• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram geliyo malesef

Benim anamda çok çekmiş
Dile kolay 28 sene bir ömür , kötüler uzun yaşıyo bide[/QUO
gercekten dile kolay umarım eskilerimiz gbi olmayız iyi kötü sorunlarımıza kesip atıcı bi çzöüm buluruz...ilerde su kadar senme böyle gecti diye anlatmak istemiyorum bu beni çok korkutuyo

Benim anamda çok çekmiş
Dile kolay 28 sene bir ömür , kötüler uzun yaşıyo bide

aahh ah kittyy bakma ben evlendimde babam yakasından düştü artık sesi çıkıyo bende kaynana oldum üstüme gelme diyo, ama geçti gitti ömür...

kalmaya gtmycez allahtan ama o bi iki saat bile öyle büyüyoki gözümde biliyorum tanıyorum artık kv laf sokacak canımı sıkacak mutlaka yada dediğim gbi sedef aşağı sedef yukarı sanki onun la olanları blmezmiş gbi safa yatıp anlatcakta anlatcak sussam btrlü cvp versem btrlü cvp versem ne cvp vermelym nasıl sustrmalıyım onu hc bilmiyorum ztn

canım artık kuş uçtu kervan geçti muhabbetiyle geçecek bi şekilde, zaten eşinle daha çok konuşurlar heralde uzun zamandır görüşmediler

Valla Kovulduğum eve gidermiydim bilmem
O başka işte neyse gaz vermiyim şimdi
Hiiiç yüz verme, tek kelimelik cevaplar ver
Merak eden arardı hamilesin sonuçta

Son düzenleme:
amanede sende bide şu var, bekarken baba evinde huzurun yokmuş bari şeytanın bacağını kırayımda koca evinde mutlu olayım istiyosun Allah da biliyo çok şeyi yuttun sineye çektin intihar işin dışında iyide idare ettin bu tip bi aileyi, bu aile entrikaya aç, seviyolar yani önce bir araya gelip sayıp sövüp 2 gün sonra sarılmayı, öyle alışmışlar sedefte bunların içine gireli epey olmuş ellerinde büyümüş sayılır o da alışmış ama sen alışamıyosun, dilerim eşini kendine çekersinde yıllar içinde aklı başına gelir

aahh ah kittyy bakma ben evlendimde babam yakasından düştü artık sesi çıkıyo bende kaynana oldum üstüme gelme diyo, ama geçti gitti ömür...

Canım ya kıyamam, annemde şimdiki aklım olsaydı der durur.
Biz şahit olduğumuz için yaşananlara yemezler valla
Hiiiç korkma kuzum bizde o göz yok

Benim anamda çok çekmiş
Dile kolay 28 sene bir ömür , kötüler uzun yaşıyo bide

Benim annem de çok çekti. Bayramın her 1. günü babaanneme giderdik. Halamlar, halamların çocukları gelen yakın akraba misafirler, muhhabet, muhabbet.. :120:
Annem nerde? Mutfakta yemek hazırlıyor, annem sofra kuruyor, topluyor yıkıyor ve bayramın 1. günü bitiyor.
Babamın ailesinden nefret ediyorum! O kadar beleşçi, ayağına hizmet bekleyen insanlar ki, sanırsınız bilmem kaç yardımcılı evde doğmuşlar. :ssz:

edepsiz ve vicdansız insanla baş etmek zor hanımlar hele bide ikisi birdense var ya eyvah eyvah ya deliliği ele alıp sayıp dökeceksin ya da delidir ne yapsa yeridir diyip susacaksın görmiceksin artık karakterinize hangisi uyuyosa kimimiz cadıyız kimimiz çilekeşiz...

Benim annem de çok çekti. Bayramın her 1. günü babaanneme giderdik. Halamlar, halamların çocukları gelen yakın akraba misafirler, muhhabet, muhabbet.. :120:
Annem nerde? Mutfakta yemek hazırlıyor, annem sofra kuruyor, topluyor yıkıyor ve bayramın 1. günü bitiyor.
Babamın ailesinden nefret ediyorum! O kadar beleşçi, ayağına hizmet bekleyen insanlar ki, sanırsınız bilmem kaç yardımcılı evde doğmuşlar. :ssz:

Allah gani gani rahmet eylesin ışıkla uyusun annen canım, bu arada ben nemesis canım

bakın samimi söylüyorum gtmeyelm dsem gtmeyz zorlamaz ben sonrasındaki gergnli,ği hzursuzluğu göze alamıyorum arkadaslar bu yüzden gidicem bunu çok düşündüm çnkü oluru yok gtmekten baska hzursuzluğa tahamül etcek gücüm kalmadı..
cnm misafr havasında takılmak nasıl oluyo inan anlamadıım için soruyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum çnkü anlasınlar mesafemi tepkimi ama kavgasız gürültüsüz olsun istiyorum

Misafir havasinda derken Kocanin yanina oturup birazda agrim var dersin hic kalkmazsin mesela....
Hem kocanin gonlu olur hemde mesajini vermis olursun.

amanede sende bide şu var, bekarken baba evinde huzurun yokmuş bari şeytanın bacağını kırayımda koca evinde mutlu olayım istiyosun Allah da biliyo çok şeyi yuttun sineye çektin intihar işin dışında iyide idare ettin bu tip bi aileyi, bu aile entrikaya aç, seviyolar yani önce bir araya gelip sayıp sövüp 2 gün sonra sarılmayı, öyle alışmışlar sedefte bunların içine gireli epey olmuş ellerinde büyümüş sayılır o da alışmış ama sen alışamıyosun, dilerim eşini kendine çekersinde yıllar içinde aklı başına gelir

kesinlkle doğru tespit cnm
ben çok büyük hayallerle evlendim baba evnde bulamadığım hzuuru eşimle bulmak istedim ama izin vermediler..evet sedef alışmış cnm o yzden can cigerler brblerini yeselrde 5 dk sonra öpüp koklaşıolar ama aradaki saygı sevgi bttkten sonra nabaym ben öpüp koklaşmayı bilmiyorum hayal ettiğim gbi umduğum gbi bulamadım hcbişeyi afalladım ve alışamadım gercekten alışamamda

Anacın nurlar içinde yatsın.
Babamın aileside, kocamın aileside hellallik alamazla
O kadar diyeyim

Son düzenleme:
Bak canim sedef soyle boyle derse "masaallah iyi"
San laf sokarsa "dogrudur "
"Haklisin" niye suratin asik derse "bebek beni yoruyor cok afacan" de kAfan rahat birseyde diyemez kimseyede laf vermemis olursun azcik sabir

Vay vay vay evlendim evlenicem derken amanede nin gelinliği yıllanmış bile :)
Tebrik ederim,nice yıllara inşallah mutlulukla.

Bayramda eşini yalnız bırakma,sen de git bence.
Giderken yüzüne güzel bir gülümseme yerleştir.
Ne derlerse desinler oralı olma,duymazlıktan gel.
Çok fazla sohbete girme yoksa konu sana geliyor.
Nasılsınız,iyiyim,hayırlı bayramlar.Bu kadar.

dimi yaa, anne bile oluyo Allahın izniyle günler akarken farketmiyoruz ama ömür geçiyo valla bu forumda iyi kötü birbirimizin hayatına dokunuyoruz

kızlar selam tesadüf bu konuyu gördüm..bende aynı durumdayım diyebilirim.eşime annesinden cok şikayetçi olduğumu daha açık açık anlatamadım kızıp bozulduğumu biliyo ama net olarak hiç konuşmadım kendisi görsün dye.gördüğü yerlerde var anladığım kadarıyla ama benim içim dolu.anlatsam beni haklı görmücek iyice birbirimizden soğuycaz dye endişelerim var anneside okadar ikiyüzlü ki bana devamlı kızım kızım dye hitap eder ama hiçbi şekilde beni saymaz cocuğuma isim koydum onu bile kendi istediği olsun dye değiştrmek için elinden geleni yaptı.bu küçük bi örnek.her konuda burnunu sokuyo.eşimle bizim yalnız kalmamızdan bile rahatsız oluyo.ama sinsi sinsi her işini alttan hallediyo.cok mu uzattım bilmem kızlar ama cok dertliyim.

saolasın cnm teşekkür ederim:)
dediğin gbi yalnız bırakmıycam eşimi cnm ztn yne aynı söyledğin gbi belli kalıpta belli cmlelerle gecstricem sohbetide.umarm işe yarar

Bak canim sedef soyle boyle derse "masaallah iyi"
San laf sokarsa "dogrudur "
"Haklisin" niye suratin asik derse "bebek beni yoruyor cok afacan" de kAfan rahat birseyde diyemez kimseyede laf vermemis olursun azcik sabir

onu hayatta yapamam işte cnm sedef konusuna getrrse olayı susamam gbi geliyo asıl korkum o ztn susamam asırı tepki veririm kavga çıkarda haklıyken haksız olurum diye korkuyorum...o yüzden sedefi anlatrsa ne cevp vereym nasıl tepki vereym sizlere soruyorum..maşallah iyi diyebilceğimi sanmıyorum çnkü gercekten

Back