herkesın dusuncesı aynı olmuyor buradakı cogu ınsan sızın tersınız dusunuyor.esınız sızın cıkmanza ızın vermeyıp sadece kndısı cıkıorsa bana da ters gelır. ama esım benım cıkmama ızın verıyordu cocuktan once. zaten olay cocuk yapmak. cocuktan sonra cıkamaz oldum asırı esıtsızlık oldu
Simdi esin izin vermiyor mu cikmana ?
Benimde cocugum var ama gezmeyi cok seviyorum esim de git hava al diyor . Bebegimi de alip cikiyorum.
Bebegim yanimda okmazsa her sey eksik aklim onda kaliyor. Ne yaparsam bebegimle.
Kuofore , carsiya , parka , arkadas gorusmelerine giderken bebegimi de alip cikiyorum. O da cok mutlu oluyor.
Esimi de o yuzden sıkmak istemiyorum.
Belki soyle dusunenler olacaktir.
Bebege de buraz erkek baksin kadin dolassin. Ben buna karsiyim.
Bir bebege anne kadar kimse ozenli ve guzel bakamaz. Erkek milleti verir bebegin eline tlf tablet baktim der. Biz kadinlar o bebege yararsiz hic bir sey yaptirmayiz.
Sana tavsiyem arkadasim al bebegini cik gez.
Ona hep gulumse. Bebeginin senin yaninda huzurlu ve mutlu olmasini istiyorsan ona hic bagirma ve hep saril. Sicakligini hissettir.
Dunya o zaman daha da guzellesecek emin ol.
Erkekler kadar bizim de nefes almaya ihtiyacimiz var. Onlara degil baska arkadaslara ihtiyacimiz var.once bunun idrakina varip eslerimize de kendimize de izin verelim. Birbirini ozlemeyen ciftler birbirine tahammul edemez. Birbirinizi ozleyin.
Ben bazen o aksam gelir cok yorgunum der tv acar izler .yanina gitsem canin birazcik izin ver der. Bende sıktıgımi farkeder ondan uzaklasirim sessizce kitabimi alir koseme cekilirim. Bazen baska odada temizlik yaparim saatlerce. o da merak eder ozler yanima gelir.
Esinize sizi ozlemesi icin firsat verin bunu sozlerinizle degil davranislarinizla belli edin.
Sitem eden surekli beklenti icine giren es olmak yerine
Sakin olan tebessum eden anlayisli kendi isinde gucunde olan bir insan olun.bu sizi daha iyi hissetirecek.
Bir uzman soyle demisti
Teklif etmezseniz reddedildim diye uzulmezsiniz. Yani hep biz pesinde kosarsak uzulen biz oluruZ.