Onları memnun edebilecek güzellikte olanlar bütçeyi fazla aşar, ama çok güzel fikirler :) başka zaman için aklımdan olsun :)Durbun olta mizika olurmu bilmem iyi bayramlar
:) eskiden adımın işlendiği bir mendil hediye almıştım bayramda, hala saklıyorum, hediye eden kişiyi de çok severim belki ondan... verilen paralar unutuldu anlayacağınız :)Bence parayı daha çok severler :)
Herkesi memnun edecek tek şey.
Lcw da tshirt bulabilirsiniz ama bu sefer digerlerine gore agir olur.
Cuzdan bulabilirmisiniz, bence hos olurdu.
Ojeye de belki aileler kizabilirler.
Kulaklık?
Şöyle rekli renkli. Bence severler.
Ya çok sinir bozucu onlar! Her çocuğun elinde.off erkek olanlara stres çarkı alabilirsiniz
Ya çok sinir bozucu onlar! Her çocuğun elinde.
Onlar stres atıyor biz stres oluyoruz :))
Ruj, parlatıcı vb. şeyler özel hediyeler; ilk rujunu annesi alsın kızına, siz almayın.
Hmm, başka ne olabilir diye düşünüyorum, ufak ama etkili bir hediye... Imm...
Eski usul kızlara işli, erkeklere mavi mendil içinde ufak bir cep harçlığı verebilirsiniz, hepsinin karakterine uygun birer kahve kupası hediye edebilirsiniz, sütünü, bilmem neyini içsinler içinde. Başka başka... Kızlara kalpli süslü yastıklar, erkeklere de futbol topu olabilir.
evetama işte amaç beğendikleri mutlu olacakları bir hediye almaksa uygun fiyata halledilir..
benimki bide geceden asetona yatırıyor daha hızlı dönüyormuş
Fikriniz çok güzel, çok ince bir kere bayıldım.
Kızlar için pofidik pofidik bozuk para cüzdanları oluyor, onlardan alınabilir. Toka, küpe gibi ufak şeyler geldi benim de aklıma ilk okuduğumda.
Ama erkekler için hiç fikrim yok. Kulaklık harika bir fikir. Ya da hepsine bir örnek bileklik alın. Erkekler de takıyor genelde.