bayanlardan korkuyorum

1. Hatun bir derece haklı olabilir, attığın mesajdan bağımsız birşekilde, eşinin alakasız bir e yardım sorumluluğunu üstlenmesine sinirlenmiş olabilir ya da adam bahane olarak eşini öne sürmüş olabilir ama ikincisi bayağı psikopatçaymış

Hayatta kazandığı tek başarı koca bulmak olan insanlar bunu çok yapıyor.İnsanlar işi gereği de arkadaş olarak da konuşabilir, görüşebilir. Ne var bu kadar abartacak anlamıyorum. Böyle sıktıkça daha cazip oluyor.

Konu sahibine şunu demek isterim sizin yazımlarınızdan da anlıyorum ki yaptığınız çook hatalı bişey DEĞİL AMA yanlış anlaşılmak sizi üzer önlemi çok açıktır net olun kardeşim net. Bu kadar. Bu tarz sosyal hayat davranışlarınzı hepimiz yaşaya yaşaya öğreniyoruz, kimse bunları bilerek doğmuyor. Yeter ki olaya objektife ve mantıklı yaklaşın. Yoksa eller tarafından hem erkek hem kadınlar tarafından günah keçisi ilan edilirsiniz suçunuz olmadığı halde üzülürsünüz. İnsanlara hak ettikleri şekilde davrnmak gerek. İş arkadaşı iş arkadaşıdır yani o kdar resmi, (kadın erkek farketmez).

Bir örnek vereyim de tam anlaşılsın ne demek istediğim .Bizim sekreter hanım vardı eski iş yerimde ;bu kızcağız gelene abi gidene dayı hep bu şekilde konuşurdu ona defalarca uyarı yapmamıza rağmen bu şekilde gereksiz samimiyetler kurmaya devam etti ..Yemekhanede ya da yönetimde onun bu avam kelimelerini duymaya alışık olmuştuk artık ..
Neyse bu abi dediği bir kalite kontrolcu beyle işi pişirmiş ..Adam evli ,karısı ara sıra uğrar bu ABİ meraklısı kızında bir çayını içerdi ..O kadının gözüne baka baka böyle iğrenç bir işin içine girmişler bu pislikler ..Sonuç adam kadını dımdızlak bıraktı bu sekreterle çekti gitti ..Kendınden 15 yada 17 yaş küçük kızla ....Anlatmak istediğim samimi ortam yaratmamaktı ..
Yine tanıdığım bir emlakçı kadın yan komşusunun kocasıyla beraber ,kadınla da arkadaşlar ..Kadının haberi yok zerre de süphelenmiyor kocasından ..

İnsanların arasındaki ilişki dinamiğini bilemezsiniz ki.
Evet genelgeçer iş arkadaşlıklarında belli bir mesafe olur, olmalıdır da ama bir yerden sonra bazı insanlar daha samimi olabilir. Ama ben mesela erkek iş arkadaşımla samimiyim, bir şey rica ederken "tatlım yardımcı olabilir misin" derim. Sırf bu diyaloga bakarak bizi yargılayacaksınız demek ki aynı yerde çalışıyor olsak?
Sonuçta günde 8-9 saat gördüğüm insana "X Beyciğim rica etsem şu konuda yardımcı olmanız mümkün mü" demem gerekmiyor illa ki.

Ayy bilmiyorum ister abi desin ister kardeş desin ister baba desin ..Ama sizin arkadaşlığınız demekki farklı insanlara farklı mesajlar vermiyor Yani insanlar almak istediği mesajları alıyorlar ..Tatlım demek var ,tatlım demek var bu ikisinin ayrımını kadınlar çözebilir ..Yoksa herhalde aynı ortamda çalışırken arkadaş olabilirsin bende teşvikiye imamı değilim vaaz vermiyorum yani Sadece bu arkadaş farklı algılanıyorsa farklı şeyler vardır altında diyorum ve daha da ilgilenmiyorum bu konuyla sıkıldım

Kısacası; konu sahibi, kadınlardan korkman gerektiği konundaki bazı yorumlardan da belli olmaktadır.
aynen oyle :) bazi sahislarin yorumlaeini artik okumuyorum bile derdim kendi bilen bayanlar anladi zaten

Bence de is yasamina uzak insanlar olduklari belli, "odaya gel "deyince aklina tek bisey geliyosa, bu insanin hayal dunyasi vede hayati cok kısıtlı

Müdür de bizi odasina çagırıyo ..., aman Allah'im yoksaaa????

Ben de şu kadarını söyliyim size aynı olayı birbirine x Bey y Hanım diye hitap eden insanlar da yapıyor. İnsanın içinde eşini aldatmaya meyilli bir durum varsa, eşini genç bir kız için terkedecek durum varsa, evli bir adamla kaçacak bir karakterdeysen Kardeş demişsin Abi demişsin ve ya da Bey demişsin Hanım demişsin farketmez. Bey dedin diye bunlar olmayacak ya da Kardeş dedin diye bunların olmasına fırsat yaratılacak diye bir şey yok.

Bekar misiniz?

iyide kimiside şüphe çekmemek için iş ortamında hanımlı beyli olur. dışarıda sizin deyiminize işi pişirir. paranoyak biçimde yaşanmaz.

aynen görmeden aynı şeyi yazmışım bende. içnde olsun yeterki

Vallahi biz kadınlar çok tehlikeliyiz ya şansına hep denk gelmişler benimde başıma gelse emin olun bende korkardım ya

Bence evli erkekler ile "siz" diye hitap ederek konuşun...
Gerçi paranoyak kadınlar her şeye bi laf söylerler ama en azından biraz mesafeli olduğunuz anlaşılır.

benim başıma böyle bişi gelmedi henüz. adres sorarken denk geldiğim çiftlerde sadece kadının yüzüne bakarak soruyorum. özellikle

Aslında mesele erkeğe bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmakta.

Bir kadın eşimi beğenirse, kadına neden kızayım? Ne güzel yanıma yakışan, dikkat çeken beğenilen bir kocam var derim. Eşime de saçma sapan tavır yapmam. İçten içe kıskansam da kendimi böyle küçük düşürmem. Benim muhatabım eşimdir, düzgün bir şekilde evli olduğunu ve karısını sevdiğini söyledikten sonra hangi kadın o adam için uğraşır?

Yok bey demiş, kardeş demiş, ne farkeder? Ne derse desin. Kaç yıllık kocamın insan ilişkilerinde nasıl bir tavır sergilediğini bilmiyorsam, evliliğimde sorun var demektir.

Misal benim nişanlım, iş hayatında mesafelidir insanlara. Her zaman hanım, bey diye hitap eder. Ama kendi konumundaki kişilere isimleri ile hitap eder. Kadın, erkek farketmez. Hiçte rahatsız olmam. İnsanlarda ona bu şekilde yaklaşırlar. Konu sahibi kardeş dediyse, o kişi lütfen bu şekilde değil, bey diye hitap et deseymiş o zaman.

Herkesin doğrusu kendine. Bu kadar komplekse gerek yok. Biraz rahat olalım bence. Gereksiz samimiyeti kimse sevmez ama günün yarısını birlikte geçirdiğimiz insanlarla gereksiz mesafeye de gerek yok bence. Arkadaşlık güzel şey.

Valla biz evli hanimlarda diğer hanimlardan korkuyoruz kimin noldugu belli değil ki. Size demiyorum niyetiniz kötü diye ama biraz daha dikkatli olabilirsiniz gereksiz samimiyetleri bende hiç sevmem. Benim eşimin şirketinde hepsi erkek 1 hanim var sekreter hicbirimiz onu yanlış anlamaz hakkında hiçbişey dusunmeyiz çünkü çok dikkatlidir mesela ben eşime bişey sordurtmustum x e sorsana şunu nerden almış diye. Eşim isyerindeyken sormuş kart evde bakiyim söylerim demiş ama akşam mesaj atmadi mesela ertesi gün işyerinde söyledi kartı verdi böyle ufak şeylere hep dikkat eder akşam mesaj atmaz aramaz hep bey diye hitap eder cogundan küçük abi de demez. Yani gereksiz samimiyet kurmayin hem siz uzulmezsiniz hem başkası Üzülmez. Siz iyi niyetli olsanız bile başkası yanlış anlar Siz de boş yere uzulursunuz

Sende biz ne abi diyenler gördük vay vay deseydin

Siz hep sorunlu tiplerle karşılaşmışsınız. Ama neden size denk gelmiş? Belki mesaj attığınız saat uygun değildi. Özellikle evli erkeklerle konuşurken "siz" diye hitap ederseniz (belki de bu şekilde hitap ediyorsunuzdur zaten) bence hiç yanlış anlaşılma olmaz. Ben de normalde böyle şeylere hiç takılmazdım ama bir iki konu oldu, sonra hoşlanmadığımı eşime belirttim. Eşim gayet mesafelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…