çok çok teşekkür ederim!
çok güzel madde madde yazmışsınız çok teşekkür ederim. şu anda lohusalık sonrasında 1 terapistim vardı, o beni humanite ye yönlendirdi orada psikiyatri ile görüşmelerim oldu, kendisi eşimi annemi telefonla arayarak durumumu teyit etti evet kaygı bozuklugu ve depresyon demişti.sonra onun verdiği ilacı emzirirken kullanmaya devam ettim. sonra fransız lape ye başladım i doktorum çok iyi. uc dort aydır ona düzenli kontrollere gidiyorum annem de giriyor görüşmelere. geçen hafta son görüşmemizde L isimli sizin de kullandıgınız ılacın dozunu arttırdı. daha iy hissediyorum kilolar aldı başını gidiyor ama bu ılaclar yuzunden!! eşim dönse de fiziken beni beğenmiyor zayıfla dıyor ama ilaçlar iştah yapıyor.
psikoterapı 220 tl ayda iki defa bile zor gidiyoruM
çünkü psikiyatrı de 280 tl. ikisi aylık 500. artı bir kere daha gitsem 720. devlete gitme şansım yok, çalışan bir bayanım her hafta bunun için izin almam imkansız
(( siz çalışırken mi gittiniz, nasl izin almıştınız?
telkin videolarım var, izzet gullu hocam sayesınde bir tek son umudum o zaten, sürekli onun telkin videolarını izliorum, bu bir sıkıntı bunu atlatacagım diye kendime telkin veriyırum. eşim bir yere gidecek olduğunda da telkin yapmayı denemelıyım. nefes egzersizlerim cok onemli her gun 10 adet nefes egzersızı yapıyorum yatmadan önce. ofke anında da yapmam gerekıyormus doktorum öyre dedi. eşime gıcık olup takıntım gelgıdınde ust uste arama ıstegım geldıgınde tleefonumu kapatacagım bu bır yontem.
bebegımle yuruyuslere cıkacagım onu parka goturecegım.nasılsa su anda da yalnızım.su anda da bebegımle tekım. esım gelsn donsun en azından ucumuz haftanın bir günü tatıl gunu pazar gunu dısarıda bir aktivite yaparız. en azından haftanın bır gunu yalnız olmamış olurum.eşimin ilgisine ihtiyacim oldugunu hafta sonları daha hassas olması gerektiğini ona anlatmam lazım....
halk egıtım merkezlerne daha once gıtmısyım ama bebekle gıdıldıgını ılk defa duydum:) bebekle gıdılebılen ne kursları var acaba bır arastıracagm yer dolmamıssa gıtmek ısterım cok teskekurler. tum tavsıyelerınızı adım adım yapacagım.