• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlardan korkuyorum

bendede var aynı huy
bi arkadaşımın eşi gelsin ortama beş dk önce şakalaşıyorsak eşi gelince tanımamazlıktan gelirim yanlış anlar diye
yada eşiyle beraber konuşuyorsak arkadaşımın değil eşinin yüzüne bakarım
tik gibi bişey oldu :D

bide bu tiplerin başka versiyonu var,yalnızken tatlı muahbbet eder hatır sorar eşi yanındayken selam veririm almaz sırtını döner
kocasına kaldık zaten ya:D
bin tane olsa...neyse:D

hepinize cevaplariniz icin tesekkurler.arkadaslarin cogu kardes dememe takilmis.sabah 7:30 da evden cikiyorum 5:30 da donuyorum yemek cay uyuyorum.yani gunumun cogu krdeslerimle geciyor.suan buyuk bir kurumda calisiyorum herkes birbirine abi abla der.kendi dogrularini kimse jimseye dayatmasin

Geçengün benimde başıma geldi ama benimki kız arkadaşımdı , arkadaşımın 1aylık sevgilisi beni aradı kıskanmış etmiş senin nişanlında böle yapsa ne yapardın vs.. saçma sapan şeyler söyledi bende muhabbeti kestim , sen kimsin ki hayatına grmiş 1aylık insana telefon numaramı verip akıl verdirtirsn dye, kız sevgili buldum diye ayakları yerden kesilmiş durumda :KK62: bende dürdüm defterini eline verdim, bulmuşsun dengini dedim

hepinize cevaplariniz icin tesekkurler.arkadaslarin cogu kardes dememe takilmis.sabah 7:30 da evden cikiyorum 5:30 da donuyorum yemek cay uyuyorum.yani gunumun cogu krdeslerimle geciyor.suan buyuk bir kurumda calisiyorum herkes birbirine abi abla der.kendi dogrularini kimse jimseye dayatmasin

Kardeş lafına ben de ayar olurum
Ne kardeşi ya hiçbir erkek kadın kardeş değil olamaz da...kanka kardeş muhabbetleri boş ...

Kardeş lafına ben de ayar olurum
Ne kardeşi ya hiçbir erkek kadın kardeş değil olamaz da...kanka kardeş muhabbetleri boş ...
siz tum erkekleri kkarsi cins olarak gorebilirsiniz ama benim sevdigim.adam disinda tum erkekler dunya ahiret kardesimdir

Benim eşimi bayan müdürü gece 12 lerde aradığı bile olur hiiç tınlamam bile yolda bayan meslektaşını görür selam verir muhabbete girer lafa karışmam ama umursamamda sonuçta iş arkadaşı nereye kadar sakıncam yahuu adam akşama kadar onlarla benden çok pnları görüyor :KK59::KK59::KK59:

Bir söz vardır nasılda sevmişimdir
Eşimle evlendiğim gün ben bütün kadınların cenaze namazını kıldım

Benim eşimi bayan müdürü gece 12 lerde aradığı bile olur hiiç tınlamam bile yolda bayan meslektaşını görür selam verir muhabbete girer lafa karışmam ama umursamamda sonuçta iş arkadaşı nereye kadar sakıncam yahuu adam akşama kadar onlarla benden çok pnları görüyor :KK59::KK59::KK59:
herkes sizin gibi kaliteli dusunmuyormus.resmen beni tasladilar

Bir örnek vereyim de tam anlaşılsın ne demek istediğim .Bizim sekreter hanım vardı eski iş yerimde ;bu kızcağız gelene abi gidene dayı hep bu şekilde konuşurdu ona defalarca uyarı yapmamıza rağmen bu şekilde gereksiz samimiyetler kurmaya devam etti ..Yemekhanede ya da yönetimde onun bu avam kelimelerini duymaya alışık olmuştuk artık ..
Neyse bu abi dediği bir kalite kontrolcu beyle işi pişirmiş ..Adam evli ,karısı ara sıra uğrar bu ABİ meraklısı kızında bir çayını içerdi ..O kadının gözüne baka baka böyle iğrenç bir işin içine girmişler bu pislikler ..Sonuç adam kadını dımdızlak bıraktı bu sekreterle çekti gitti ..Kendınden 15 yada 17 yaş küçük kızla ....Anlatmak istediğim samimi ortam yaratmamaktı ..
Yine tanıdığım bir emlakçı kadın yan komşusunun kocasıyla beraber ,kadınla da arkadaşlar ..Kadının haberi yok zerre de süphelenmiyor kocasından ..

Aynen abi diyenden korkacaksin. Hem iş yerinde "kanka" nedir yahu? Resmi ortamda oldukca avam bir tabir.

Benim sevgilimde isi geregi bir cok kadinla muhattap oluyor gun boyunca..
Mesaj degil hatta bazilari direk arar mesai bitmis olsa bile..
Ben de cok kiskancimdir ama asla kendimi kucuk dusurup ne ariyon Xi diye aramam..
Yalniz soyle bir ayrinti var kiiii...
Haydi bir gun diyelim seytana uydumda benimkini arayan bayanla muhattap oldum aradim.
Vee sonrasinda o kadin bana telefonu kapatip tekrar esimi aricak..
Sanki beni ispiyonlarmiscasina neden numarami verdin diye hesap sorarmiscasina..
İste o zaman o kadin benden korksun!!!

Unide bir arkadaşımız vardı, kız arkadaşı biraz kiloluydu biraz da bakımsızdı. O kıza nasıl bakmış lafları dönerdi inanılmaz kızardım ve kızla da tanışmıştım çok da sevmiştim. Her neyse zaman sonra bu arkadaş alenen yakın arkadaşıma sarkmaya başladı biz de kızdık seni sevgili ne söyleriz neden kızın arkasından is ceviriyorsun diye. Neyse bir gün fark ettim ki kız beni sosyal medya hesabından silmiş. Hiç konuşmadım sonrasında gidip sormadım ama muhtemelen sevgilisini kıskandı. Çok bozulmuştum bu olaya ben mesela. Şimdi evliler bu arada.

Benim yaşadıklarımı bilsen, şu an en yakın ve dostlarımı bile sildim diyebilirim. Onlardan korkmuyorum tiksindiğim kadın milletinden korkmam. Çook yaşadım.

19 yıllık dostumun 5 6 yıldır deli gibi aşık olduğu kişiyi tanımam görmem. Herif beni bulup teklifler yağdırıyor, arkadaşımı arayıp onu seviyorum çıkarsam ona kızma demiş. Kızda beni sildi benim birşeyden haberim yok. Sanki ihanetler ettim.
Okuldaki kız arkadaşlarımın sevgilileri özelliklede... kızlar beni tanıştırıyor ben istemesem bile bi' bakıyorum enişte dediğim herifler ''seni istiyorum, onu sevmiyorum.'' diyorlar. Kız arkadaşlarım o herifler yüzünden benimle kavga etmelerini mi dersin...
Kuzenimin aşık olduğu kişi gidip kendisine ''Onu seviyorum seninle de ona ulaşmak için konuşuyordum.'' deyip herkese beni kötüleyerek anlatmasını mı dersin..
Erkek arkadaşımın yediği içtiği ayrı gitmeyen dostunun numaramı bulup onu boş ver biz önümüze bakalım sana aşığım diye attığıı mesajlara ne dersin ?

Sürekli takıldığım cafedeki cafe sahibi sosyal hesabımı bulup başka hesap açarak ''Ben evli değilim, seninle beraber olmak istiyorum deyip numaralarını yazmışştı'' ben daha mesajları görmedim günlerdir, sonra benim cevabım yokken bile karısı uzun uzun yazmış bana bu şehiri başına yıkarım çocugum var gibisinden. Sonra ben durur muyum, gittim cafeye kadının boğazından bir tuttum senin 5 para etmeyen sümüklü herifini napayım ulan ben dedim. Zor ayırdılar herkese adamın ne halt oldugunu anlattım kimse cafede takılmaz oldu battı zaten.

Bir gece bu yaşadığım yılların ve olayların ardından cinnet geçirip kendimi ağlayarak annemin koynunda buldum. Yaşadıklarımdan o kadar tiksinir oldum ki... artık kız erkek ne varsa hepsini sildim. Sevgilimin arkadaşlarıyla bile tanışmadım. Seni anlayabiliyorum.

bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Hiç unutmam 2 sene öncemiydi neydi kuzenimle buluştuk kahvaltıya gidecektik..Bir arkadaşım gelicek yanında erkek arkadaşı var ama sorun olurmu dedi bana..Tamam gelsinler farketmez benim için dedim...Hay demez olaydım..Neyse geldiler kahvaltıya gittik birlikte..Ben evliyim elimde alyansımda var..Bu çiftle ilk defa tanışıyorum..Herşey iyi hoş oturduk muhabbet ediyoruz o sırada eşim aradı onların yanında aşkımlı canımlı konuştum normal bir şekilde onuda duydu kız..Allah şahit ne yanlış bir hareketim oldu ne bir edepsizliğim oldu sadece çocuğa merhaba dedim ilk geldiğinde o kadar..Onun dışında tek kelime konuşmadım kafamı kaldırıp yüzüne bakmadım..Kuzenim,ben,o kız muhabbet ediyoruz..Buna ragmen bir afralar bir tafralar..Çocuğun kucağına oturacak nerdeyse acaip acaip hareketler..Kalktık arabaya yürüyoruz yolda çocuğun göbegini öpüyor:KK57: Sonra arabaya binecektik aşkım sen yanıma gel dedi en sonunda dayanamadım telaş yapma kuzenim oturcak öne zaten dedim..Benim arabam ya sanki hemende çocuğa gel öne sen otur yanıma demişim gibi.Manyaklığın bu kadarı..Çocuk bile ezilip büzüldü utancından birşey diyemedi..Şimdi be edepsiz ben evli barklı insanım benim yanlış bir hareketim olmamış ben ölürüm kocamın uğruna senin sevgilini ne yapayım..Hiç aklımdan çıkmamıştır bu eşime anlattım sonra gerizekalı dedi kıza..Yani var böyle ruh hastaları çok haklısın korkmakta...

Benim sevgilimde isi geregi bir cok kadinla muhattap oluyor gun boyunca..
Mesaj degil hatta bazilari direk arar mesai bitmis olsa bile..
Ben de cok kiskancimdir ama asla kendimi kucuk dusurup ne ariyon Xi diye aramam..
Yalniz soyle bir ayrinti var kiiii...
Haydi bir gun diyelim seytana uydumda benimkini arayan bayanla muhattap oldum aradim.
Vee sonrasinda o kadin bana telefonu kapatip tekrar esimi aricak..
Sanki beni ispiyonlarmiscasina neden numarami verdin diye hesap sorarmiscasina..
İste o zaman o kadin benden korksun!!!
Ama böyle bir durumda hesap sorması gereken kişi iş arkadaşıdır, bende sırf îş arkadaşım özel hayatında kıskanılıyor diye tanımadığım bir kadının îthamlarını dinlemek zorunda kalsam bende ilk iş arkadaşımı arar gayet hesap sorarım ne alaka diye.

Ama böyle bir durumda hesap sorması gereken kişi iş arkadaşıdır, bende sırf îş arkadaşım özel hayatında kıskanılıyor diye tanımadığım bir kadının îthamlarını dinlemek zorunda kalsam bende ilk iş arkadaşımı arar gayet hesap sorarım ne alaka diye.

Ben boyle bir seyi kabul etmem malesef..
Hic bir is arkadasi karisini cekistirecek sikayet edecek kadar samimi olamaz esimle..
Ha bu rahatligi verecek olan esiminde basi yanar boyle bir durumda zaten o ayri.
Yani kendim bir gaflete ugrayip bayani aradiktan sonra esimin telefonunda benden sonra karsi taraftan bir arama gordugumu dusunuyorumdaa..
Ne esimi elimden alabilirler nede konusu gecen kadini.

Hic bir is arkadasi karisini cekistirecek sikayet edecek kadar samimi olamaz esimle..
Ha bu rahatligi verecek olan esiminde basi yanar boyle bir durumda zaten o ayri.
Yani kendim bir gaflete ugrayip bayani aradiktan sonra esimin telefonunda benden sonra karsi taraftan bir arama gordugumu dusunuyorumdaa..
Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz bende eşimi kıskanırım dozunda olmak şartıyla tabiki..Fakat şöylede bir durum var ortada diyorsunuz ya benimle muhattap olduktan sonra eşimi aramamalı diye..Bu kadından birsürü hakaret yiyor konu sahibi..Peki kimi aramalı bu durumda? Aynı şeyi bende yaşasam bende arkadaşımı ararım ben ne yapmışımda karın bana öyle konuşuyor mahkemeye veriyorum şimdi sizi derim yani..Kadının yaptığına bakılınca konu sahibinin arkadaşını araması pek yanlış gelmedi bana..

ben adamin karisini tanimam etmem numarami adam vermiski ara icin rahat etsin esra benim arkadasim diyeo kadinda bana kocami bastan cikarirsin diyince yuzune telefonu kaoatip kocasini aradim karin aradi bu ne diyor diye ayrica siz bu durumda o kadini oarcalardim diyorsunuz kadin bana kocami bastan cikarirsin dedi o zaman bu lafa cinayet islerdiniz.birazda benim tarafimdan bakin olaya.

Back