Canim gecmis olsun oncelikle. Ben daha once defalarca bayilmis biri olarak hic oksururken bayilan duymadim cok ilginc geldi bana. Daha once herhangi bi sebepten dolayi bayildin mi? Bence kesinlikle doktora gitmelisin sebebi ne olursa olsun bayilma ihmale gelmez
Eger bayilirken bacaklarini kastiysan agri olmasi normal.mesela benimde ayildigim zamanlar bacaklarim tutmuyo titriyo gibi oluyo. İstersen doktorsitesine uye olup durumunu anlat. Ondan sonrada bi doktora gidersin.
Koltukta oturuyordum,bacağımı bir yere çarpmam imkansız.
Kaslarım ağrıyordu,iki bacağım birden.
Öksürürken gerisini hatırlamıyorum,bir kaç kez öhö öhö oldum ve bitti.
Uyanınca önümde yemek duruyor yarım kalmış,çocuğumda karşımda hala uyuyordu.
'ahhhhheehhh ' gibi saçma ve kaba bir ses tonuyla uyandım,rabbim kimseye yaşatmasın çok kötüydü o an.
Neden böyle yaptığımı anlamaya çalışıyordum,yalnızım,kendime gelmek için ruhumu geri istiyorum falan.
Cidden çok kötü duygu karmaşasıydı.
Muhtemelen yediğiniz şey nefes borusunu tıkadı, bir kaç saniye nefessiz kalmış olabilirsiniz.
Ancak dil altı ağrısı ve kasılmadan bahsetmeniz aklıma epilepsiyi getirdi.
Allah korusun belki de nöbet geçirdiniz o an.
Bence hemen bir nöroloğa gidin.
Hatta vertigo şüphesinden dolayı KBB doktoruna da gidin.
Geçmiş olsun...
Dr sitesinde cevap verirler mi hemen?
Gideceğim dr a,bir kaç rahatsızlığım var zaten,elim kolum uyuşuyor uykuda..
Sıkıntıları toplayıp,dr a gitmem lazım acil.
Bu gıcık tutmasını çeke çeke bir hal oldum,ve sonunda bayıldım..
Sağolun,benimde aklıma hemen o isimi bile itici epilepsi geldi..ama hiç bayılmadım hayatımda.
Birden çıkabilir mi bilmiyorum.
Dr a gideceğim,nöbet mi diyede düşündüm
Çok korkuyorum bir daha olur diye,ayılma sürecim berbattı çünkü.
Kuyunun dibinden çıkmaya çalışır gibiydim.
benide adet ağrısı bayıltıyor bazen ama aynı senin gibi bir belirti gelmiyor hatırlamıyorum sadece aşırı ağrım oluyorr ve sonrası yok biri kapatıp açıyor sanki.... sadece bayıldıgım yer çok önemli bi kere banyoda bayılmışım agzım yüzüm dagılmıştı kaburga kemiklerim falan baya kötü olmuştum zaten doktorlarda öyle dediler bana bayılmandan çok bayıldıgın yer önemli diye ama benim durumum için geçerli tabi bu((( geçmiş olsun sanada cnm bi doktora görün ALLAH beterinden korusun
Merhaba arkadaşlar,
Size geçen gün yaşadığım bir konu anlatmak istiyorum.
Umarım ve inşAllah bu konu hakkında bir fikiri olan çıkar.
Çünkü ne olduğunu anlamadığım birşey yaşadım ve içinden çıkamıyorum.
Alış verişten geldim çocuğumla,herşey normaldi.
Aldıklarımı koydum,çocuğuma birşeyler yedirdim,ve kendimede bir tabak hazırladım ve yemeye başladım.
Çocuğum sandalyesinde uyuyordu Allah tan..
Ben bir kaç lokma yedim tabaktaki yemeği,derken bir anda boğazıma deydi ekmek..(sürekli olur ve sürekli gıcık tutar,daha aşırılarını gördüm)
Eyvah dedim gene geldi gıcık..
Hemen öksürmeye başladım,ve bir kaç 'öhö,öhö' den sonrasını hatırlamıyorum..
Dediğim gibi çok daha ağırlarını yaşadım ama hiç bu olmamıştı.
Derken,kaç dk geçtiğini bilmiyorum,belki 1,belki 5 dk..
Ne öksürüğümün devamını,nede o andan sonrasını..
Sanırım arkama doğru düştüm koltukta..
Çünkü 'ahhhhhhhhh' diye bağırarak uyandığımı hatırlıyorum..
Kendime gelmeye çalıştığımda mahvolmuştum,ruhum çekiliyordu sanki.
Kendime gelmek istiyorum,çırpınıyorum sanki ruhumu geri almak için.
Sanırım o ara bilincim geri geldi,ayıldım..
Koltukta oturur vaziyetteyken,ahhh diye bağırıp,arkadan öne kalktığımı hatırlıyorum.
Uyandığımda,dilimin altında ağrı,ve bacaklarımın arka kısmında ağrı vardı..
Resmen öksürürken bayılmışım,ama hiç gözüm falan kararmadı,insana bir işaret gelir,anlarsın oturursun vs.
Nedir bu yaşadığım hiç bilmiyorum.
Öksürürken bayılan yakınlarınız vs var mı acaba?
Lütfen yardım edin bana, bu konuda bilgiye ihtiyacım var..
öncelikle geçmiş olsun, aynı sizin anlattığınız durumu yaklaşık 2 yıl kadar önce babamda yaşadık. Tam anlattığınız gibi yemek esnasında oldu. Hep beraber yemek yiyorduk bi anda babamı gıcık tuttu öksürmeye başladı ve birden bayıldı. Ama öyle oturdugu yerden düşmedi öylece kalakaldı gözleri kapandı ve dudakları morardı çok korktuk ne oldugunu anlamadık hemen babamı o panikle sallamaya basladık annem sırtına vurdu ve birden ayıldı babam toplam 20 30 saniye en fazla sürdü ama uyandığında ne oldu dedi bize bakarak şaşırdı bayıldığını falan anlamamış tabi biz çok korktuk daha önce böyle bişey görmediğimiz için doktora götürdük hemen bikaç tahlil yapıldı ama Allaha şükür bişey yok dendi. Ondan sonrada bir daha olmadı çok şükür inşallah size de olmaz. Ama yine de ne olur ne olmaz doktora gidin derim içiniz rahatlasın