- 22 Mart 2022
- 22
- 15
-
- Konu Sahibi yeninesilmuhasebeci
Ay bende başlıycam yarın inşallahherkese merhabaaa !
foruma bugun üye oldum sırf sizlerle birlikte kendimi de motive edip bayrama kadar hedef kiloya ulaşabilmek için.
bugun tam suan 15:24 itibariyle başlıyorum diyete, her sabah bir gun önce neler yediğimi nasıl spor yaptıgımı yazıcam..
güncel kilo:66,20
ilk hedef: 60
boy:1.60
hepimize başarılar..
süperr. her pazar tartı günümüz olsun.Sabah tartıldıktan sonra paylaşalım güncel kilomuzu ne dersiniz :)Merhaba bende dun başladim 153 boy 66 kilo yuruyuşle basladim bol su
Olur paylasalimsüperr. her pazar tartı günümüz olsun.Sabah tartıldıktan sonra paylaşalım güncel kilomuzu ne dersiniz :)
Ben dün başlayabildimNasıl gidiyor kızlar
Ay ben nedense hic tartıda fark görebilceğimi düsünmüyorum hafifliyorum gibi gelmiyorSüper valla. Bende aralıklı oruç yapıyorum. Ama bazen çok zor geliyor dayanmak, spor iyi motive ediyor beni. Azmin sonu Zafer surda ilk tartımıza 2 güncük kaldı
Ay ne güzel baya iyi gidiypsunuz regle rağmen fark olur mutlaka bence. Bende 12 gibi kahvaltı 3 te ara öğün 6 da yemek yiyorum. Bakalım ne olacakBende aynı şekilde hissediyorum aslında psikolojik sanırım,bide yarın regl olucam o yüzden aksine artı göreceğimden eminimben sabah 9 kahvaltı öğlen 1 öğle yemeği yiyorum bide 4 te 1 meyve yiyorum o kadar. Sporu da evde kondisyon bisikletim var 1 saat onu yapıyorum ek olarak sıkılaşma egzersizi yapıyorum.
Olsun telafi ettikten sonra zararı olmaz kendimizi mutlu edelim arada ama dimiSizde çok iyi gidiyorsunuz hatta benden iyi sanırım. Çünkü eşim bugun iş yemeğindeydi canım spor yapmak istemedi ve abur cubur yedim sıkıntıdanama yarın telafi edicem
Günaydınnn 70 e dayanmıştım ben başlarken aslında tam tartılmadım ama 70 den hesaplıyorum kendimi. Bugün 68.4 cıktımGünaydın kızlaar.
65.95 çıktım adet olmadım hala onun şişkinliğiyle beraber gayet iyi bence
Esas sonucu önümüzdeki hafta alıcam bakalm
Sizde durumlar nasıl ?