• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram ziyareti / kayınpeder elti ve Eşleri sorunu

Esinin beyni kisa devre yapmis saglikli dusunemiyor. Sende gitmiyorum diye israr et ve kendi aileni cagir. Hamile olmasan anlarim gitmek istemezsin belki ama hamilesin ya kendine ve yavruna aci

Bende onu diyorum ama sanki tüm tedbirleri alacakmış gibi yavaş giderim öyle Yaparım böyle Yaparım diyor hadi yol sorun olmasa orda yaşayacağım durumu en kolay şey şu bu kız sürekli yatıyor pijamayla orda öyle olamaz yengemler de Süslü gelir bu bile yeter ona kendisi çirkin hisseder eder demesi Lazım ama düşünmüyor işte Orayı kesin gitmemiz kanısı var hatta gece gideriz uyuruz sabah dinlenirsin böylelikle kötü olmazsın çok diyor sabah gidersek daha kötü olursun diye düşünüyor beni
Ya valla neresinden tutsam elimde kalıyor konu..gulsemmi uzulsemmi bilemedim...
ufurukculer, diş yaptıran kayinpeder...

sen pijamayla yatarken eltilerin abiye giyip gelse nolur ki? Sen de bi tuhafsin...bi kaç kere daha yazdın süslü süslüler diye..

Anneler de oyle.düşük tehliken varsa ve senin hayati tehliken,madem damatlariyla da araları iyi,hoopp dur bakalım demeliler...

Dalga konusu oluyorsun birden kendini rezil hissettirecekler kadar ağır konuşuyorlar cevap versen bildiğin saç başa girmen gerekir o sebepten diyorum cevap vermesen zorladıkça zorluyorlar az önce anneme dedim karışma onu savunma diye annem de iyi madem al kızını istemiyorum derse napcaksn diyor Saçma sapan konuşma böyle mi ayrılık olurmuş dedim çocuk ailesinden destek görmemiş bende mi öyle olayım diyor

Mesela evlendik Yemeğe gittik eltimin biri beni çekti bu halin ne artık sen bizim ailedensin şu bu marka giyin düzgün giy şu haline bak dedi bende senden iyiyim şuan abla abartma dedim bu paçoz şeylerle ne iyisi pazarda bile satılmıyor dedi ne dersin buna

Son düzenleme:
Mesela evlendik Yemeğe gittik elimin biri beni çekti bu halin ne artık sen bizim ailedensin şu bu marka giyin düzgün giy şu haline bak dedi bende senden iyiyim şuan abla abartma dedim bu paçoz şeylerle ne iyisi pazarda bile satılmıyor dedi ne dersin buna
Aşiret falan mı bunlar? Doğuda çok zengin ama bir o kadar sığ ve gorgusuz olanlarindan

Yoo batıdayız sahil kısmından hemde biz aslında doğuluyuz ama biz böyle değiliz

resmen cocuk gibisin ya. yasin kac guzel kardesim. hicbirsey cocugundan onemli degil. gitmiyorum dersin olur biter. zaten oylede sorun oluyor boylede. hic olmazsa evinde dinlenirsin. ayrica herseye aglama yok uzulmesinler bilmem ne . hic birsey cocugundan ve senden onemli degillll

Yoo batıdayız sahil kısmından hemde biz aslında doğuluyuz ama biz böyle değiliz
Ne bileyim var ya böyle dizilerde falan entrikali aşiretler...
bi de sen dedin ya Dr bile tanınmış ailesiniz dedi diye

Esnafız sahil kesimleri de ufak yerler ondan dolayı , aradı eşim ben bu bayram için korkuyorum gitmesem dedim evlilikte ilk bayramımız bu kalbini kırmak istemiyorum dedi çocuğa birşey olursa bayram görcek halimiz mi kalır dedim olmayacak eminim yine niye açtın konuyu dedi kapadım bende yüzüne

Esnafız sahil kesimleri de ufak yerler ondan dolayı , aradı eşim ben bu bayram için korkuyorum gitmesem dedim evlilikte ilk bayramımız bu kalbini kırmak istemiyorum dedi çocuğa birşey olursa bayram görcek halimiz mi kalır dedim olmayacak eminim yine niye açtın konuyu dedi kapadım bende yüzüne
şimdi kocana hafiften bir u dönüşü yaparak ah kocaciiimm ben senin üzülmene dayanamam hadi bakalım peki diyosun
bayrama var 18 gün. .
aa gideceğiniz günün aksami bi bakıyosun kanama olmuş,hay Allah bi de sancı. ..
gerekirse geceyi hastanede geçiriyorsun...goruyomusun bak çok istiyordun gitmeyi ama olmayınca olmuyor :KK66:

Bayram zamanına kadar konuyu hiç açmasam zaten rol yapmama gerek yok kötüyüm o zaman da yalan işe girmeden gelemicem edemicem lafı yapsam tepkisi yine aynı mı olur acaba çekiniyorum resmen yalan bişey de yapmak istemiyorum

Bayram zamanına kadar konuyu hiç açmasam zaten rol yapmama gerek yok kötüyüm o zaman da yalan işe girmeden gelemicem edemicem lafı yapsam tepkisi yine aynı mı olur acaba çekiniyorum resmen yalan bişey de yapmak istemiyorum
Karşındaki aynı inceliği gösterir mi sanki

Mesela evlendik Yemeğe gittik eltimin biri beni çekti bu halin ne artık sen bizim ailedensin şu bu marka giyin düzgün giy şu haline bak dedi bende senden iyiyim şuan abla abartma dedim bu paçoz şeylerle ne iyisi pazarda bile satılmıyor dedi ne dersin buna

Sana ne derim

Alan almış sana ne derim onu diyemezsem beğenmeyen küçük oğluna almasın der bir de gülerim

Eşim en küçük ben bu lafı Kv deme dedim ne var atasözü :)

Çok üzüldüm konunuzu okudukça. O bebek sanki sizin tek başınıza yaptığınız bir şey. Ne baba babalığını biliyor, ne kayınpeder torunuymuş gibi sahiplenip seviyor. Eşiniz neden size ve çocuğuna sahip çıkmıyor?
Hadi bu bayram bir şekilde gitmediniz atlattınız diyelim de bir ömür çekilir çile mi. Eşiniz her bayram yada tatillerde ailesine gitmek isteyecek. İleride ne yapacaksınız?
Kalıcı bir çözüm bulmanız gerekli mutlaka.
İyi niyetli temiz birine benziyorsunuz. Başkası olsa bunca yaşanılanlara ne kıyametler kopartırdı. Umarım eşiniz ve ailesi de size hakettiğiniz değeri gösterirler. Allah yardımcınız olsun.

Kocama gidip sarılmak istiyorum

Hamileliğimin başı idi beni bayramda ailesine götürmedi gidelim dedim götürmedi

Bir şey uzatır tut derler çay koy tabak getir vs der misafir olur yapmam diyemezsin bir şey olur götürmem dedi

Hamile olduğumu bilmiyorlardı bilseler iş söylemezler ama hamile olduğumu da söylemek istememiştik o Bayram gitmedik kısaca

Bayram boyunca gelmiyor musunuz diye aradılar muhtemelen de gelin gelmiyor diye de düşündüler ama oğulları götürmedi

Bu dönemi atlatsam ilerleyen zamanlar da böyle susamam en azından kendi canım var sadece sizle mi uğraşıcam der çekerim eşime de yeter derim ama şuan böyle tepki vermişken olayın daha da büyümesi hem benim hamilelik boyunca mutsuz bir hamilelik geçirmeme sebep olur hem de eşimle mesafe artar bebekle bir bağ kuramaz bu dönemler de yoksa kolay geliyor aman be gelmiyorum git naparsan yap demek

Back