- 29 Haziran 2015
- 56
- 16
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya valla neresinden tutsam elimde kalıyor konu..gulsemmi uzulsemmi bilemedim...Bende onu diyorum ama sanki tüm tedbirleri alacakmış gibi yavaş giderim öyle Yaparım böyle Yaparım diyor hadi yol sorun olmasa orda yaşayacağım durumu en kolay şey şu bu kız sürekli yatıyor pijamayla orda öyle olamaz yengemler de Süslü gelir bu bile yeter ona kendisi çirkin hisseder eder demesi Lazım ama düşünmüyor işte Orayı kesin gitmemiz kanısı var hatta gece gideriz uyuruz sabah dinlenirsin böylelikle kötü olmazsın çok diyor sabah gidersek daha kötü olursun diye düşünüyor beni
Aşiret falan mı bunlar? Doğuda çok zengin ama bir o kadar sığ ve gorgusuz olanlarindanMesela evlendik Yemeğe gittik elimin biri beni çekti bu halin ne artık sen bizim ailedensin şu bu marka giyin düzgün giy şu haline bak dedi bende senden iyiyim şuan abla abartma dedim bu paçoz şeylerle ne iyisi pazarda bile satılmıyor dedi ne dersin buna
Ne bileyim var ya böyle dizilerde falan entrikali aşiretler...Yoo batıdayız sahil kısmından hemde biz aslında doğuluyuz ama biz böyle değiliz
şimdi kocana hafiften bir u dönüşü yaparak ah kocaciiimm ben senin üzülmene dayanamam hadi bakalım peki diyosunEsnafız sahil kesimleri de ufak yerler ondan dolayı , aradı eşim ben bu bayram için korkuyorum gitmesem dedim evlilikte ilk bayramımız bu kalbini kırmak istemiyorum dedi çocuğa birşey olursa bayram görcek halimiz mi kalır dedim olmayacak eminim yine niye açtın konuyu dedi kapadım bende yüzüne
Karşındaki aynı inceliği gösterir mi sankiBayram zamanına kadar konuyu hiç açmasam zaten rol yapmama gerek yok kötüyüm o zaman da yalan işe girmeden gelemicem edemicem lafı yapsam tepkisi yine aynı mı olur acaba çekiniyorum resmen yalan bişey de yapmak istemiyorum
Mesela evlendik Yemeğe gittik eltimin biri beni çekti bu halin ne artık sen bizim ailedensin şu bu marka giyin düzgün giy şu haline bak dedi bende senden iyiyim şuan abla abartma dedim bu paçoz şeylerle ne iyisi pazarda bile satılmıyor dedi ne dersin buna
Ben orda yatabileceginizi hic sanmiyorum.Gitmeyin.Abartin olmazsa durumunuzu, ama gitmeyin.Söyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki