• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramda tanismaya gelecekler Almanya-Türkiye iliskisi :)

TuruncuPortakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
24
0
16
Almanya
Merhaba kizlar :3:

"sonunda" bende böyle bi topik acip sizden yardim isteyebiliyorum :)

2 senedir bi iliskim var, ben Almanya'da Sevdigim ürkiye'de yasiyor.. bu yaz icin kendi aramizda bi Aile Tanismasi planlamistik..
malesef Sevdigimi Askere erken aldiklari icin kendisi katilamicak.. :14:
a
Hazir biz Türkiye'ye gitmisken Ailesi yine de gelmek istiyor tanismaya.. annemin bu durumdan haberi var, fakat babam henüz hayatimda biri oldugunu bilmiyo ( bu arada evin tek kiziyim, daha önce böyle bi olaya sahit olmadik )

simdi sizlere sorum, babama bu durumu nasil anlatabiliriz ? Türkiye'ye gittikten yaklasik bi hafta sonra gelmek istiyorlar (bayramin 2. günü), yani vaktimiz cok az ve ben tepkisinden cok korkuyorum :17:

bu arada tesettürlüyüm, 22 yasindayim, nasil bisey giyebilirim hic bi fikrim yok :) bu evde terlik - ayakkabi giyme isi de bana cok farkli geliyo, tül corapla olsam sadece ayip olur mu ?

kizlar cok acemiyiz ailece bu konuda, yardimci olursaniz cok sevinirim :17:

Son düzenleme:
Çok güzel bir başlangıca adım atıyorsun Allah hayırlara vesile etsin inşallah..
Öncelikle bence babana anlatma konusunda annen daha başarılı olacaktır tavsiyem önce annenin ön konuşma olarak bir babanla konuşması daha sonrada hep beraber ortak bir karara varırsınız diye düşünüyorum, babalar için her şey annede bitiyor bence :D
Kıyafet konusunda elbise tarzı gerçekten çok yakışacaktır diye düşünüyorum, hem hanımhanımcık görünürsün tatlımı tatlı ama ayakkabı degilde terlikle tamamlasan güzel olur aslında yani benim görüşüm bende sevmem evin içinde ayakkabı felan ama terlik hoş durur :) canım benim

Sadece çorap olmaz tatlım sen gelin adayısın. Hafif topuklu bir ayakkabı geçir çok hoşlanmıyorsan, hatta babet bile olur ama ayakkabısız sadece çorapla olmaz :)

Back
X