Kim sıra almış, kim hocaya götürmüş, kim kime kocakafa demiş hiç anlamadım kusura bakmayın
öfff 21. yyda şu üfürükçülere gidenler hala oksijenli solunuma devam edebiliyor ya ben asıl ona şaşıyorum.Kayınpederim doktordan sıra almış eşim adına hocaya da kayınpederim görürdü hoca bana kocakafa dedi :)
Eşim duygusal travmalar yaşıyor bazen ve bana sarılıp ağlıyor genellikle ailesi Yüzünden oluyor bu sorunlar o zaman iyi ki sen varsın sen olmasam nasıl dayanırdım nasıl geçerdi diyor Gözüyle alakalı da belli etmese de bi Baskın karakter var bunu da babası hep yapmış hala da yapar abilerini över ona sorunlu sıkıntılı Gözüyle bakar azarlar hatta babam çok kez uyardı babasını eşim baba boşver O hep öyle Demişti
Kayınpederim doktordan sıra almış eşim adına hocaya da kayınpederim görürdü hoca bana kocakafa dedi :)
Eşim duygusal travmalar yaşıyor bazen ve bana sarılıp ağlıyor genellikle ailesi Yüzünden oluyor bu sorunlar o zaman iyi ki sen varsın sen olmasam nasıl dayanırdım nasıl geçerdi diyor Gözüyle alakalı da belli etmese de bi Baskın karakter var bunu da babası hep yapmış hala da yapar abilerini över ona sorunlu sıkıntılı Gözüyle bakar azarlar hatta babam çok kez uyardı babasını eşim baba boşver O hep öyle Demişti
iyide madem esin bu kadar hor görülüyo daha ne diye seni ezdiriyo
kayınpederinle kocana sarımsak göstermek istiyorum. belki tıslaya tıslaya kaçarlar.Bana dedi ki bir büyük hocam var ziyaret edicez bi ihtiyacı var mı yok mu sorarım böyle dedi bende tamam gidelim ama ben girmeyeyim dedim tamam dedi baktım bir saat geçti çıkmıyorlar sonra eşimi Aradım sende gel babamın başka işleri çıktı dedi meğersem adamı aramış Demiş Geleceğimizi benden şikayetlerini de dedi herhalde bende çekinirim böyle insanlardan bir de aybaşıydım o zaman korka korka boynumda ki şalı Başıma örtüp girdim sonra bende anladım adam konuşunca bildiğin bizi hocaya getirmiş
Aklıma bir sözü geldi esimin ben hep aile eksikliği yaşadım kendi ailem olunca onlar olmaz sandım daha beter ettiler ama bizim onlardan farklı olduğumuzu görecekler dedi sanırım bir hırs-ı var ve bu Hırs ona böyle yaptırıyor olsa gerek
Kahkaha attım yakayınpederinle kocana sarımsak göstermek istiyorum. belki tıslaya tıslaya kaçarlar.
bu ne be Kont Dracula gibi. plan yapmışlar bi de. peh.
ya düşünsene yaşlı başlı birini ziyarete gidiyorsun, hem adam üfürükçü çıkıyor, hem bir de koca kafa diyor.Kahkaha attım yakonu sahibi anlattıkça kendimi semum, zehr-i cin gibi korku filmleri içerisinde hissettim. Ben olsam korkarım gerçektenn.
Koca kafa mıya düşünsene yaşlı başlı birini ziyarete gidiyorsun, hem adam üfürükçü çıkıyor, hem bir de koca kafa diyor.
ben olsam camı çerçeveyi indirirdim. Allah dağına göre kar verir demişler ama burada pek tutmamış sanki.
Ah ben canim esin de babasina cekmis insan once karisinin sagligini dusunur bu ne tedbirsizlikSöyledim eşime ben iyi Değilim doktoru da duydun dedim yavaş giderim orda da yatarsın şimdiden hazırla kendini dedi artık ne denilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?