• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram geliyo malesef

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
herkese selamlar arkadaslar...üst üste açtığım konulardan bunalan arkadaslar konuya yorum atmak yerine bunu eleştrcekler ama göze alarak açıyorum alıştım artık:)
güldüğüme bakmayın çok stresli ve üzgünüm aileme anlatsam burda yazacaklarımı boşver kzıım büyüklk sende kalsın iyi davran diyolar ama olmuyo...sonsuz güveneceğim bi arkadasımda yok malesef arkadaslıklar hep makara gırgır arkadaslığı bura bana iyi geliyo sizden fikir almak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
burda çoğu zmn yanlış anlaşıldım bilmiyorum belkide ben kendimi aifade edemedim..bkaç gn önce evlilik yıldönümümdü eşimle sorunum yok çok şükür allah ondan razı olsun üzdüğü zmnlar oldu tabiki ama mutluyum onunla..oturdum bakıyorum şu gecen 1 seneye evlilik bana ne katmıs ne alıp gtrmüş ne yasamısım diye..eşimn sevgisi dısında hcbişey aksine çok şey almış gtrmüş çok pişmanlıklarım cahillklerim değiştrmek istediğim anlar var..eşimin ailesiyle çok yüzgöz olmuşum (burda kimileri tarafından eleştirilsemde allah biliyo hepsinde haklıydım konularımın gercekten çok çektrdiler çok ezdiler en güzel zmnlarım hep aglamakla gecti)...sürekli konu açıyorum diye kzııyosunuzya burda yazdıklarım yasadıklarımın yarısı bile değil cnm çok yanınca sessizliğe gömldüm.ne anlatmak ne yorum duymak istemedm kmseyle konusmka istemediğim yeter dediğim çok zmnlarım oldu...ama burdaki bazı arkadaslar sonuan kadar haklıydı burda konu aççana hakkını koru saygısızlık etme ama mesafeni koy cvbını ver dediler..işte ben bunu beceremedm bugn yne bunun için burdaymm..
uzatmak istemedm ama çok uzattım yne eşimle aldığımız karar üzerine gecen bayramdan beri ailesine gtmedik bu bayram gidicez bkaç saatline..gönlüm yüzlerini bile görmek istemiyor ama el mahkum diyelim..kv kp beni hep çocuk gbi grdüler çocuk gbi dilinin ayarı olmayan asabi söylediklerim kahale alınmadı inatlarına zaaflarımı bilip üstüme geldiler..buna izinde verdm hc bi olayda gerekli tepkiyi gerektiği gbi koyamadım kavga ettk ettk hcbişey olmamıs gbi davrandım.ama artık yeter...mesafemi koymak istiyorum onlara karsı tepkili olduumuda içimde sevgilerinin kalmadıınıda sırf esim hatrına gttiim ve eşim hatrına sayguı duyduumuda bilsinler anlasınlar artık hzuurmu bozamsınlar istiyorum..ne yapmalıyım bunun için arkadaslar nasıl davranmalıyım...
ne yapmalıyımki yüzgöz olmadan tepkimi fark ettreym saygımı koruyarak cevabımı vereym aynı ortamda olarak mesafeli olayım...fikirlerinize gercekten çok ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı eksk etmeyn ..
1 senem kavga grltyle mahvoldu nice senelerm böle gecsn istemiyorum artık bize kmse karsmasın evlliliğime müdahale edilmesn eltm yznden elerden kovulmayım hzuurum bozulmasın içimde bişiler brkmesin artık..bebeğim olacak temz bi sayfa açmka sınırlarımı çzmek mantıklı ahreket etmek istiyorum..
EŞİMLE BEBEĞİ,MLE KAPIMI KAPATIP HZUURLU OLMAK İSTİYORUM EVİMDE..lütfen yardım edin yol gstern bana nasıl davranmalıyım bundan sonra

yerinde olsam gitmem zaten eşinde onca olandan sonra nasıl bu kadar çabuk yumuşuyo anlamıyorum, tamam hadi o yumuşuyoda sana niye sarıyo gidelim diye, bence gitme ama gideceksin

Kocani gitmemek icin ikna etmeye calis.
Edemezsen bile kisa bir sure kalip donucekmisiniz nasilsa misafir havasinda takilirsiniz.
Ekstra birsey yapmaya gerek yok gibi.

kah kızıyoruz kah üzülüyoruz alaya alanlar oluyo ama ben kendi adıma seni seviyorum amanede evlenme dedik evlendin ama kimsede bu kadar acıyı bu kadar horlanmayı haketmez eşin zaten ayrı bi terane dilerim bu sabrın ömrü billah sürer yok karın kiri yok esmerlik zaten kafaya çok takan birisin o da inadına yapıyomuş gibi kaşıyo seni
üzülüyorumda arkanda dağ gibi bi ailen yok, burdan yazmak kolay ne yapsın bu kız diyorum inan kafa patlatıyorum bak bebeğinde oluyo bu insanlar sana saygı duymalı bunun yoluda eşinden geçiyo bak sedefin ve diğer eltinin kocalarına, onlarıda aynı ana baba yaptı değil mi, bi senin eşin çıkmış böyle gevşek (kusura bakma) gerekirse eşinede sert çık hamilesinde bahanen var ağırlaştım de et kokusuna dayanamam de uydur bişey gitme

yerinde olsam gitmem zaten eşinde onca olandan sonra nasıl bu kadar çabuk yumuşuyo anlamıyorum, tamam hadi o yumuşuyoda sana niye sarıyo gidelim diye, bence gitme ama gideceksin

canım benm gtmeyi zerre kadar istemiyorum inan bana...ama herkes yasadığını biliyo gtmemeyi denedim..ama gitmediğim sürece yuvamda bir gerginlik oluyo anlatılacak gibi değil yüzümüz gülüyo ama sanki bi duvar örülüyo eşimle aramıza inanki zor..o stresi çekeceğime gitmeyi yeğliyorum yoksa hevesli olduğum için değil..
bi yandanda dorumu yanlışmı bilmeden sunu düşünrek azda olsa mesafelide olsa gtmem gerektiğini düşünüyorum..bebeğim olacak bebeğimin bi amcasıyla hc grsmüyoruz..eşimde görüşmüyo..btane daha amcası var onlarla bi sorunumz yok ama karı koca kişilk olarak mesafeliler gidip gelme gbi alışkanlıkları pek yok....misafr gbi kırk yılda br kınamıyorum ama bn ailemde böle alışmadığım için souğuk ve uzak geliyo...ee babaanne ve dedeylede sorunlu olunca grşmeynce benm çocuğum ne amca tanıycak ne ne dede ne baabaanne arada eşim üzülüp içerlencek ki bu benmde üzülmem demek yne yuvam etkilencek hzuur ararken iyice hzuurum kaçıcak...
en büyük sebebide su ben gtmesem esim bi ay gtmez iki ay gitmez ama sonuçta ana babası illaki gidicek et trnaktan ayrılmaz neolursa olsun...kv telefonda bile allah affetsn duygu sömürüsü yapark eşimin aklını karıstırabilioken(nabarsa yapsın kendine acındırıyo eşimn zaafını biliyo ve kullanıyo)eşim bensiz gttiğinde neler yapmaz...
o her oraya gttiğinde ne konustular noldu bana mı anlatmıo bişemi saklıo diye hzuursuz olucam hadiii birik birik eşine patla yne kavga grültü yoruldum cnm çok yoruldum

canım benm gtmeyi zerre kadar istemiyorum inan bana...ama herkes yasadığını biliyo gtmemeyi denedim..ama gitmediğim sürece yuvamda bir gerginlik oluyo anlatılacak gibi değil yüzümüz gülüyo ama sanki bi duvar örülüyo eşimle aramıza inanki zor..o stresi çekeceğime gitmeyi yeğliyorum yoksa hevesli olduğum için değil..
bi yandanda dorumu yanlışmı bilmeden sunu düşünrek azda olsa mesafelide olsa gtmem gerektiğini düşünüyorum..bebeğim olacak bebeğimin bi amcasıyla hc grsmüyoruz..eşimde görüşmüyo..btane daha amcası var onlarla bi sorunumz yok ama karı koca kişilk olarak mesafeliler gidip gelme gbi alışkanlıkları pek yok....misafr gbi kırk yılda br kınamıyorum ama bn ailemde böle alışmadığım için souğuk ve uzak geliyo...ee babaanne ve dedeylede sorunlu olunca grşmeynce benm çocuğum ne amca tanıycak ne ne dede ne baabaanne arada eşim üzülüp içerlencek ki bu benmde üzülmem demek yne yuvam etkilencek hzuur ararken iyice hzuurum kaçıcak...
en büyük sebebide su ben gtmesem esim bi ay gtmez iki ay gitmez ama sonuçta ana babası illaki gidicek et trnaktan ayrılmaz neolursa olsun...kv telefonda bile allah affetsn duygu sömürüsü yapark eşimin aklını karıstırabilioken(nabarsa yapsın kendine acındırıyo eşimn zaafını biliyo ve kullanıyo)eşim bensiz gttiğinde neler yapmaz...
o her oraya gttiğinde ne konustular noldu bana mı anlatmıo bişemi saklıo diye hzuursuz olucam hadiii birik birik eşine patla yne kavga grültü yoruldum cnm çok yoruldum

o açıdan düşününce haklısın ama ya bebek olunca bunlar iyice azıtırsa ve eşin pasif davranırsa sana çocuk gibi davranıyolarmış ya sen küçüksün ilk bebeğin bakamazsın diye başına ekşirlerse

Kocani gitmemek icin ikna etmeye calis.
Edemezsen bile kisa bir sure kalip donucekmisiniz nasilsa misafir havasinda takilirsiniz.
Ekstra birsey yapmaya gerek yok gibi.

bakın samimi söylüyorum gtmeyelm dsem gtmeyz zorlamaz ben sonrasındaki gergnli,ği hzursuzluğu göze alamıyorum arkadaslar bu yüzden gidicem bunu çok düşündüm çnkü oluru yok gtmekten baska hzursuzluğa tahamül etcek gücüm kalmadı..
cnm misafr havasında takılmak nasıl oluyo inan anlamadıım için soruyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum çnkü anlasınlar mesafemi tepkimi ama kavgasız gürültüsüz olsun istiyorum

bakın samimi söylüyorum gtmeyelm dsem gtmeyz zorlamaz ben sonrasındaki gergnli,ği hzursuzluğu göze alamıyorum arkadaslar bu yüzden gidicem bunu çok düşündüm çnkü oluru yok gtmekten baska hzursuzluğa tahamül etcek gücüm kalmadı..
cnm misafr havasında takılmak nasıl oluyo inan anlamadıım için soruyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum çnkü anlasınlar mesafemi tepkimi ama kavgasız gürültüsüz olsun istiyorum

Lale şunu demek istedi sanırım hani malum kurban, mutfak işi hiç bitmiyo etidir bulaşığıdır yağıdır...girme mutfağa yorgunum de ağrım var de ağırdan sat yani kendini

o açıdan düşününce haklısın ama ya bebek olunca bunlar iyice azıtırsa ve eşin pasif davranırsa sana çocuk gibi davranıyolarmış ya sen küçüksün ilk bebeğin bakamazsın diye başına ekşirlerse

bu ztn baslı basına bi sorun cnm yarama tuz bastın konumuda dağıtmak istemiyorum ama görüştüğüm eltim akıllık etti ben çok çektm lohusaykende çekemem dedi bnm annem kalcak dedi eşine..sonuç olarak kv yanında kalamadı ilk zmnlarını paylaşamadı...diğer eltim uzakta oturuyo başka şehrde kv onada istediği gbi kalamadı...şimdi geriye ben kaldım ki iyi zmnlarda (görünüşte iyi olduğumuz zmnlarda )söz almıştı bnden kv hani ben kalırım yanında vs diye ..şimdi eşim sorup duruyo senn annen kac gn kalır çok kalmz yaşlı bak bnm annem heves ediyo o bakar rahat edersn diye...ufaktan yol yapıyorum 1 hafta bnm annem kalsa yanmda yeterli sonrasında yalnız olmak istiyorum sen ben bebeğimiz diyorum ama bilmiyorum sonum neolur..dediğin gbi ilk bebeğim olduğu için herseye karscaklar emnm korkuyorum hersey gbi buda burnumdan gelr diye...ama ahd ettim ki doğum öncesi eşimle uzun uzadıya konsucam bu konuları ben lohusayken bebeğim olduktan sonra huzurumu bozcak bişe yaparlar ve eşim pasf kalırsa gercekten bu sefer ne kendime acırım ne eşime ne evliliğime...çnkü sabır gstredm anlayıs gsterdm halada gsteriyorum eşime karsı anlamaya destek vermeye çalışıyorum çnkü benle birlkte inanki oda çok yıprandı bunaldı artık oda evliliğimzden bişe anlamadı..nerde nasıl durcanı öğrendi öğrencek derken bak koca bi seneyi devrdik...artık bi aile olduğumuzu anlamıstr diye ümit ediyorum umarım beni yanıltmaz daha fazlasını kaldrmaya gücüm kalmadı çnkü

Bence eğer gideceksen sanki hiç tanımadığın insanlara gidiyormuş gibi düşün.. Onların eşinin ailesi fdeğil de yabancıymış günü düşün.. Görmemeye duymamaya çalış. Üstüne düşeni yap ama muhabbet etmeye çalışma.. Canını sıkan hareketleri olduğu an cvp verme önce eşinin yüzüne sonra yere bak.. Bi kaç saati atlatmaya bak.. Dua et içinden ya da şarkı söyle.. İçine alma olanları atlatmaya bak o günü.. Benim kvmin oyunlarını böyle bozmuşluğum var.. Bana da öğretti oyun yapmayı.. Tebrik ediyorum onu.. Ama ben kötü görünceme o görünüyo.. Önce bana körü kötü bakanlar ona kötü bakmaya başlayıp beni güldürmeye çalışıyorlar.. Tanıdıklarının gözünde düşüyo iyi oluyo ona..

bu ztn baslı basına bi sorun cnm yarama tuz bastın konumuda dağıtmak istemiyorum ama görüştüğüm eltim akıllık etti ben çok çektm lohusaykende çekemem dedi bnm annem kalcak dedi eşine..sonuç olarak kv yanında kalamadı ilk zmnlarını paylaşamadı...diğer eltim uzakta oturuyo başka şehrde kv onada istediği gbi kalamadı...şimdi geriye ben kaldım ki iyi zmnlarda (görünüşte iyi olduğumuz zmnlarda )söz almıştı bnden kv hani ben kalırım yanında vs diye ..şimdi eşim sorup duruyo senn annen kac gn kalır çok kalmz yaşlı bak bnm annem heves ediyo o bakar rahat edersn diye...ufaktan yol yapıyorum 1 hafta bnm annem kalsa yanmda yeterli sonrasında yalnız olmak istiyorum sen ben bebeğimiz diyorum ama bilmiyorum sonum neolur..dediğin gbi ilk bebeğim olduğu için herseye karscaklar emnm korkuyorum hersey gbi buda burnumdan gelr diye...ama ahd ettim ki doğum öncesi eşimle uzun uzadıya konsucam bu konuları ben lohusayken bebeğim olduktan sonra huzurumu bozcak bişe yaparlar ve eşim pasf kalırsa gercekten bu sefer ne kendime acırım ne eşime ne evliliğime...çnkü sabır gstredm anlayıs gsterdm halada gsteriyorum eşime karsı anlamaya destek vermeye çalışıyorum çnkü benle birlkte inanki oda çok yıprandı bunaldı artık oda evliliğimzden bişe anlamadı..nerde nasıl durcanı öğrendi öğrencek derken bak koca bi seneyi devrdik...artık bi aile olduğumuzu anlamıstr diye ümit ediyorum umarım beni yanıltmaz daha fazlasını kaldrmaya gücüm kalmadı çnkü

ahh canım yarana tuz basmak istemedim ama perşembenin gelişi çarşambadan belli demişler eşinde yer yapmış inşallah senin dediğin gibi olur te Allahım hayatının her dönemini ayrı bi entrikaya çeviriyolar

amaaaan valla adı bayram, millete stres çöküyo bayram dedim mi, kızlar patır patır konu açmaya başlarlar kimsenin ağzında tat yok aynı stres benim annemde de var misal, 28 senedir çekiyo

Bence eğer gideceksen sanki hiç tanımadığın insanlara gidiyormuş gibi düşün.. Onların eşinin ailesi fdeğil de yabancıymış günü düşün.. Görmemeye duymamaya çalış. Üstüne düşeni yap ama muhabbet etmeye çalışma.. Canını sıkan hareketleri olduğu an cvp verme önce eşinin yüzüne sonra yere bak.. Bi kaç saati atlatmaya bak.. Dua et içinden ya da şarkı söyle.. İçine alma olanları atlatmaya bak o günü.. Benim kvmin oyunlarını böyle bozmuşluğum var.. Bana da öğretti oyun yapmayı.. Tebrik ediyorum onu.. Ama ben kötü görünceme o görünüyo.. Önce bana körü kötü bakanlar ona kötü bakmaya başlayıp beni güldürmeye çalışıyorlar.. Tanıdıklarının gözünde düşüyo iyi oluyo ona..

tm cnm aynen dedğin gbi davranıcam herseyi deniyorum artık yeterli doğru yolda gideym..peki kv muhabbet falan etmeye çalışınca laf atınca nabaym b,liyorum yapar mesela mutlaka esimin dkkatini bana yöneltmek için hc sesin çıkmıyo yada yüzün asık hayrdr vs gbi sorular sorup üstelycek ne cvp vermelym ....
bide su var en son bayramda beni eltim yznden evden kovdular normalde sürekli arardı ahamile olduumdan beri kv o gn bgndur hc aramadı (aramasın gercekten istemyorum ztn )ama bu hala bana tepkili olduğunu kovduğuna pişman olmadığını eltimi yne bastacı yaptıını gsterr çnkü eşimden aldığım habere göre kv eltimin evne gtmiş bkaç gn kalmış dönmüş yani onunşla güllük gülistanlık hcbişe olmamaıs sanki o magdurmus gbi...ii olsunlar bana uzak olsunlar ama biliorumki işbirlii yapıp huzur bozmaya çalışıolar inadına salağa yatıp kv yne eltimi anlatcak bana şöle oldu böle oldu vs gbi hcbişey olmamıs gbi o an anında tepkimi koymak istiyorum ne demelym nasıl cvp vermelym ...kv öle bi kadınki ben bir söylesem bn söyler iş kavgaya döner dediğim gbi kavga istemiyorum saygılı bi şklde cevabımı verip köşeme gecmek istiyorum sedefle ilgili konu açar bişe anlatmaya kalkarsa ne demeliyim sizce

ahh canım yarana tuz basmak istemedim ama perşembenin gelişi çarşambadan belli demişler eşinde yer yapmış inşallah senin dediğin gibi olur te Allahım hayatının her dönemini ayrı bi entrikaya çeviriyolar

saolsunlar cnm çeviriolar ama allah görüyo bi ona sığındım bekliyorum daha neler yasıycam neler görücem diye

Görev bilinciyle gittiğini farkedeceklerdir zaten amanade
Saygını koru, fazla muhabbete girme , bişey derlerse bulantım var de çık işin içinden.
Malesef hepimiz zaman zaman hiç istemediklerimizin ayağına gitmek zorunda kaldık.
Eskisi gibi olmayacağını anlasınlar yeter.
Lohusalıkta da gelecek elbet yapacak işey yok annen daha uzun kalsın sen toparlanınca da
Artık yardıma ihtiyacım yok teşekkür ederim dersin alır mesajı
Eşini arada bırakma.
Şimdiden de stress yapmamaya çalış

ağrım var dersin bişey derse keyfim yok dersin kestirip atarsın şimdi siz kalmalı mı gideceksiniz yoksa 1-2 saat oturup dönecekmisiniz, kalacaksanız erkenden yatarsın ama 1-2 saatse her halükarda geçer zaten baş başa kalma kesinlikle

amaaaan valla adı bayram, millete stres çöküyo bayram dedim mi, kızlar patır patır konu açmaya başlarlar kimsenin ağzında tat yok aynı stres benim annemde de var misal, 28 senedir çekiyo

Benim anamda çok çekmiş
Dile kolay 28 sene bir ömür , kötüler uzun yaşıyo bide

ağrım var dersin bişey derse keyfim yok dersin kestirip atarsın şimdi siz kalmalı mı gideceksiniz yoksa 1-2 saat oturup dönecekmisiniz, kalacaksanız erkenden yatarsın ama 1-2 saatse her halükarda geçer zaten baş başa kalma kesinlikle

kalmaya gtmycez allahtan ama o bi iki saat bile öyle büyüyoki gözümde biliyorum tanıyorum artık kv laf sokacak canımı sıkacak mutlaka yada dediğim gbi sedef aşağı sedef yukarı sanki onun la olanları blmezmiş gbi safa yatıp anlatcakta anlatcak sussam btrlü cvp versem btrlü cvp versem ne cvp vermelym nasıl sustrmalıyım onu hc bilmiyorum ztn

Back