Bayılmanında böylesi,lütfen bayılma hakkında bilgisi olanlar,bakabilir mi?

Hayalim birkere olsun bayilmakti. Lan hic bayilmadim bu zamana kadar
Bazen ruyalarimda bayiliyorum, herkes benle ilgileniyor falan cok hosuma gidiyor.. ama siz sakin bunu ihmal etmeyin ya ayilmasaydiniz ve çocuğunuz uyansaydi??

Konu sahibi yıllardır girmemiş foruma maalesef.

bayilmayi bilmem ama annemi surekli gicik tutardi kadin tukurugunde bogulurdu tiroitlerinde bir sorun oldugunu ogrendik sonradan birde endokrine kan verin isterseniz

Epilepsi nöbetine benzettim ben ama emin olmak için doktora gitmek gerekiyor tabi.

Cok oluyosa size bu gicik bogazda kalma olayi acaba cok hizlimi yiyorsunuz. Bur kere bir yakinima surekli olunca cok hizli yedigini farkettim sanki onunden kaciriyorlar azdaha gidiyodun dedim yani.gecmis olsun cok

Hayalim birkere olsun bayilmakti. Lan hic bayilmadim bu zamana kadar
Bazen ruyalarimda bayiliyorum, herkes benle ilgileniyor falan cok hosuma gidiyor.. ama siz sakin bunu ihmal etmeyin ya ayilmasaydiniz ve çocuğunuz uyansaydi??
Bende nasıl bisey diye merak etmiştim düşük tansiyon ile birlikte başıma geldi kaç saniye geçti bilmiyorum ama

Eşime ismi ile seslenip onu uyandirabilmisim bayilmadan çünkü ayaklarım tutmama a başlamıştı.

Beni koridora çekip kolonya döküyorlar Di elime yüzüme ayılınca da hemen harekete geçemedim bayağı bir 10 dk falan kısıtlı kaldı hareketlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…