BAYRAMA KADAR BENİMLE BİRLİKTE ZAYIFLAMAYA VARMISINIZZ ? :)

seninkide bizim gibi sayılır o zaman, bugün regl oldum karnım nasıl şiş anlatamam ama pazar günü tartıda daha da eksi görüceğim için sabırsızlanıyorum :) şunu şurasında 36 günümüz kaldı iradeli olursak ilk hedeflerimize ulaşabiliriz..:)

seninkide bizim gibi sayılır o zaman, bugün regl oldum karnım nasıl şiş anlatamam ama pazar günü tartıda daha da eksi görüceğim için sabırsızlanıyorum :) şunu şurasında 36 günümüz kaldı iradeli olursak ilk hedeflerimize ulaşabiliriz..:)
İnşaallah yaa. Su ne kadar içiyorsun?

Bugün de iki öğün beslendim

Kahvaltı
BeyaZ peynir ve lor peyniri (az)
1 haşlanmış yumurta
1 Çavdarlı ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
11 zeytin

İkinci öğün
Tavuk şiş
Domatesli bulgur pilavı
Az salata

Su
3 litre

İki yeşil çay
Bir kefir (içicem inşaallah)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün de iki öğün beslendim

Kahvaltı
BeyaZ peynir ve lor peyniri (az)
1 haşlanmış yumurta
1 Çavdarlı ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
11 zeytin

İkinci öğün
Tavuk şiş
Domatesli bulgur pilavı
Az salata

Su
3 litre

İki yeşil çay
Bir kefir (içicem inşaallah)
Bende aşağı yukarı aynı yiyorum sadece sabahları ofiste acele kahvaltı olarak çorba tercih ediyorum genelde

teşekkürler. 22 martta 66.10 la başladım pazar günü 65.95 cıktım ama fazla eksilmemesinin sebebini regl olarak görüyorum esas sonuç bu hafta çıkar,pazar için sabırsızlanıyorum :)))
İyi ki bence , haftada birden fazla oluyor sanki kilo verimi? Yanlış hesaplamadiysam.

bayrama kadar bi 60 olayım da başka bişey istemiyorum ben ya.Bi kaç arkadas sen hep balşıyorsun hep bırakıyorsun dediler canımı sıktılar, aslında haklılarda hep 6-7 kilo verip bırakıyordum ama bu defa öyle olmucak. K A R A R L I Y I M :)
İlk hedef 60 a ulaşayım sonra 55 için çabalıycam bakalım

X