• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram elbisesi ?!

Ayy bunlari nerden bulabilirim ben acaba internet sitesi vs varmiki bilgi verirseniz sevinirim allahin izniyle kizim olcak benimde bole lebiseleri gordukce dayanamiyorum 🤗
Ben size yarın atayım birkaç site. Ben de kız bebek teyzesi olacağım, kardeşimle bakıp bakıp duruyoruz. Ama o şimdi uyuyordur uyanınca baktığımız sitelerin linklerini atarım.

Bu arada hayırlı olsun bebişiniz. Çok zevkli zamanlar bu zamanlar. Benimki artık büyüdü.

Maddi sıkıntıniz yoksa esinize alalim mi alabilirmiyim demek yerine kızıma bayramlık alacağim şuraya gidelim deyin. Çok yüz vermeyin bu erkeklere 🙈

Ben size yarın atayım birkaç site. Ben de kız bebek teyzesi olacağım, kardeşimle bakıp bakıp duruyoruz. Ama o şimdi uyuyordur uyanınca baktığımız sitelerin linklerini atarım.

Bu arada hayırlı olsun bebişiniz. Çok zevkli zamanlar bu zamanlar. Benimki artık büyüdü.
Cok tsk ederim beklicem link atmanizi evet cnm ilk bebegim benim bide kiz olunca napcagimi sasirdim ne alsam giydirsem diye sasdim sakiyorumki herseyi alsamda yinede az gelcek 🤭

Back
X