bizlere almalı bence
o kadar parmak cürütüyoruz
Kızlar malum bayram yaklaşıyor. Memleketime de gideceğiz, aileme hediye götürmem gerekir diye düşünüyorum, evlendikten sonra ilk defa gidiyoruz bu arada.
Eşimin de 3 tane yeğeni var ufak onlara da 50'şer tl veririz bayram harçlığı niyetine...Az mı olur bilemedim ama?
Sorun kayınvalidemlere ve görümcemlere falan da bir şey almam gerekir mi? Kayınvalidem kesin bir şey alır, kayınbabamın da adeti kızlarına-oğullarına çorap verir:) Ufak da olsa bir şeyler yapmalı mı? Yapmalıysa ne alınmalı? Fazla vakit yok hafta sonu orada oluruz çünkü.
E yani tek dayıya teyzeye değil bize de yazık
onların hala, amca falan yok öyle yakın neyse kiEnişteye aldın, halaya, amcaya yazık değil mi
Sonracıma dayıya, yengeye de yazık..
Liste yap cicim sen 7 sülaleye al evliyken ilk bayramın diye
daha uyguna hediye bakabilirsiniz.500 çok fazla.yeğenleri kaç yaşında?50 tl çok geldi bana.
ayrıca kendi ailenizle çok sık göreşemediğiniz için onlara aldığınız hediye
farklı olabilir.
aslında en güzeli, ben de mi çorap alsam acaba çok mu komik olur
corap toptancısına git...
birde mendil al topdan corapla beraber
medilin arasına corap birazda cikolata serpiştir... al sana masrafsız hediye.
amcana.halana teyzene bile verirsin
Kızlar malum bayram yaklaşıyor. Memleketime de gideceğiz, aileme hediye götürmem gerekir diye düşünüyorum, evlendikten sonra ilk defa gidiyoruz bu arada.
Eşimin de 3 tane yeğeni var ufak onlara da 50'şer tl veririz bayram harçlığı niyetine...Az mı olur bilemedim ama?
Sorun kayınvalidemlere ve görümcemlere falan da bir şey almam gerekir mi? Kayınvalidem kesin bir şey alır, kayınbabamın da adeti kızlarına-oğullarına çorap verir:) Ufak da olsa bir şeyler yapmalı mı? Yapmalıysa ne alınmalı? Fazla vakit yok hafta sonu orada oluruz çünkü.
Ey gidi günler
Haydi hatunlar o zaman hep beraber Eminönü'ne herkese benden bir hediye
onların hala, amca falan yok öyle yakın neyse kiişte bakarsak 7 sülale giriyor işin içine nerede dursam bilemiyorum
çocukların biri 3, ikisi 10 yaşında.
aslında en güzeli, ben de mi çorap alsam acaba çok mu komik olur
aynen çok hoşuna gider eminim. Bİr kere body shoptan set almıştım ona, parfümüydü duş jeliydi vs... Çok hoşuna gitti aldı parfümü hemen "bir parçacık sıkayım" diye triplere girdi, çocuklaştı
aynen ailelere birer kutu çikolata alayım en iyisi... ama bizimkilere almak istiyorum yine deyeni evlendin borcun var harcın var, evin yok araban yok dermişim yani bir çikolata yeter alıştırma.
Al sen al ufak tefek bişeyler, mutlu olsun kadıncağız. Ben çok sevdim senin kayınvalideyi. Manevi gelini olabilirim her an
aynen ailelere birer kutu çikolata alayım en iyisi... ama bizimkilere almak istiyorum yine deuzaktan gidiyorum el öpmeye
seve seve kabul eder:) hele minicik şortları, süslü püslü elbiseleri giyip ortada salınırsan al bak sana şort buldum, geçen gezerken bu bluzu gördüm diye başlar almaya
Ovv en sevdiğim kayınvalide modeli. Bayılırım zaten şorta elbiseye. O alsın ben salına salına gezerimbi çıtlat bakalım yeni gelin ister miymiş
İster isteröyle hediyeleşsin, konuşsun, süslü püslü otursunlar, kahveler yanında lokumlar, taze kurabiyeler
yedik yedik şiştik hadi pilates yapalım diye süslü püslü spora gitmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?