- 3 Şubat 2009
- 9.756
- 16.550
- 44
- Konu Sahibi birtaslaikikus
Canım bu konu kim haklı meselesi degil zaten. Gelinen raddede bunca rezillik varken haksizliklarin derecesini tartisabiliriz anca. Zira hakli olan kimse yok. En haksiz da o cadı kayinvaliden. Tamam sen de fesatliklar yapmışsın da o cadiyla boy ölçüşemezsin sen. Akrabalar seni cok ozledi yalaniyla seni evinden cikariyor sinav arifesinde sonra en ufak hatanda aile evine birakalim sikayetler edelim moduna geciyor. Hani akrabalari bile sensiz olamiyordu ne ara tak diye vazgectiler. Yalanci ikiyüzlü adi kadin resmen krizi firsata çevirmiş seni basindan sepetlemek icin. Sen benzin parasi icin yapmamissindir size gelince hemen öde diyor kocana die bozulmussun sanki o demese odemeyeceksiniz. Ben baska seye gozdevirdim falan deseydin dedim de yemediler dedin galiba bi yerde. Yemezler çünkü kafaya koymuslar bi hata yapsa da sepetlesek şunu diye bekliolarmis resmen. Bi anne olarak yapıcı ve olgun olacagi yerde dur kendin gitme biz bırakalim iki cift de laf sayalım moduna gecmesi pisligin daniskasi olduğunu gösterir. Calismiyorsun diye ezmeye hak görüyor beter olurlar insallah. Ben kv yi hakli bulanlarin aklindan şüphe ederim. Ona ne? Bisey demesi gereken oğlu, ne karışıyor bu kadar. Senin çantandan anahtari alan kim ayrica bunu eşine bir sor. Bu ne icten pazarlıklılik bu ne kepazelik eşin de olsa senin cantani karistiramaz. Bunun hesabini sorman gerek. Sen eve döndüğünde eşin ne dedi? Mecbur kapiyi çalıp girdin çünkü. Eşin bunca seye izin verdigine göre senden vazgecmeye başlamış demektir. Sana karsi tavri nasil? Akil vermek gibi olmasın ama ben olsam kavgayı büyütür adama uzaklastirma karari cikartirim. Ana evine dönen tek ben olmam. Eşin de onu hak etmis ne yazik ki. Sen yapma tabi ama yaptıkları da yanina kar kalmamali. Siz bunlarla niye samimisiniz bu kadar. Kendileri gitseydi köye mi her nereyse.Ben hariç eşim de dahil arabada ki herkesin fikriydi keşke haksız bile olsam eşim sustursaydi herkesi biz konuşur hallederiz vs deseydi ya da sakinleşince konuşalım anne üstüne gitmeyin şuan deseydi ya da kayınvalidem yaşça en büyük oydu o bari fevri olmasaydı bosanmamı isticek kadar dolmuş bana fırsat bu fırsat diye herkes içindekilerini döktü