bayanlardan korkuyorum

Tv den kıskananlar varken canlısından kıskanmaları normal değil mi

Ben kadın ve erkeğin kanka olmasına karşıyım(geçen burada bir konu gördük kadın gizliden gizliye kankasına aşıktı böyle örnekler yüzünden o kadar yakınlığı doğru bulmuyorum) ama normal mesafeli arkadaş olabilirler yani no problem.

Çok şaşırdım açıkçası sizin bu düşüncede olacağınız aklıma gelmezdi.
"Bana olmadı demek ki sen suçlusun" mantalitesini sizden beklemezdim açıkçası.
Ben de otobüste tacize uğramadım, o zaman ben uğramadıysam tacize uğrayan bütün kadınlar mı suçlu?

O da olabilir tabii ama hepte bir insanın başına gelmez hani İstisnalar vardır ,herkes güttüğü koyunu bilir muhakkak ama öyle kadınlar var ki etrafta resmen evli adamlar daha cazip onlar için ,bu sebepten kadınlar paranoyalara kapılıyor olabilir tabii ..Ama paranoya ve korku başka ..Cahil ,kalitesiz ,seviyesiz başka ..

Tabiki de dışarda çeşit çeşit kadın var, evli erkeklerin cazip geldiği kadınlar da var. Ama konuda böyle bir şey yokken konu sahibine ordan yüklenmek anlamsız bence. "Kardeş" hitap şekli avam olabilir ama samimi olduğunu iddia etmek zeki bir kadına yakışmaz.

O kadar erkeğin yanında çalıştım. Hiç başıma gelmedi. Aklımdan da geçmedi...
Bey derim ben herkese kardeş, kanka, abi gibi hitabları hiç iş hayatımda kullanmadım.

Bütün kadınlar suçludur demedim ben ,tacize uğrayan ya da eşini kıskanıp ona buna saldıranlardan da bahsetmedim ..Ama bu arkadaşın söyledikleri o cahil ,seviyesiz,eğitimsiz bilmem ne lafları canımı sıktı..Bir de hep mi aynı insanın başına gelir yahu ..Hiçbir suç tek taraflı değildir ,bu hanım kız o kadın telefon açtığında insan gibi konuşabilseymiş belki kadında yanlış anladığını düşünecekti ama fırsat vermemiş belli ki ..Ayrıca gerçekten erkeklerle samimi olmamam taraftarıyım evet belki geri kafalı olabilirim bu konuda ama özellikle evli kadınların erkeklerle sulu şakalar,gereksiz muhabbetler etmesine karşıyım ..

AYNEN birde ben boşanmış bir kadın olarak evli erkeklerden kaçıyorum hatta eşlerinden de korkuyorum

samimi gözükmüş olabilirsiniz dedim ..Kadın kocasından zaten şüpheleniyordur,ya da en azından aldatılacağı korkusu yaşıyordur bu da üstüne tuz biber olmuştur diye düşündüm ..Yine de sizinde dediğiniz gibi avam kelimeler seçmek yerine daha profosyonel kelimeler seçmek lazım sosyal hayatta ..Bir de niye mesaj atılır neden aranmaz hep merak etmişimdir .Belli bir saatten sonra aramayı da kabul etmem ben bu benim fikrim ,kadınla erkek aynı iş yerinde çalışabilirler ama kardeşşşş naber ya boyutuna gelmeden

ben açıkcası sizde de birazcık komplex olduğunu hissettim,ilk bahsettiğiniz olayda diyorsunuz ya çok asil, çok kaliteli bir kadın vs vs ... siz de asil ve kaliteli olun be kardeşim.

bu anlattıklarının hepsin de de o kadınların paranoyakça tutumları olduğunu düşünüyorum ANCAAAK sen de yanlış anlamaya mahal verecek durumlardan uzak dur. hele hele iş yeri ortamında mesajlar, emailler, görüşmeler, konuşmalar NETTİR KARDEŞİM! ay kardeeeş, ay canıım diye iş arkadaşı ile mesaj olmaz, kadınla da olmaz erkekle de olmaz. Büyük şirketlerde bunun iş yeri davranışları diye eğitimi verilir keşke her kurumda verilse de insanlar iş yerinde diyalogların nasıl oması gerektiğini bilse sizin gibi sonradan canı sıkılmasa. Bakın tekrar söylüyorum sizin art niyetli olduğunuz vs asla düşünmüyorum AMA iş yeri ortamında insanlarla diyaloğun nasıl olması gerektiğini bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz de bilmiyorsunuz. Bakın mesela emailler kısa net anlaşılır ve tek kelime ile teşekkürler olarak bitirilir. Bukadar. Her zaman yanlış anlaşılma ihtimalimiz olabilir ama önlemi elmizde net olursanız sizin kafanız rahat eder. Olmayan şeylerden canınız sıkılmaz, elalemin kadının lafını yemezsiniz. Yanlış anlaşılmaktan korkun önleminiz de net ve kibar bir şekilde ortaya koyun o kadınlar size laf edecek söz bulmaz. İnsan kendine de bakmalı be kardeşim NEDEN yanlış anlaşılıyorum diye.

Sağlıcakla kalın.

Hey allahım benim kocamda iş yerinde bir arkadaşını hamile diye arabayla dr kontrolüne götürüyor, bankaya götürüyor. bu düşünce yapısına bakarsak, benim eşimden yapmış olmalı o çocuğu diye şüphelenmeliyim. yani ne acayip insanlar var "odada bekliyorum" demişsin. sanki "tostumu yedim bekliyorum" dedin korkma bacım herkes bir değil yaa

kardeş naber boyutunda ne var ya ne kadar abartıyorsunuz arkadaş olamazlar mı? illa bey mi diyecek.. sen arkadaşınla hanımlı beyli mi konuşuyorsun.. garip...

Kardeş demek kotu bir sey degildir. İs yerinde her gün görüp her gün konustugun kişilerle çok şey paylasirsin... Bey diye mesaj atmak daha doğrusu ama kardeş yazisina cildiran kadin yazandan daha tuhaftir bana gore...

Evli erkeklerin peşinde kadinlar var diye herkese bu yaftayi yapistirmak doğru olmaz.

Aynen bunu demek istedim işte bende teşekkür ederim benden daha anlaşılır cümleler kurduğunuz için

ilk olarak cok mesafelisiniz ve optum diyorsunuz ikinci sibise insan gibi konussaymis diyorsunuz ...kalimde insan degilsiniz

kardeş naber boyutunda ne var ya ne kadar abartıyorsunuz arkadaş olamazlar mı? illa bey mi diyecek.. sen arkadaşınla hanımlı beyli mi konuşuyorsun.. garip...

Profosyonel olduğum her insanla hanımlı beyli olarak konuşurum evet bunun neresi garip ..O iş arkadaşlığının dışında da arkadaşız dememişki ??? Herkesin de hanımlı beyli konuşmasını isterim ..

Altını çizdiğim yere imzamı atarım.
Hiç yakışı kalmıyor. Bazen Serviste, yemek arasında görüyorumda amann amann

Kadının sadece kardeş lafına çıldırdığını nerden biliyoruz Allah aşkına kaç kadın böyle bir şey yapar ? Ben diyorum ki mutlaka altında başka şeylerde vardır ..Ben konu sahibine erkek peşinde demedim ,o kadar çok varki insanlar artık korkuyor dedim ..Uff kafam karışık zaten ne anlatmak istediğimi de anlatamıyorum bugün belli ki

Dediğim gibi 10 yıldır özel sektörde mühendisim. X Bey ya da Hanım kullanılan bir tabir değildir. Mesajla ya da arayarak birbirimize soru sorduğumuz olur mesaideyken. Hayatımın büyük bir oranı iş yerinde geçiyor. Bu kadar kasarak yaşanmaz.

evet ama kimin ne düşüneceğini bilemeyiz ki ..Dediğim gibi ben bu konuda geri kafalı olabilirim ama gördüğüm şeyler beni hiç memnun etmiyor ..Özellikle erkeklerle fazla civildeşmeler,farklı farklı mesaj vermeler ,gerekli gereksiz sulu şakalar yapmalar vs vs ..Paranoya oluşmuş olabilir dedim ..Kasarak yaşanmaz ama fazla da gevşememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…