- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Selam kizlar. Icimi dokmekmidir nedir bilmiyorum ama yazmak istedim. Bi bucuk yil olcak evliyim. Balayindan geldik esimin ailesiyle sorunlarimiz basladi. En son kurban bayraminda gordum. Ne annesi, ne teyzesi nede yengeleri tek kelime etti veya cay koydular bitane yengesi haric onu seviyorum. Herneyse bi saati zor ettim zaten biraz sert ciktim. yine esime bi kadindan bahsediolardi evlencekmiste taniyomusta. Esim yok dedikce yok taniyosun falan sert cikmistim bidaha bahsetmeyin baska kadinlardan diye cunku bunu hep yapiyolar. Kurban bayramindan once en son kaynimin ustume yuruyup seni gebertirim dedigi icin gitmeme karari aldim evlerine yinede bayramdir diye gittim ama gittigime pisman oldum. Bu bayram gitmeyi dusunmuyorum cunku ilk bayram ramazan bayramindada annesi evinde degil baska ilde iki saat falan, oturan kizina gitti bende sandimki ilk bayramimiz beraber kahvalti yapariz tum olumsuzluklara ragmen falan ama kadin gitti bizde ilk bayram mecburen oraya gittim evde kahvaltimizi yaptiktan sonra. Neyse iste en son kurban bayraminda gorduk. Hatta bugun msj cekmis iste ramazan hak falan filan ama cevap yazmak istemedim okadar sey olduki artik samimi bi sekilde yazamam. Yapmacik dahi yapamiyorum. Oglu elini kaldirdiginda bana pek tepki gostermedi ogluna yani kaynima. Zaten kaynim o hale annesi yuzunden geldi herkes dusman oldu nerdeyse bana aslinda ama tek yuzu gulen anne var. Gitmek istemiyorum birde cunku esim ilerisi icin bana soz veremiyo bisey icin yada garatiye alamiyo. Biz ailesinin bulundugu yerden baska yere tasindik ama ilerde beni mecbur hissettirecek seyler olabilir diyo geri oraya donmek icing. E ben kopekmiyim bilip bilmeden ilerisini yaninda gezdirsin. Ne biliyim tuhaf geliyo zaten buraya istemeye istemey tasindi simdi iyiyim gitmem diyo ama ginede bilemem diyo ama gitmem diyo.
Burda kimsemiz yok ben gidelim camilere biyerlere dedim orali olmadi beni demotive etti artik bende istemiorum alistim kimsemizin olmadigi tek basimiza. Zaten calisiyorumda sonunda kalici is buldum. Iste benim elimde var sifir ben burda hayatimi mi kuracam ilerisini bilemeden nasil yapacam diye dusunuyorum. Zaten hep fedakar oldum esime ve ailesine ama iyi mi oldum hayir. Esim beni mutu etmek istemesi lazim hani bizim icin ben niye sadece fedakar olacam boyle bi hayatsa yasadigim hayat. Ne biliyim zaten ilerisi nasi olcak diye dusunuyorum cocuk olsa bak iste lamihanin cocuguda var artik biyere gidemez geri don diyebilecek kapasiteye sahip. Esim fikir degistirebilen ve etkilenecek biri oldugu icin.. Basta kotu gittigindede demisti cunku onun ailesi izin vermez ayrilmaniza sen erkeksin pesinden kosturma onun diye. Boyle iste cokmu kotuyum bilmem ama cok fazla sey yasandi negatif oldugumu dusunmuyorum cok farkli mentaliteli bi aileye sahip. Benim anneme iftira atmislardi ondan beridir ailem esimin ailesiyle irtibati kesti. Hos esimide istemiyolar.. Iyice saflastim neyin dogru neyin yanlis yada normal oldugunu artik kestiremiyorum
Burda kimsemiz yok ben gidelim camilere biyerlere dedim orali olmadi beni demotive etti artik bende istemiorum alistim kimsemizin olmadigi tek basimiza. Zaten calisiyorumda sonunda kalici is buldum. Iste benim elimde var sifir ben burda hayatimi mi kuracam ilerisini bilemeden nasil yapacam diye dusunuyorum. Zaten hep fedakar oldum esime ve ailesine ama iyi mi oldum hayir. Esim beni mutu etmek istemesi lazim hani bizim icin ben niye sadece fedakar olacam boyle bi hayatsa yasadigim hayat. Ne biliyim zaten ilerisi nasi olcak diye dusunuyorum cocuk olsa bak iste lamihanin cocuguda var artik biyere gidemez geri don diyebilecek kapasiteye sahip. Esim fikir degistirebilen ve etkilenecek biri oldugu icin.. Basta kotu gittigindede demisti cunku onun ailesi izin vermez ayrilmaniza sen erkeksin pesinden kosturma onun diye. Boyle iste cokmu kotuyum bilmem ama cok fazla sey yasandi negatif oldugumu dusunmuyorum cok farkli mentaliteli bi aileye sahip. Benim anneme iftira atmislardi ondan beridir ailem esimin ailesiyle irtibati kesti. Hos esimide istemiyolar.. Iyice saflastim neyin dogru neyin yanlis yada normal oldugunu artik kestiremiyorum