Bayram Hediyeleri

Daha çok yeni evli, tavsiye vermek istedim. Devlet gibi kadın oluyor onlar zaten genelde
Sırtını dayamak için yapmasın zaten de yapılan şeyler zamanla alışkanlık oluyor içinden geliyor. Nasıl başlarsan öyle gider gibi bişey demek istedim aslında.
Çocuksu olmak da güzldir ama. Özel günlerde hediye bekliyoruz, doğum günlerimizde falan. O da mı çocuksu o zaman? Bayram da özel gündür. Hem hatırladığım kadarıyla kayınvalidesi şen şakrak biraz çocuksu bir hatundu. Hoşuna gider bence.

Bakınız ben alırım demedim verirler utanırım almam dedim.Akabinde haberim olmadan çantama korlar dedim.Fıtrat meselesi derken babamın fıtratı bu.Sadece bana karşı değil çocuğumada verirler.
Hangi yaşta olursanız olun eminim onların gözünde halen küçüğüz.

Bizim aileye almak isterim sonuçta 1000 km mesafeden gidiyorum, bir daha ne zaman gidebilirim belli değil. Eşim de ailesine almak istemiyor "boşver çikolata alır gideriz" diyor ama öyle de içime sinmiyor. Kayınvalidem zaten şahsına özel olmayan hediyeleri de sevmiyor. Öyle mutfak eşyasıymış, tansiyon aletiymiş başımızda paralar vallahi parfümdür, kremdir, kıyafettir öyle ona özel şeyler olacak

İmkan olsa da herkese hediye alsam insan ister tabi ki alayım vereyim mutlu olsunlar:) kim sevinmez ki hediye geldiğinde?
Biraz bir şeyler alabiliriz tabi imkan var ama şu an nereden baksak iki tarafın hediyeleri 500ü bulur... Sırf 150 zaten çocukların harçlığı Ne fazla açılasım var ne hediyesiz gidesim. Şöyle beni yormayacak alıp çıkabileceğim ne olur bu insanlara bilemedim

Hala küçüğüz onların gözünde ama yani bayrama annemin bana bayramlık verdiğini bir an düşündüm de..
Yani şaşırmamak elimde değil.

aynen çok hoşuna gider eminim. Bİr kere body shoptan set almıştım ona, parfümüydü duş jeliydi vs... Çok hoşuna gitti aldı parfümü hemen "bir parçacık sıkayım" diye triplere girdi, çocuklaştı

bayramda kayınvalide me ve annemlere pasta alıyoruz genelde...

evlenene kadarda ben tüm aile büyüklerinden bayram harçliği aldım oda böyle 5-10 lira gibi bir rakam değildi. bugünün parasıyla her biri 100-200 lira verirlerdi. geçmişi hatırladım birden....

Zaten buna 500 gözüyle bakma , kurbanı da ekle 1000 yapar

E her yıl 2 bayram senede 1000 i gözden çıkar
Hediye güzel şeydir ama bu kadar da kasmamalı insan kendini
Ben olsam çocuklara harçlık verir, ailelere de çikolata götürürdüm

Ey gidi günler

Son düzenleme:

cocuklara 20tl verin ettimi sana 60 tl
150-60=90tl de kayınvalidenle görümcene parfüm al avondan

annenede bluz eşarp al... babanada gömlek corap

Şu an ilk bayramımız olduğu için bi kasmış durumdayım belki de...

Peki anneme-babama-kardeşlerime aldım diyelim (bizimkilere çok dolaşmaya gerek yok ne olsa beğenirler)
Onun da kız kardeşlerine almak gerekmez mi? Görümcelere alınca eniştelere de yazık değil mi Ayy böyle uzayıp gidiyor

Eskiden bi el öperdim cebim para görürdü.Şimdi elini hala burnuma sokan çok ama para veren yok..Neymiş eşşek kadar olmuşum..Sana ne arkadaş olduysam kendime oldum sana mı oldum...Bi kp'in elini öpünce karşılığını alabiliyorum...Eş dost faniii....

cocuklara 20tl verin ettimi sana 60 tl
150-60=90tl de kayınvalidenle görümcene parfüm al avondan

annenede bluz eşarp al... babanada gömlek corap

20 lira veremem ya en önemlisi çocuklar aslında bayramda
görümcelerim avondan parfüm kullanmaz

Enişteye aldın, halaya, amcaya yazık değil mi
Sonracıma dayıya, yengeye de yazık..
Liste yap cicim sen 7 sülaleye al evliyken ilk bayramın diye

daha uyguna hediye bakabilirsiniz.500 çok fazla.yeğenleri kaç yaşında?50 tl çok geldi bana.
ayrıca kendi ailenizle çok sık göreşemediğiniz için onlara aldığınız hediye
farklı olabilir.

Son düzenleme:

corap toptancısına git...
birde mendil al topdan corapla beraber
medilin arasına corap birazda cikolata serpiştir... al sana masrafsız hediye.
amcana.halana teyzene bile verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…