- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.742
- Konu Sahibi defneefe17
Bosandiniz mi guncelleme yapmaya mi calistiniz anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi alinti yapmis yarim saat once. Bisey anlatmaya calisiyor sandimEski konuymuş
Evet ben de anlamadım güncelleme 39.sayfada diyor ama en son sayfa 24Konu sahibi alinti yapmis yarim saat once. Bisey anlatmaya calisiyor sandim
Konu sahibi kürtaj olmak zorunda kalmış sanırım yakın zamanda. Umarım tetiklenmemiştir.Konu sahibi alinti yapmis yarim saat once. Bisey anlatmaya calisiyor sandim
Bana sanki yeni bir guncelleme yapmak isteyip becerememis gibi geldi. Umarım bir sorun yokturKonu sahibi kürtaj olmak zorunda kalmış sanırım yakın zamanda. Umarım tetiklenmemiştir.
Konu sahibesi, güncelleme goremedimGuvensizligim yok bu takinti.nerede oldugumu kiminle olsugumu biliorm.ya en basidi annesine gitsin ya da berbere gitsin.benim icin farketmez:neden gidiosum.cumartesi gitseydin.berbere is cikisi gitme gec olur. Gibi. Yni hayatina mudahele. Kiskanclim guwensizlik huym yok
Son durum nedirEski konuyu okurken oldu arkadaslar yNlislikla
Olsu sanirim
Degisen bisey yok desemSon durum nedir
Evet bu arada dis gebelik gecirdim cok tetikledi, temmuzdan beri duzenli terapi goruyorum iyiye gidiyordum ilerleme vardi. Ameliyat tam beri feci bir gerilemeKonu sahibi kürtaj olmak zorunda kalmış sanırım yakın zamanda. Umarım tetiklenmemiştir.
Tekrar ayni sorunlari yasiyorum/ yasiyoruz esim de bazi ilaclar kullaniyor yazin basladi benim sevep oldugumu birikim oldugunu soyluyor kesinlikle strese gelemiyor, teshisi ankaiyete panik atak. En ufak darlanmaya gelemiyor su an. Pzt ameliyat oldum pzt sali evdeydi calisamadi gecen hfta. Crs prs cuma cok gec geldi 10-11-12 gibi. Ben olay ustune olay trop ve kavga cikardim. Cumartesi kaza yapti bir yayaya carpmis. Hastaneye kaldirildi tetkikleri yapildi butun gun yayla ilgilendi olseydi hapse girmeKonu sahibesi, güncelleme goremedim
Tekrar ayni sorunlari yasiyorum/ yasiyoruz esim de bazi ilaclar kullaniyor yazin basladi benim sevep oldugumu birikim oldugunu soyluyor kesinlikle strese gelemiyor, teshisi ankaiyete panik atak. En ufak darlanmaya gelemiyor su an. Pzt ameliyat oldum pzt sali evdeydi calisamadi gecen hfta. Crs prs cuma cok gec geldi 10-11-12 gibi. Ben olay ustune olay trop ve kavga cikardim. Cumartesi kaza yapti bir yayaya carpmis. Hastaneye kaldirildi tetkikleri yapildi butun gun yayla ilgilendi olseydi hapse girme
Durumu vardi. Ve stresten benim darlamamdan oldugunu soyluyor yani
Tekrar ayni sorunlari yasiyorum/ yasiyoruz esim de bazi ilaclar kullaniyor yazin basladi benim sevep oldugumu birikim oldugunu soyluyor kesinlikle strese gelemiyor, teshisi ankaiyete panik atak. En ufak darlanmaya gelemiyor su an. Pzt ameliyat oldum pzt sali evdeydi calisamadi gecen hfta. Crs prs cuma cok gec geldi 10-11-12 gibi. Ben olay ustune olay trop ve kavga cikardim. Cumartesi kaza yapti bir yayaya carpmis. Hastaneye kaldirildi tetkikleri yapildi butun gun yayla ilgilendi olseydi hapse girme
Durumu vardi. Ve stresten benim darlamamdan oldugunu soyluyor yani
Tesekkur ederim okudugunuz icin. Elimden geleni yapiyorum terapi surecine yeniden basladim devam ediyorum cocukla ilgili konusmalarimi da agirlikli calisiyoruz. Asarim insallah gene busefer lohusa sayilmam bebek yokHemen hemen hepsini okudum sayılır, bunu bir kere aşmışsın yine aşabilirsin... Sadece çocukla dertleşme, çocukluğundan sorunlar yükleme zihnine... Benzer şeyleri o da yaşamasın.
2020-2021-2022 ise hic gitmedim sadece maas aldim. Kisacasi calismadim evden yapilan bir is degil benimki. Boslukla gecti takintilarim cok artti. Kasimdan veri de maas da almiyorum varolan isimden ayrildim cunku tesetture girdim. Sikintilar evde olunca iyice artigini farkettmÇalışıyor musunuz?