- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
-
- Konu Sahibi maviisever
Görümcenize bayram için niye hediye alasınız ki ? Aranız iyi değilse değil. Şimdiden böyle alıştırmayın
Şik guzel cikolata/lokum kahve al git bayramlasmaya. Hadi cocuklar tamam da gorumcelere ne hacet?? Adet yaratmayin senede bayram 2 tane, her sene geliyor... bitmez o is..
Bu arada sap birlesim dikisleri fiyati nispetinde, cok kaliteli gozukmuyor bence.
Görümceye hediye almayın bence. İllaki alacağım diyorsanız diğer görümcelerin çocuklarına alabilirsiniz.
Neden hediye alıyorsun ki.. Ben olsam almazdım.
Yaranamazsın ama şansını dene tabi.
Asla almayın bırakın onlar size alsın ilk
Üzüleceksin sonra demedi dene eş ailesi kendi ailene benzemez değer verir aliesin bune böyle derlerNiye hepiniz öyle yazdınız yaaayaranmaktan ötürü değil aslında biz küçüklüğümüzden beri ablamla alışmışız genelde her bayram ailemize hediye alırız ordan kalma kendi kendime adet uydurmuyorum küçüklüğümüzden gelen güzel bir alışkanlık... yaranmak gibi derdim olsaydı çoktan yapardım hiç öyle bir derdim yok kendi aileme alıyorum onlarada almayı düşündüm hem hediye almak güzeldir o düşünceyle ayni : )
"Yaranmak" gibi bir ifadem ya da iddiam olmadıgina eminim. Sordunuz gerekli gormedik.Niye hepiniz öyle yazdınız yaaayaranmaktan ötürü değil aslında biz küçüklüğümüzden beri ablamla alışmışız genelde her bayram ailemize hediye alırız ordan kalma kendi kendime adet uydurmuyorum küçüklüğümüzden gelen güzel bir alışkanlık... yaranmak gibi derdim olsaydı çoktan yapardım hiç öyle bir derdim yok kendi aileme alıyorum onlarada almayı düşündüm hem hediye almak güzeldir o düşünceyle ayni : )
Offf iyice aklım bulandı ben o açıdan hiç düşünmedim belki hoşlarına gider sevinirler diye düşündüm beklenti amacımda hiç yok ben kendime yeterince bir şeyler alıyorum onların almasına gerek yokÜzüleceksin sonra demedi dene eş ailesi kendi ailene benzemez değer verir aliesin bune böyle derler
Aynen o yüzden iyice aklımı bulandırlar yanlış mı yapıyorum düşüncesine kapıldım şu anBence 2.
2 görümceye de çanta alınmalı. Çocuklara da alırdım ben olsam ufak bişeyler. Kv ye de çanta ya da kapalı ise eşarp falan
Fikir sorulmuş millet al, almanın peşine düşmüş