Bayram hediyesi alacağım sizce nasıllar?

Ilk kez böyle bisey yapıyorsan çikolata götür veremez götür kahve götür sevinen onada sevinir he illa hediye almak istiyorum diyorsuan çocuklar varmış işte ne güzel bayramda çocuk sevindirmek daha sevap çocuklara al onların buyuklerden daha masum daha çok mutlu olular

"Yaranmak" gibi bir ifadem ya da iddiam olmadıgina eminim. Sordunuz gerekli gormedik.
Diger yandan, kalite algisi kisiye/keseye gore degismekle birlikte ben hediye olsaydi bile boyle dikilmis bir cantayi takmazdim mesela.
Sorunda şu ki bende size gerekli mi değil mi diye sormadım “hangisi olabilir sizce” diye sordum çok büyük fark var arada... benimki tamamiyle o alışkanlığımı sürdürmek beğenip beğenmemeleri onlara kalmış niye aldın diyecek halleri yok ki çanta neden düşündüm bi ara görümcem iş görüşmesine gidecekti onda düzgün yokmuş benden istedi ve benimkini beğendi baya bende o modele yakın modeller beğendim... hiçbir beklentimde yok bir seneyi geçiyor evliliğim beklentim yahut yaranmak (lafım sana değil genel) gözlerini boyamak gibi düşüncem olsaydı şimdiye kadar yapardım. Eşim evi sattı elimizde de şu anlık para var bir de o yüzden de elinde varken alim dedim... ben kötü ettiğimi düşünmedim yorumlarınız biraz aklımı bulandırdı açıkcası

Zaten çocuklarada düşündüm ilk kez yapmıyoru daha önceden kaynanama eşarp almıştım o kadar ama şimdi bilemedim acaba sadece çocuklaramı alsam diye düşünmeye başladım benle yaşıt olan bekar onada o yüzden düşündüm

Boşver benle yaşıt diye alırsın ötekiler fesatlanir sen çocuklara al

Boşver arkadaşım sen çok güzel düşünmüşsün
Sakın buradakilerine uyup almamazlık yapma

bırak onlar sana alsın kız evine ziyarete gelsin bayramlaşmaya sende bayram çikolatası ile gidersin ne diyim ya alacaksanda çanta alma çanta risktir.risk olmayacak çanta ararsan michael kors,vakko falan kesin kullanır çöp etmez

Ben gittiğim her yerden hediyelerle döndüm, bir kıymeti olmadı. Kıymet biliyorlarsa, onlar da sana alıyorsa al ama bu tek taraflıysa alma derim ben.

Yaranamazsin diyenler

Bizim gelin çocuklarıma o kadar çok şey yaptı ki şimdiye kadar bir tshirt olsun doğum günlerinde pasta olsun

Şimdi onun bebeği olmasına haftalar kaldı bende sepet hazırlıyorum daha simdiden bayağı şey aldım eksikleri tamamlıyorum

Belki güzel başlar güzel gider ..benim gelinle hiç bir sorunum gorumce olaraktan alsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…