• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlardan korkuyorum

Bosver..o tip insanlar problemli zaten...asiri kiskanclik bir davranis bozuklugudur..allah seni biliyor.insanlar inanmasada olur....
Zaten tecavuze ugrayan 14 yasindaki kiza kendi rizasiyla olmus diyen hakimlerin yasadigi zavalli bir ulkede yasiyoruz.şu ates olmayan yerden duman cikmaz lafiyla cok kisilerin cani yaniyor...
ağzına sağlık.kendini bilen insanlarla muhabbet etmek başka oluyor.zaten bana saldıranlardn bi hatun deprsyondayım diye konu açmış.stresini çıkaracak kişi arıyormuş ben nasiplenmişim demekki.onada sabır ama kimse kimsenin stres topu değil uğraşmıyayım diye sabır diyorum.6 yıldır üyeyim buraya neler gördük şahit olduk.biraz daha bekliyorum

evli çoluklu çocuklu adamlara kancayı takan insanlar hakaretin en ağırını hakediyor zaten.ama burada tecavüze uğrasan ne yaptınki tecavüz ettiler diyecek kadınlar var....
Aslinda kimse kancayi takmiyor adamlar yuz veriyor o tip kadinlara...
ağzına sağlık.kendini bilen insanlarla muhabbet etmek başka oluyor.zaten bana saldıranlardn bi hatun deprsyondayım diye konu açmış.stresini çıkaracak kişi arıyormuş ben nasiplenmişim demekki.onada sabır ama kimse kimsenin stres topu değil uğraşmıyayım diye sabır diyorum.6 yıldır üyeyim buraya neler gördük şahit olduk.biraz daha bekliyorum
Bosver dedigim gibi senin namusunu allah biliyor görüyor..evet bende baktim bu kim bu kadar sert yaziyor diye paranoyak miyim diye konu acan bir kadin3-4 gun once..nedense hic sasirmadim..arkadasim sana soyluyorum kimsenin namusuna laf atma....sanirim sorunlarin varmis once jinekologa sonra piskiyatriye görün....acilen..

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bunlar benim fikirlerim. Benim sorunlarımla bana cevap vermenizi hoş karşılamıyorum. Allah kimseye vajinismus derdini vermesin ayrıca. Başka da dert vermesin. Ben bu konu başlığına bu konudaki fikirlerimi söylüyorum. Evet zor günler geçirmiş olabilirim, geçiriyor olabilirim, herkesin başına herşey gelebilir. Allahtan çok anlayışlı ve beni çok seven bir kocam var. Ama etrafta ne ailelerin bu nedenlerle yıkıldığını görüyorum ve biliyorum. Ayrıca kim bana hakaret etmeye kalkarsa ben mahkemeye vericem o kişiyi. Ruh sağlığım yerimde, sadece zor günler geçirdim. Çok şükür bilinçli bir insanım ne zaman ne yapmam gerektiğini biliyorum

Ortaya o tip kadınlara söylediğim laflar neden bu kadar sert algılandı anlamış değilim. Hiç Bir kadın kocasının yanında yılışık bir kadını istemez, eğer seviyorsa ve samimi bir ilişkileri varsa.

Ortaya o tip kadınlara söylediğim laflar neden bu kadar sert algılandı anlamış değilim. Hiç Bir kadın kocasının yanında yılışık bir kadını istemez, eğer seviyorsa ve samimi bir ilişkileri varsa.
tabikide öyle ben evli değilim ama evlilik planları yaptığım adamdan yakın arkadaşım yüzünden ayrıldım.ama burada konu açtım kadın bana hakaret etti diye demekki problem sende kardeş deme aaaa ne avam diyen boş insanlar oldu.onları bekliyorum yamacıma doğru yine gelsinlerde bakalım klvya kahramanlığı nasıl oluyor

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bunlar benim fikirlerim. Benim sorunlarımla bana cevap vermenizi hoş karşılamıyorum. Allah kimseye vajinismus derdini vermesin ayrıca. Başka da dert vermesin. Ben bu konu başlığına bu konudaki fikirlerimi söylüyorum. Evet zor günler geçirmiş olabilirim, geçiriyor olabilirim, herkesin başına herşey gelebilir. Allahtan çok anlayışlı ve beni çok seven bir kocam var. Ama etrafta ne ailelerin bu nedenlerle yıkıldığını görüyorum ve biliyorum. Ayrıca kim bana hakaret etmeye kalkarsa ben mahkemeye vericem o kişiyi. Ruh sağlığım yerimde, sadece zor günler geçirdim. Çok şükür bilinçli bir insanım ne zaman ne yapmam gerektiğini biliyorum
Hakaret etmedik hekime git dedik..verebilirsin mahkemeye sıkıntı yok...sen konu sahibine imalarda bulundun hepimiz anladik...zaten sorunlarin varmis üstüne gitmek istemem..

tabikide öyle ben evli değilim ama evlilik planları yaptığım adamdan yakın arkadaşım yüzünden ayrıldım.ama burada konu açtım kadın bana hakaret etti diye demekki problem sende kardeş deme aaaa ne avam diyen boş insanlar oldu.onları bekliyorum yamacıma doğru yine gelsinlerde bakalım klvya kahramanlığı nasıl oluyor

bak kendin yaşamışsın böyle olayları. en çok senin anlayabilmen lazım. ben sana problem sende dedim mi??? hayır asla.. çünkü seni tanımıyorum, kişiliğini bilmiyorum, diyemem. ama dediğim o tip kadınlar o lafları hak ediyor. sadece dedim ki mesafeni koru, artık kadınlar kimin iyi kimin kötü olduğunu kestiremiyor, o yüzden böyle şeyler yaşamaktansa mesafe daha iyi dedim. aynı fikirdeyim şimdi de.

burası bir form ise, tartışma ortamı ise fikirlerimi söyleyebilmem lazım. Sert konuşmuşumdur, çünkü o tip kadınlara tahammülüm yok.

bak kendin yaşamışsın böyle olayları. en çok senin anlayabilmen lazım. ben sana problem sende dedim mi??? hayır asla.. çünkü seni tanımıyorum, kişiliğini bilmiyorum, diyemem. ama dediğim o tip kadınlar o lafları hak ediyor. sadece dedim ki mesafeni koru, artık kadınlar kimin iyi kimin kötü olduğunu kestiremiyor, o yüzden böyle şeyler yaşamaktansa mesafe daha iyi dedim. aynı fikirdeyim şimdi de.

burası bir form ise, tartışma ortamı ise fikirlerimi söyleyebilmem lazım. Sert konuşmuşumdur, çünkü o tip kadınlara tahammülüm yok.
peki mesafeli olmadığımı nereden çıkarıyorsunuz.

sizede ama şunuda belirteyim bütün kadınları potansiye tehlike olarak görmekten vazgeçmezseniz mazallah korktuğunuz şey bşınıza gelebilir.bakın ben şimdi mesaideyim iş arkadaşım yanımda eşi gelsin çeksin yanımdan nasıl çekiyorsa.insanın içinde olmasın.

ben bişey yaşamadan böyleyim canım, ben bekar arkadaslarım hep evli malum onlar eşli, yanlarında bekar tek ben oluyorum bıde gösterişli tabiri caizse at gibi kızsan zor oluyor :cool: napıcaz çekicez bu durumu biraz mesafeli olarak:KK73::KK33:

bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.
ay bende korkarım öyle bişey yaşamadım ama.Allah insanı iftiradan korusun en korktuğum şeydir benim de

ay bende korkarım öyle bişey yaşamadım ama.Allah insanı iftiradan korusun en korktuğum şeydir benim de
annem o kadina sabahtan aksama kadar evde oturup televizyon izliyorsuniz tv ogrendiklerinizide baskalarina uygulayan cahil insanlarsiniz demisti hakli anam kendini bilmez insanlar yuzunden r

Sen bayagi manyak tiplere catmissin.
Bana denk gelmedi bu tur bir sey su zamana kadar. Ama burda bile o kadar sacma konular aciliyor ki o dedigin hastalik derecesinde kiskanc kadinlar tarafindan, sana hak veriyorum. Sokakta esine/sevgilisine yol sorsan kiskancliktan ustune atlamaya hazir kadinlar var. Bence de bu cahillik, buldumculuk, medeniyetsizlik, artik ne derseniz.
Bana catmadilar. Ama olur da boylesine denk gelirsem o gunumun butun hincini ondan cikarmazsam ne olayim. Elalemin psikopata baglamis kadinlarini hic cekemem. Hele o sana edilen telefon bana edilecek, parcalarim valla. :KK11:

Bu arada o kadinin esini arayip sikayet etmene hak verdim. Tabii ki onu arayip bunun hesabini soracaksin, karisinin cenesine sahip cikmasini soyleyeceksin. Kimsenin kiskancligi baskasina hakaret etme hakki vermiyor. :KK14:

farzedelim evli kişileri daha cok cekici bulanlar var ve bizim kocişler de dunya iyisi.
neden sorun cıkarıyoruz? guvenilir mi degil?
kociş 1 numara degil miydi?
adamın dili yok mu? kendisi cozemiyor mu?
o nasıl bir süper akıl ki hemen iki kaş göz edene çeliniyor...?

yuvaya sahip cıkma adı altında "aman elden kacmasın" diye bir insana yapısmak mı kurtaracak evliligi?
eş kafaya koymussa ne kadar yapısırsak yapısalım veya o kadını arayıp saydıralım, sonuc degisecek mi? ayse gider fatma gelir...

rahatsız oldugunuz bir sorun varsa 3.kişi ne yaparsa yapsın, hesabınızı once eşinizle gorun.

Sen bayagi manyak tiplere catmissin.
Bana denk gelmedi bu tur bir sey su zamana kadar. Ama burda bile o kadar sacma konular aciliyor ki o dedigin hastalik derecesinde kiskanc kadinlar tarafindan, sana hak veriyorum. Sokakta esine/sevgilisine yol sorsan kiskancliktan ustune atlamaya hazir kadinlar var. Bence de bu cahillik, buldumculuk, medeniyetsizlik, artik ne derseniz.
Bana catmadilar. Ama olur da boylesine denk gelirsem o gunumun butun hincini ondan cikarmazsam ne olayim. Elalemin psikopata baglamis kadinlarini hic cekemem. Hele o sana edilen telefon bana edilecek, parcalarim valla. :KK11:

Bu arada o kadinin esini arayip sikayet etmene hak verdim. Tabii ki onu arayip bunun hesabini soracaksin, karisinin cenesine sahip cikmasini soyleyeceksin. Kimsenin kiskancligi baskasina hakaret etme hakki vermiyor. :KK14:
teşekkürler keşke herkes sizin gibi empati kurabilse.direk beni suçladılar kardeş deme diye.ismiylede hitap edebilirdim ama eşinin görüp yanlış anlaşılma olasılığı var diye o şekilde hitap ettim.niyetim belli bey diye hitap edince dahamı farklı olacaktı.buradaki kadınlar dialoğumuzun nasıl olduğunu bilmeden sende kadınla insan gibi konuşsaydın dediler.gözümde o savundukları kadından farkları kalmadı.

farzedelim evli kişileri daha cok cekici bulanlar var ve bizim kocişler de dunya iyisi.
neden sorun cıkarıyoruz? guvenilir mi degil?
kociş 1 numara degil miydi?
adamın dili yok mu? kendisi cozemiyor mu?
o nasıl bir süper akıl ki hemen iki kaş göz edene çeliniyor...?

yuvaya sahip cıkma adı altında "aman elden kacmasın" diye bir insana yapısmak mı kurtaracak evliligi?
eş kafaya koymussa ne kadar yapısırsak yapısalım veya o kadını arayıp saydıralım, sonuc degisecek mi? ayse gider fatma gelir...

rahatsız oldugunuz bir sorun varsa 3.kişi ne yaparsa yapsın, hesabınızı once eşinizle gorun.
bir musibet bin nasihatten iydir derler.o kadın bana hakaret ederken cok cesurdu çok yırtıcıydı..Seni mahkemeye vereceğiz sesini kaydettik dediğimizde kedi yavrusuna döndü.ama benim buradan aldığım ders eşimin arkadaşları ile muhatap olmamak.telefonlarını karıştırmamak özelliklede şirket hattını.çünkü adamda rezil rüsva oldu.konuyu müdürlerine kadar ilettim.hatta müdürüde gelsin karısı çalışsın o zaman dedi.bi kadın adını bu kadar yerlere sermemeli.

Back