabbim hepinize nasip ettsin insallah

Testi iki gun once yaptigimda negatifti. Bugunadet gunum ve gelmeyince aksam ustu eve gelince bir sansimi deneyeyim dedim normalde bayram sonu doktora gitcektim test yapmayacaktim. Evde tek bir test vardi yapayim dedim ve ikinci cizgiyi gordum cok sukur rabbim hepinize nasip ettsin insallah
Amiiin inşallah canım :dua: senide tebrik ederim :KK200:

Kizlar goguslerim sarkti buyudu. Kasiklarimda agri artmaya basladi yavas yavas. Birde bu sabah kokulardan tiksinmeye basladim. Onun haricinde sadece hep icimden hissettim var diye. Birde alt tarafimda kasinma ve bir sivilce olustu kizlar. Baska da belirti yok simdilik
Alt tarafımda kaşınma dediğin vajina mı diyorsun canım.. sivilce benimde yüzümde çiktı ama adet olucağım zamanda oluyor..

Adet agrin varmi canim?

Beceremedim canim :-)

gercekten canim bende hem sevincliyim hemde ya bayram sonuna kadar adet olursam diye korku icindeyim. Ama baya hayalet cizgi degil belirgin silik cizgi. Zaten demistim bu sefer hissediyorum diye :-)

Insallah canim benim. Daha sadece esime soyledim. Bayram sonu kan testinden sonra soyleyecegim kesin sonuc olsun
Ilk ignen mi cnm

Ilk ignen mi cnm bide kacinci gunu belli oldu

Konunu bugün okumaya basladim ve testin pozitif çıkmasına sevindim canım testi bi daha atmayi denermisin resmi kirp tekrar yükle çok merak ettim

Amiiin inşallah canım :dua: senide tebrik ederim :KK200:

Alt tarafımda kaşınma dediğin vajina mı diyorsun canım.. sivilce benimde yüzümde çiktı ama adet olucağım zamanda oluyor..

Adet agrin varmi canim?

Ilk ignen mi cnm

Ilk ignen mi cnm bide kacinci gunu belli oldu

Konunu bugün okumaya basladim ve testin pozitif çıkmasına sevindim canım testi bi daha atmayi denermisin resmi kirp tekrar yükle çok merak ettim
Bu ilk ignem kizlar ve bugun 14. Gunumdu. Cok tesekkur ederim rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah resmi atmayi deneyecegim tekrar bakalm becerebilirim insallah bu arada kasinti derken evet vajinayi dedim sivilce de yuzumde degil vajinada cikti bir tane. Ve ben bunu daha once bir yerde okudum yada duydum vajinada sivilce veya kasinti hamilelik belirtileri arasina giriyor

Bu arada agrilarim gercekten adet agrisi gibi. O yuzden heran adet olacakmisim gibi korkuyorum. Yani eger testi yapmadaydin kesinlikle adetimu beklerdim tam bir adet agrisi

Bakalim olcak mi

Koyamayinca profil fotografi yaptim bnde :-)
Canım yaaa harikasın profil resmi yapma aklınada gelmiş :-) Tebrik ediyorum tekrardan görünüyor ikincisi darısı bizlere :dua: birde gün aşırı mı yaptınız canım birde kaç gün birlikte oldunuz biz ayın 14ünden beri gün aşırı yaptık 22-23 ard arda yaptık devam edelim mi sence bat 7 temmuz doktora 12 haziran gittim alttan muayane etti yumurtalık büyümüş dedi son adetim de 10 hazirandı. 2 günde yumurtalık büyür mü sence ilk denememiz çok bilgili değilim

Canım yaaa harikasın profil resmi yapma aklınada gelmiş :-) Tebrik ediyorum tekrardan görünüyor ikincisi darısı bizlere :dua: birde gün aşırı mı yaptınız canım birde kaç gün birlikte oldunuz biz ayın 14ünden beri gün aşırı yaptık 22-23 ard arda yaptık devam edelim mi sence bat 7 temmuz doktora 12 haziran gittim alttan muayane etti yumurtalık büyümüş dedi son adetim de 10 hazirandı. 2 günde yumurtalık büyür mü sence ilk denememiz çok bilgili değilim
Canim ben 12 haziranda yaptirdim igneyi 13 unde basladik gun asiri 4 kere falann iliski oldu o kadar
Yumurta konusuna isey diyemiycem pek bilgim yok
benimde iğneden sonra 12.gün oldu bugün ama mide bulantısı var bende :KK43: inşallah güzel bir şey için bulanıyordur şu midem.
Insallah canim darisi basiiza
Çok net görünüyo canım hayırlı olsun. Tekrar test alip yap daha da koyu çıkar şimdi :)
saol canim yapcam bakalm carsiya cikinca alcam

Canim ben 12 haziranda yaptirdim igneyi 13 unde basladik gun asiri 4 kere falann iliski oldu o kadar
Yumurta konusuna isey diyemiycem pek bilgim yok
Ben hesapladım da 7 kez birlikte olmuşuz gün aşırı artık gün aşırı yapmayalım ozaman yorulduk valla ☺️ Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Back