- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Aslında çok büyük dert olmamakla birlikte en aktif başlık burası daha çok kişiye ulaşmak adına biraz burada kalırsa Harika olur :)
Ailemiz epeyce geniş, bayramda bir araya geleceğimiz 14 çocuk var, 0-7 yaş arası.
Hepsi için 2'ser çorap aldım, bir de yaş grubuna göre kuruyemiş paketi hazırladım (çikolata-şeker pek uygun görmez aileler)
2'ser de balon attım, paketledim. Nihayetinde gonul alma bayram hediyesi...
4 tane de daha büyük yaş grubu çocuk var, 9-13 arası,
maalesef artık onları mutlu edecek ufak hediyeler zor...
Bayram harçlığı vermeyi düşündüm ama istiyorum ki onlara özel, hoşlarına gidecek şeyler olsun, paradan daha çok memnun olabilecekleri, düşük bütçeli neler olabilir?
2 kız-2 erkek,
kızlar için belki
Dudak parlatıcısı, oje ve toka gibi bir şeyler alırım diyordum, 10-15 liralık bütçe ile ama daha iyi fikirler çıkar diye düşünüyorum :)
Erkekler hakkında ise hiç fikrim yok...
hadi bir el atın da halledelim şu işi :)
Ailemiz epeyce geniş, bayramda bir araya geleceğimiz 14 çocuk var, 0-7 yaş arası.
Hepsi için 2'ser çorap aldım, bir de yaş grubuna göre kuruyemiş paketi hazırladım (çikolata-şeker pek uygun görmez aileler)
2'ser de balon attım, paketledim. Nihayetinde gonul alma bayram hediyesi...
4 tane de daha büyük yaş grubu çocuk var, 9-13 arası,
maalesef artık onları mutlu edecek ufak hediyeler zor...
Bayram harçlığı vermeyi düşündüm ama istiyorum ki onlara özel, hoşlarına gidecek şeyler olsun, paradan daha çok memnun olabilecekleri, düşük bütçeli neler olabilir?
2 kız-2 erkek,
kızlar için belki
Dudak parlatıcısı, oje ve toka gibi bir şeyler alırım diyordum, 10-15 liralık bütçe ile ama daha iyi fikirler çıkar diye düşünüyorum :)
Erkekler hakkında ise hiç fikrim yok...
hadi bir el atın da halledelim şu işi :)