• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir, siz buna katılıyor musunuz?

Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir, siz buna katılıyor musunuz?

• Ankete Katılan
    44

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Bayanların üniformalı erkeklerden hoşlandığı söylenir, siz buna katılıyor musunuz?​

polemik.com dan alıntıdır

ben katılmıyorum .....
kroyum amma para bende derler ya kroyum amma üniformam var gibi olmuş bu insanın içi güzel olsun dışı değil.:roflol::roflol::roflol:
ama hoşlanan bayanlar vardır tabiikide karizma olayı :)))

bende üniformasına göre değişir diyorumyerimseniben bi güvenlik görevlisinin üniformasıyla bi deniz subayının üniforması bir olmuyor yanişakkıdı
hadi bakalım 3 muhalif sıralandık bakalım oylar kime:lepi:

ben varmam inekliyeee, yoğurdu sinekliyeee allah nasip eylesin, omuzu tüfekliyekaydirigubbakcemile3
valla benim için geçerli olmamakla beraber bazı kadınlar için çok geçerli

bencede gıyıgı unıformaya gore degısır benmde esım unıformalı ama ben o dusunceyle secmedım
komser unıforması favorım

ben varmam inekliyeee, yoğurdu sinekliyeee allah nasip eylesin, omuzu tüfekliye

süpermiş ya :roflol::roflol::roflol:

hiç dikkatimi bile çakmedi bugüne kadar,herhangi bir üniformalı....

bazı bayanların çok hoşlandıklarınıda burada öğrenmiş bulundum...

hernedense erkek çok çirkin olsada özellikle subay üniformasını çektimi pek bi karizma oluyor yaff ne yapsak ki

üniformaya değil içindekine bakmak lazım.laelaelaelaelae yani adam formayı çıkartınca sevgide bitecekmi formasıylamı birlikte olacaz.:kahve:

hayir uniformali erkek şu ana kadar hiç dikkatimi çekmedi katılmıyorum

Evet üniformalı erkeklerden hoşlanırım!!!:jeyyar:
Anketi görünce aklıma ilk deniz subayları geldi opuyorumnanaktan o yüzden hemen evete atladım!
Polis üniforması pek o kadar alıcı göstermiyor!!!

küçükken bahriyelilere aşıktım
annem hep derdi büyüyünce bi eş bulursun kendine diye ama kısmet tabi eşim bahriyeli değil
zaten artık dikkatimi de çekmiyor yanımda sevgilim varken dünya umrumda değil :asigim:

ilk defa duyuyorum...hayır katılmıyorum...
içindeki adam gibi adam değilse üstündekini ne yapayım..

benimde polis degil ama askerlere karsi eskiden bir begenim vardi...
normal hayattada ayricaliklari cok fazla asker olmanin cunku askeriyede disariya gore hersey sudan ucuz:)))

ıtfaiyeciler çeker küçüklüğümden beri ilgimi.. Allah sonumu hayretsin -tatlicadiarzu-

Back