• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda küslük

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Selam hanımlar;
Bazı maddi sorunlardan dolayı annem ve kardeşlerim, bana ve eşime cephe aldı. Sadece erkek kardeşimle arada görüşüyoruz.

1-2 yıldır diğerleriyle görüşmüyoruz. Sadece whatsapp durumlarımıza bakıyoruz.

Eşim bayramda küslük bitsin dedi ve birkaç kez onları aradık ama telefonları açmadılar ya da geri dönmediler.

Bir yandan 3 günlük dünya küslük olmasın deyip barışmak için ikna turları yapayım diyorum. Diğer yandan bizi maddi manevi sömürdüler. Eşimle ayrılmamız için çok uğraştılar, psikolojik ve maddi olarak çökerttiler, çocuklarımı dışladılar diye aklıma gelince öfkem canlanıyor.

Selam hanımlar;
Bazı maddi sorunlardan dolayı annem ve kardeşlerim, bana ve eşime cephe aldı. Sadece erkek kardeşimle arada görüşüyoruz.

Eşim bayramda küslük bitsin dedi ve birkaç kez onları aradık ama telefonları açmadılar ya da geri dönmediler.

Bir yandan 3 günlük dünya küslük olmasın deyip barışmak için ikna turları yapayım diyorum. Diğer yandan bizi maddi manevi sömürdüler. Eşimle ayrılmamız için çok uğraştılar, psikolojik ve maddi olarak çökerttiler, çocuklarımı dışladılar diye aklıma gelince öfkem canlanıyor.
Her şeyi geçtim, siz adım atmış aramissiniz. Dahasini yapmanıza hiç gerek yok inanın. Özleyen seven açardı o telefonu.

günaydın hanımlar,
kızkardeşimin 6 yaşında ilkokul 1 e giden bir kızı var, ziyaretime geldiğinde her defasında çocuklar yüzünden tartışma yaşıyoruz.
kızı sürekli 21 aylık kızımı korkutuyor, mesela kapı arkasına saklanıp aniden önüne fırlıyor, aniden gelip kulağının dibinde çığlık atıyor, itiyor, üstüne atlıyor, boya yaparken (ikisinin de ayrı ayrı boyaları ve ve defterleri var) kalemlerini defterini zorla alıyor vs vs.
ben çocuktur diye arada bir fazla müdahale etmemeye çalışarak uyarıyorum. sonuçta çocuktur deyip üstüne gitmek istemiyorum.
ama ben her uyardığımda kızkardeşim bana öfkeleniyor, yanlış doğru demeden kızını savunuyor. sonra da bana kızdığı için kızını cezalandırıyor.

ne yapacağımı şaşırdım artık. kızını iyi niyetle tatlı sözle uyarıyorum. sonuçta şiddet ya da bağırma gibi davranışlarım yok.
Güncelleme 19. Sayfada.
Özet: ayda 500 tl ödeyin diye anlaştık. Onu da yapmadılar.
Kredi çekip kendine araba alacakmış.
Ve telefonlarımızı açmıyorlar.

Selam hanımlar,

Aileme 1 sene önce bir miktar borç para vermiştik.
Şimdi araba alacağız ve eksik kalan miktarı, ailemden isteyelim diyoruz.

Ancak onlar gönülsüz gibi. Daha doğrusu ayda 300-500 olarak ödeyelim diyorlar.
Ancak bize acil ve toplu para lazım.

Ben kredi çekmelerini, bana toplu para vermelerini, bankaya taksit ödemelerini istiyorum ama yanaşmıyorlar.

Ben çocuklarımla pikniklere gitmek, aracımızla başka şehirlere gidip kültür gezileri yapmak istiyorum.

Özetle, eğer toplu olarak paramızı vermezlerse istediğimiz aracı alamıyoruz.
Eşim çok sinirli bu duruma.
İdare mi edeyim, aileme tavır mı alayım, kararsızım.
Günaydın hanımlar,

Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.

Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.

Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.

Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.

Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.

Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.

Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.

Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.

Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.

Yukarıda bulunan konularınızda bahsettiğiniz insanlar ile görüşmeyin. Zamanınıza yazık.

Neden ?
Daha fazla sömürülmek için mi ?
Zaten sizden para isteyecekleri bi an olur ararlar sizi ,
Zamanınızı çocuklarınıza harcayın ,
Sizin vampir bildiğin kan emici

Konu açılalı 8 dk olmuş.bunlari nasil bulup geldiniz tebrik ediyorum sizi çok hizlisiniz 😊
Ben varsa eski konularına bakmadan kimsenin konusuna yazmıyorum. Bunlar bir iki örnek sadece dahası da var. Üyeyi önceden biliyorum zaten.

Son paragrafı okuyunca barışma turu atmanıza gerek yok diye düşündüm.

Ayrıca onlarda görüşmek istemiyor demek ki, telefonları açmıyor, geri dönüş yapmıyorlar, zorlada güzellik olmaz, yine üzülen siz olursunuz.

Selam hanımlar;

Şimdi siz uğraşırsanız sanki siz suçluymussunuz gibi gelır onlara insan psikolojisi bu.Uğraştıkca daha çok uğraşmanızı beklerler.
Bence bir sey yapmayın çocuklarınız ve eşinizle huzurlu olun mutlu olun.

Onceki konularinizi tekrar okuyun. Bence fAzla adim atmayın. Kendi aileniz ve cocugunuzla huzurlu hayatiniza devam edin

küs olduğum birinin watsap durumlarına nasıl bakıyorsunuz ben hiç yapamıyorum valla. direk silerim silemiyorsam da gönderilerini gizlerim

maddi sebepler yüzünden çocuğu ile görüşmeyen bi anneden daha fazla bişey beklememek lazım. belki acıtıcı bu sözüm ama üzgünüm görünen bu.
insanın içi kırılır eminim ama eşinize ve çocuğunuza sarılın.

Her şeyi geçtim, siz adım atmış aramissiniz. Dahasini yapmanıza hiç gerek yok inanın. Özleyen seven açardı o telefonu.

En çok üzen de bu. Hani anneler evlatlarına kıyamazdı. Analık kutsaldı hani.
Yukarıda bulunan konularınızda bahsettiğiniz insanlar ile görüşmeyin. Zamanınıza yazık.
İnsan yine de üzülüyor.
Demek ki madden destek vermeye devam etsek belki küslük olmayacaktı.
3 günlük dünya demişsiniz işte, maddi manevi sömürülmeye mi geldiniz? Bakın keyfinize, isteyen bulsun sizi.
Aslında alıştım diyordum ama bayramda yalnız olunca üzdü yine
Neden ?
Daha fazla sömürülmek için mi ?
Zaten sizden para isteyecekleri bi an olur ararlar sizi ,
Zamanınızı çocuklarınıza harcayın ,
Sizin vampir bildiğin kan emici

Kimbilir. Belki de
Ben varsa eski konularına bakmadan kimsenin konusuna yazmıyorum. Bunlar bir iki örnek sadece dahası da var. Üyeyi önceden biliyorum zaten.

Maalesef üzülmek istemesem de bayram yalnızlığı canımı sıktı.
Son paragrafı okuyunca barışma turu atmanıza gerek yok diye düşündüm.

Ayrıca onlarda görüşmek istemiyor demek ki, telefonları açmıyor, geri dönüş yapmıyorlar, zorlada güzellik olmaz, yine üzülen siz olursunuz.
Onlar hiç mi üzülmüyor diye merak ediyorum bazen
Şimdi siz uğraşırsanız sanki siz suçluymussunuz gibi gelır onlara insan psikolojisi bu.Uğraştıkca daha çok uğraşmanızı beklerler.
Bence bir sey yapmayın çocuklarınız ve eşinizle huzurlu olun mutlu olun.
çok şükün eşim ve çocuklarımla mutluyum.
Ama bayram da kalabalık aileyle güzeldi.

küs olduğum birinin watsap durumlarına nasıl bakıyorsunuz ben hiç yapamıyorum valla. direk silerim silemiyorsam da gönderilerini gizlerim
Onlar engellemediği sürece engellemeyi düşünmedim.

maddi sebepler yüzünden çocuğu ile görüşmeyen bi anneden daha fazla bişey beklememek lazım. belki acıtıcı bu sözüm ama üzgünüm görünen bu.
insanın içi kırılır eminim ama eşinize ve çocuğunuza sarılın.
Evet görüşmeyi kesen bendim hatta alıştım diyordum ama bayram günü üzüldüm yine de
Bende görüşmüyorum çok huzurluyum çok üzüldüm ama huzuru buldum
Evet gerçekten çekirdek ailemle huzurluyum, mutluyum. Psikolojimiz düzeldi. O öfke ortamı yok oldu.

Evet görüşmeyi kesen bendim hatta alıştım diyordum ama bayram günü üzüldüm yine de

Evet gerçekten çekirdek ailemle huzurluyum, mutluyum. Psikolojimiz düzeldi. O öfke ortamı yok oldu.
İnan vicdanen rahatsan hiç önemi kalmıyor bunların seni seven zaten sensiz olamaz gönlünü alır benim hatam olmadığı halde kalbimi kırdılar o kadar iyi olduki Allah a havale ettim babam trafik kazası yaptı hasta oldu Yinede aramadım ahım çıktı ona inanıyorum

Selam hanımlar;

Yeminle biran sende kendimi gördüm...Benim de ailem boşanmamız için kırk takla attı...bu anne ler neden mutlu kızlarını n yuvasını dağıtmak ister ki

Size yazarken annem aradı. Galiba yanlışlıkla aramış, bir şey söylemeden yüzüme kapattı.

Back