- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
- Konu Sahibi yeninesilmuhasebeci
Merhaba,ben de katılabilirim değil mi? Motive olalım inşallahOlsun gene de iyi bu hafta pek kaçamak yapmamaya çalışalım bakalm kaç çıkıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,ben de katılabilirim değil mi? Motive olalım inşallahOlsun gene de iyi bu hafta pek kaçamak yapmamaya çalışalım bakalm kaç çıkıcaz
Hoş bulduk.tesekkurlerTabi ki. Hosgeldin aramıza,sen bizden de önce başlamışsın. Nasıl yapıyorsun diyetini
İnşaallah yaa. Su ne kadar içiyorsun?seninkide bizim gibi sayılır o zaman, bugün regl oldum karnım nasıl şiş anlatamam ama pazar günü tartıda daha da eksi görüceğim için sabırsızlanıyorum :) şunu şurasında 36 günümüz kaldı iradeli olursak ilk hedeflerimize ulaşabiliriz..:)
3-4 litre arası içiyorum gün içindeİnşaallah yaa. Su ne kadar içiyorsun?
Bende aşağı yukarı aynı yiyorum sadece sabahları ofiste acele kahvaltı olarak çorba tercih ediyorum geneldeBugün de iki öğün beslendim
Kahvaltı
BeyaZ peynir ve lor peyniri (az)
1 haşlanmış yumurta
1 Çavdarlı ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
11 zeytin
İkinci öğün
Tavuk şiş
Domatesli bulgur pilavı
Az salata
Su
3 litre
İki yeşil çay
Bir kefir (içicem inşaallah)
Afiyet olsun, Hangi tarihte kacla başladin ve şuan kaçsın?Bende aşağı yukarı aynı yiyorum sadece sabahları ofiste acele kahvaltı olarak çorba tercih ediyorum genelde
Ay bende başlıycam yarın inşallah boy 165 kilo 69 benim. 70 i görmek istemiyorum İlk hedef 65
Selâm kızlar nasılsınız?Merhaba bende dun başladim 153 boy 66 kilo yuruyuşle basladim bol su
teşekkürler. 22 martta 66.10 la başladım pazar günü 65.95 cıktım ama fazla eksilmemesinin sebebini regl olarak görüyorum esas sonuç bu hafta çıkar,pazar için sabırsızlanıyorum :)))Afiyet olsun, Hangi tarihte kacla başladin ve şuan kaçsın?
İyi ki bence , haftada birden fazla oluyor sanki kilo verimi? Yanlış hesaplamadiysam.teşekkürler. 22 martta 66.10 la başladım pazar günü 65.95 cıktım ama fazla eksilmemesinin sebebini regl olarak görüyorum esas sonuç bu hafta çıkar,pazar için sabırsızlanıyorum :)))
ben normalde hafta da 2 kilo civarı veriyordum,bu hafta 150 gr cıktı anlamadım bende :/İyi ki bence , haftada birden fazla oluyor sanki kilo verimi? Yanlış hesaplamadiysam.
Ben şahsen hiç istemem o şekilde. Bı iki kere olsa güzel moral olurdu ama benim hedefim haftada 1 kg vermek. Siz mutluysaniz iyi tabikiben normalde hafta da 2 kilo civarı veriyordum,bu hafta 150 gr cıktı anlamadım bende :/
aman canım ben eksi göreyim de hiç önemli değil az yada cok gitmesiBen şahsen hiç istemem o şekilde. Bı iki kere olsa güzel moral olurdu ama benim hedefim haftada 1 kg vermek. Siz mutluysaniz iyi tabiki