• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlardan korkuyorum

bende o kadına aynı şeyi söyledim madem kıskanıyorsun sen çalış kocan evde otursun.ayrıca kardeş demişim sen o kelimeden ne anlıyorsun dedim.benim kaynım benden küçük abi diyorum sende abi diyeceksin diyor.

Cahil cahil konuşmuş işte. Eski kafalı belli. Niye kendimden küçüğe abi diyecekmişsin. Takma bile.

Neden bana hic denk gelmedi boyle kisiler. Sizde de bir seyler var galiba.
Su sitede ne kadar olumsuz,sinir bozucu yorum varsa yapan sensin. Sana neden denk gelmedi biliyor musun
1- deli deliyi görünce degnegini saklarmis.
2- it, iti isirmazmis

Anormallere çatmışsınız cidden.
Sizin olayı okuyunca bizim şirketteki bir abla geldi aklıma. Resmen nefret ediyor kadınlardan,her seferinde de kadınlarla çalışılmayacaını,arkadaş olunmayacağını söyler durur.Kendi herhalde farklı bir cinsten:KK48:

Sana güvenmiyorum laflara bak laflara.
Korkma bence onlar senden korksun bırak :KK59:
Herkes böyle dengesizde degil.

işin ilginç yanı kadın kendine güveniyormuş, kocasına da güveniyormuş ama konu sahibine güvenmiyormuş, baştan çıkarırmışmışmış.
Baştan çıkan koca da sütten çıkmış ak kaşık.

Ahahahah ben orayı kaçırmışım. Dışarıya karşı da kocişe toz kondurmuyoruz. Evi terketmiş ama kocasına da güveniyormuş.

Kocamı birine kaptiririm diye uykulari kaciyor bizim hatunlarin.

Haklısın... ben de dikkat ederim bu yüzden evli beyleri bir sey diyeceksem ararım mesaj atmak yerine... Mesaj atacaksam da"beyefendi" diye hitap eden resmi bir dille konusurum..
Doğru ben de böyle yapıyorum. Benim bir iş arkadaşım var. zaten ben erkeklerin çok olduğu bir yerde çalışıyorum. Bununla aynı işi yapıyoruz biz ve iki kadın kadar yakınız. Buradaki en iyi arkadaşım gibi. Evli, ben de evliyim. Geçen sene iş yerinin eşli yemeği vardı. Günlerden cuma. Biz de iddiaya girmiştik kaybetti o. Ctsi sabah gelirken bana börek alacaktı. Bana ne dese beğenirsin: Sakın eşimin yanında yarın size börek alacağımı söylemeyin kıskanabilir. Ben şok şok şok:KK57::KK57:10 yıldır aynı odadayız bununla.

Kocamı birine kaptiririm diye uykulari kaciyor bizim hatunlarin.

Haklısın... ben de dikkat ederim bu yüzden evli beyleri bir sey diyeceksem ararım mesaj atmak yerine... Mesaj atacaksam da"beyefendi" diye hitap eden resmi bir dille konusurum..
Ben nefesimi tutup bekliyorum artık :D zihnimden mesaj yolluyorum anlasın diye. o derece mesaj atmaktan tırsıyorum. Benim de başıma geldi hemde müvekkilin eşi tarafından. Bu numara kim diye aramış, kadın sesi duydu ya aman aman :)) Ama tüm günün sinirini kadından çıkarmıştım iyi de olmuştu :D

Hayir. Benim de erkek iş arkadaslarim var. 7 yildir kimsenin eşi beni aramadi.

Üniversitede kadın sorunlarından bahsediyoruz. Kadın arkadaşlardan biri kalktı dedi ki: "Ben im başıma erkeklerle hiç sorun gelmedi o yüzden kadın sorunlarının temelinde erkekler olamaz." He canım senin başına gelmedi ya, o bakımdan kesin başkaları aranıyordur da tacize tecavüze uğruyordur. Yapmayın lütfen.

keşke karşıma hep sizin gibi delikanlı kadınlar çıksa süpersiniz

Valla açıkçası ben çok geç saatler olmadıkça ve yanlış anlaşılabilecek bir konu değilse direkt atarım mesaj, kendi arkadaşlarıma da öyleyim.
Diğer kadınların kendilerine (veya sevgililerine/eşlerine) güvensizlikleri yüzünden stres olamam.

Su sitede ne kadar olumsuz,sinir bozucu yorum varsa yapan sensin. Sana neden denk gelmedi biliyor musun
1- deli deliyi görünce degnegini saklarmis.
2- it, iti isirmazmis

E eniyikadinoyuncu yu tanımam etmem ama it ,deli nedir yaaa ??? Ne demiş ki fazla samimisiniz belki de demiş ,bana hiç böyle şeyler olmadı demiş ..Ne var bunda ?? O da KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ demeseymiş te Ahmet bey Mehmet bey deseymiş ,bir de karşı tarafa sormak lazım ne oldu diye ??

E eniyikadinoyuncu yu tanımam etmem ama it ,deli nedir yaaa ??? Ne demiş ki fazla samimisiniz belki de demiş ,bana hiç böyle şeyler olmadı demiş ..Ne var bunda ?? O da KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ demeseymiş te Ahmet bey Mehmet bey deseymiş ,bir de karşı tarafa sormak lazım ne oldu diye ??
Ne diyorsun?

Hani bir geyik var ya
Kadın ölüyor, Cehenneme gidiyor. Şeytan kapıda karsılıyor
"Hoşgeldin Üstadım"
Kadınlardan tehlikeli canlı yok bu dünyada :)

Back