- 20 Temmuz 2014
- 294
- 223
-
- Konu Sahibi Melisagun08
yok artık. o evde bir dakika durulmaz.ayıp yaNe diyecek tabi der ya onların zihniyeti öyle..şimdi dövki pişman olma diyen bir kadın annem..keşke görebilseniz...
Aynen..neyi bekliyorsun..mutsuzda olsan ki umarim olmazsin, iyi dusun iyi olsun ama babandan dayak yemekten iyidir..kacmanin farz oldugu zamanlarda varmis demekki..hem seninkine kacmakda denmez kiReşitsiniz istediğiniz insanla evlenebilirsiniz.
Genelde ailelerin karşı Çıktığı evlilikler mutsuzlukla sonuclar ama sizde durum farklı.yobazlık var
Rıza istemişsiniz vermemişler kendileri bilirler.
Gelsinler usülden istesinler ozzamanda vermezse gidin alın nikah tarihinizi.
bu durumda,çekeceksin bunları. o ailen ikna olmaz. ya cesur olacaksın çekip gideceksin,yada bu eziyetlere katlanacaksın.Ailemin rızası olmadan gidemem .cok cevremiz var.ve kimse destek olmuyor.teyzelerim de rızasını al mutlaka evlen diyolar durumuma cok üzülüyolar.yakında olsalar onlara gidicem kalmaya.
Gecen sene dandik bi dersanede 1500 e çalıştım.yine bi iş bulsam hem psiklojim düzelir hem daha mutlu olurum .şuAn yeni uyandım .sabahları sıkıntı basıyor.ağlamamak için kebdimi zor tutuyorum.Allah beterinden korusun yinede.ama içim sıkılıyor.
Dün anneme dedim içim sıkılıyor ,el gibi olma anla,bana rezil ettin bizi belanı bulmuşsun diyor.
Psikiyatriye de gitmek istiyorum.artık hiç iyi değilim
ah kuzum ah nasıl bir babadır nasıl bir annedir tabıkı yargılamak burada bana düşmek ama içim acıdı hemde çokKac yasında dayak yiyen acaba diye merak ettiniz.29 yasımdayım.
Dayak yeme sebebi:alevi biriyle evlenmek istemem.askında kendi aleviliği kabul etmiyor hanifiyim diyor.aile de dede ve anane aleviymiş.
Namaz kılıyor oruc tutuyor aynı bizim gibi normal insan yahu.nedir bu alevilik .yazık günah toplumu böyle ayrıştırdlar.ağlamaktan bitap düştm.neden diyorum kendime neden sevdin.gönül bu oluuor ne yapayım vazgec diyeceksiniz vazgecemem.cok gec.adam gibi adam.işi gücü maddi imkanı da var.cok şükür dininde imanında.akşam oldumu alır tesbihi eline boş durmaz.neymiş bizim gibi cemaate bağlı değilmiş.o dinsizmiş,dini yokmuş.haşa haşa Allah katında bi müslümana kafir demek ne günah!
Ne yapmışım yas gelmiş 30 a gönül bi seven bulmuş.bana her işime koşan biri .kusuru yok mu var ama bahane edilmez.az siniri var..onun dışında huyu suyu iyi.peşime dolaşır.ben mükemmelmiyim ki.namaza uyarır beni.dinine bağlı.cok yardımsever değer bilen biri.
Bu yastan sonra kimi bulucam.kimseyi de istemiyorum
Onu istiyorum.seviyorum cok.daha önce yanlış kişiler cıktı karsıma.evimde mutlu değilim.beni anlamıyorlar güya namaz kılıyorlar.orıc tutuyorlar.oruclu halimle dayak yedim.vurma orucum baba diye ağladım.
Annem de oturduğu yerden babama dur falan dedi.
Olay bunlada kalmadı kriz gecirdim panik atak,ağzım ve elim uyuştu kitlendim.numara yapma dediler.hastaneye götürün dedim.ağladım ağzım uyuşuk yarı konuşuyorum tam acamıyorum.keko gibi konuşuyorum.nefes alamıyorum.bana rezil mi olalım dediler.geber dediler..
ağladım ağladım ağladım..
Şindi iftar sofradında hiçbişey olmamış gibi oturuyorlar .
Allahım neyspıcam ben yardım et.zehir soluyorum içim söndü.
Ruhum daralıyor.namaz kılıp Allaha yalvarıyorum sadece ..
Ben neyapayım vazgecemiyorum Ey kalpleri evirip ceviren Allahım hakkımda hayırlı neyse ona yönelt beni ve kalbimi
allah yardımcın olsun yazık bu zihniyetlere ....ara bulacak ve bu işi tatlılık ile halledecek etrafınızda kimse yokmu onlar girse arayaKac yasında dayak yiyen acaba diye merak ettiniz.29 yasımdayım.
Dayak yeme sebebi:alevi biriyle evlenmek istemem.askında kendi aleviliği kabul etmiyor hanifiyim diyor.aile de dede ve anane aleviymiş.
Namaz kılıyor oruc tutuyor aynı bizim gibi normal insan yahu.nedir bu alevilik .yazık günah toplumu böyle ayrıştırdlar.ağlamaktan bitap düştm.neden diyorum kendime neden sevdin.gönül bu oluuor ne yapayım vazgec diyeceksiniz vazgecemem.cok gec.adam gibi adam.işi gücü maddi imkanı da var.cok şükür dininde imanında.akşam oldumu alır tesbihi eline boş durmaz.neymiş bizim gibi cemaate bağlı değilmiş.o dinsizmiş,dini yokmuş.haşa haşa Allah katında bi müslümana kafir demek ne günah!
Ne yapmışım yas gelmiş 30 a gönül bi seven bulmuş.bana her işime koşan biri .kusuru yok mu var ama bahane edilmez.az siniri var..onun dışında huyu suyu iyi.peşime dolaşır.ben mükemmelmiyim ki.namaza uyarır beni.dinine bağlı.cok yardımsever değer bilen biri.
Bu yastan sonra kimi bulucam.kimseyi de istemiyorum
Onu istiyorum.seviyorum cok.daha önce yanlış kişiler cıktı karsıma.evimde mutlu değilim.beni anlamıyorlar güya namaz kılıyorlar.orıc tutuyorlar.oruclu halimle dayak yedim.vurma orucum baba diye ağladım.
Annem de oturduğu yerden babama dur falan dedi.
Olay bunlada kalmadı kriz gecirdim panik atak,ağzım ve elim uyuştu kitlendim.numara yapma dediler.hastaneye götürün dedim.ağladım ağzım uyuşuk yarı konuşuyorum tam acamıyorum.keko gibi konuşuyorum.nefes alamıyorum.bana rezil mi olalım dediler.geber dediler..
ağladım ağladım ağladım..
Şindi iftar sofradında hiçbişey olmamış gibi oturuyorlar .
Allahım neyspıcam ben yardım et.zehir soluyorum içim söndü.
Ruhum daralıyor.namaz kılıp Allaha yalvarıyorum sadece ..
Ben neyapayım vazgecemiyorum Ey kalpleri evirip ceviren Allahım hakkımda hayırlı neyse ona yönelt beni ve kalbimi
Yanlış anlama Lütfen ama annende çok fenaymış bir evlat bu kadar da örselenmez.Etraf ,çevre yok cemaat niye bu kadar önemli sizin için zarardan başka ne faydaları var ki...Hele şu insanlar arasındaki şu ayrıştırmaya da Cemaatler sebep olmuyor mu ?? Eş Adayının Insan olması önemli insan! 30 yaşına gelmişsin Sakın kararından vazgeçme sen değil onlar pes etsin.Ailemin rızası olmadan gidemem .cok cevremiz var.ve kimse destek olmuyor.teyzelerim de rızasını al mutlaka evlen diyolar durumuma cok üzülüyolar.yakında olsalar onlara gidicem kalmaya.
Gecen sene dandik bi dersanede 1500 e çalıştım.yine bi iş bulsam hem psiklojim düzelir hem daha mutlu olurum .şuAn yeni uyandım .sabahları sıkıntı basıyor.ağlamamak için kebdimi zor tutuyorum.Allah beterinden korusun yinede.ama içim sıkılıyor.
Dün anneme dedim içim sıkılıyor ,el gibi olma anla,bana rezil ettin bizi belanı bulmuşsun diyor.
Psikiyatriye de gitmek istiyorum.artık hiç iyi değilim
Bayramdan sonra tekrar gidiyorum istanbula.inşallah iş de bulurum.ailemin yanında okumamışım iyki.tam anlaşılmamış galiba bayram için geldim ailemin yanına .bu durumada bi acıklık getireyim artık dedim ama hala aynı kafadalar.bu arkadaşın son durumu nedir? neden ailesini çekiyor? biri özetlese ya da kendi özetlese
amin kuzum ağzıın bal yesin inşallah .ah kuzum ah nasıl bir babadır nasıl bir annedir tabıkı yargılamak burada bana düşmek ama içim acıdı hemde çok
benımde eşim alevi ama ailem bunu bile bıle benı verdiler sımdı 9 aylık evlıyım ve şükürler olsun cok mutluyum
ALLAH ım izniyele senide sevdiğine bağışlar ve böyle mutlu aşk ve iman kokan bir evlilik nasıp eder
Erkek kardeşim de geri kafa aynı.Kardeşiniz, abiniz, ablanız yok mu?
Ben evlenmeye karar verdiğimde yaşım 28'di, erkek kardeşimin 25. Çok karşı çıktı ailem ama kardeşim arayı bulmuştu, duyuyordum hep "sevmiş işte bırakalım kaçsın mı" falan diyordu da bir kaç ayda ikna oldular. Sonra nişan, nikah derken evlenmem 29'u buldu. Şimdi onca karşı çıktıkları damatları pek kıymetli, nasıl yüzüne bakıyorlar anlamam.Erkek kardeşim de geri kafa aynı.
Bana diyorlarki neden bukadar sevdin bu ne cahillik,yine seversin.sen nerede gördün de bu kadar sevdin yok biz seni oraya niye gönderdik vs..
Ya yasım 30 bunlarla uğrasmak istemiyorum artık bıktım.bayram bitsin hemen kacıcam iş bulup istanbulda yasamaya devam edicem