Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuBayıla bayıla aldığımn yatak odam :))
Yatak odasında hep istediğim karyolada upuzuuuuun bir baş ve alçacık bir yatak. Gördüğüm an vuruldum. :) Karyola, komodinleri ve şifonyer + ayna aldım ancak dolabı almadım. Çünkü ayrı bir giyinme odam var. Buyrun.. :)
az önce bi konu açtım "kızlar bi bakar mısınız? " diye, sonra sizin konuyu açtım, modeller hemen hemen aynıymış benim almayı düşündüğüm takımla.. modern, spor, güzel bi takım.. Mutlulukla kullanın..
Çok beğendim, güle güle kullan. Benim beğendiğim modele çok benziyor özellikle renk olarak bu tarz bişey istiyorum. Rica etsem fiyatı ve nerden aldığın konusunda bilgi verir misin? Ayrıca yatak bazalı mı? Alçak olanların birçoğunda baza olmuyor ama istenirse konulabiliyor sanırım. Yani benim sorduklarımın bir kısmı öyleydi ama inşallah bazalıdır. Teşekkürler şimdiden...