• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlardan korkuyorum

benim başıma böyle bişi gelmedi henüz. adres sorarken denk geldiğim çiftlerde sadece kadının yüzüne bakarak soruyorum. özellikle
Ay bunu görünce çok alakasız bir anım geldi aklıma.

Tek başıma tatildeyim, bir çift manzaralı bir yerde fotoğraflarını çekmemi rica etti. Çektim makinayı verdim (adam aldı elimden), "siz de beni çeker misiniz" dedim İngilizce, adamın cevabı: "benimle mi?" Ben hö kaldım tabii, "yok tek beni" dedim, karısı da öyle yanda bizi izliyor:KK70::KK70:
Manyak mıdır nedir adam, ben niye seninle fotoğraf çektirmek isteyeyim?

Konuyu okurken buraya açılan ''kocam ve işarkadaşı'' içerikli konular geldi aklıma.
Akşam vakti velisi öğretmen kocama mesaj atmış diye açılan konuya bile ''kadını ara haddini bildir 'cevapları verilmişti:KK14:
O arkadaşlar uğramadı mı bu konuya:KK53:

Kiskanc hatunlar(bende dahil) tehlikeliler vesselam:KK53:
Ama ben ne kadar kiskanc olsamda ayni senin gibiyim valla tirsiyorum esi olan adamlardan:KK53: bazen salak sacma davraniyorum. Abartili bi sesle abi yada kardes diyorum napim bakislarindan cok tirsiyorum:KK17:
Acaba bende oylemiyim disardan:KK53: merak ettim:KK53:

Konuşma tarzın erkek gibi olabilir mi
Yani ne bileyim kardeş diye erkekler birbirine hitap eder gibi geldi bana

Bana abartı geldi yazdıklarımız yani kardeşim yazdıktan sonra ve işle ilgili olduğu belli olduktan sonra kim arar da yok yldan çıkarırsın da bilmem ne der. Ayrıca neden mesaj atıyorsunuz arayın direkt aynı işyerinde çalışmışsınız bu insanlarla ya da yanlarına gidin o anda zaten mesajla çözülecek konular değil. Yani yanlış anlaşılacak birşey de yok mesajlarda bir de eşi evi terketmiş filan. Çok fazla abartı değil mi. Kardeşim diye de yazdım diyorsunuz başını görmemiş sonunu görmüş diyorsunuz öyle şey olur mu? büyütmeyin bence ama evli insanlara belki de daha hassas davranmak sadece işyerinde görüşüp sorunları işe geldiği zaman çözmek daha mantıklı zaten iş yerinde yapacağınız şeyler.

arkadaşlar her yerin çalışma şartları farklıdır belki ama ben de 10 yıldır bi kurumda erkekli bayanlı çalışıyorum bulunduğum bölümde en az 20 kişiyiz birinin nişanı oluyor birinin düğünü oluyor ev alıyor çocuk oluyor vs yemeklerde buluşuyoruz bazen eşli bazen eşsiz ama hiç böyle bişey duymadım gerektiğinde telden ararız derdimizi söyleriz birbirimize özellikle erkek arkadaşlarla herhangi bir konuda mesajlaşma hiç olmaz
konu sahibini asla suçlamak gibi değil de biraz daha dikkat etmek lazım belki o günlerde kadın eşiyle bi sorun yaşıyordur ve bu durum da zaten çıldırmış olan kadına tuz biber olmuştur (aslında erkekler çok hatalı durumu bu noktaya getirecek neler yapıyorlar kimbilir?)

Evet konudaki yorumlardan görüldüğü uzere de konu sahibi bu korkusunda haklıymış. Olayi afedersiniz disi kopek kuyruğunu sallamasa boyutuna getirenleri , okuz altinda buzagi arayanlari gordukce ben de korkmaya baslamadim değil.

Evet konu sahibi başkalarının basina gelmediyse muhakkak sen suclusundur. Onlardan daha mi iyi bileceksin?

Ben de daha dun aksam boyle bir kiskanclik olayi yasadim. Is cikisi bir arkadasla gorusecektik projelerimize teknik resim konusunda destek olacak birini ariyoruz diye.. Adam yaninda nisanlisiyla geldi. Projelerden bahsediyorum kadin adamin ustune cikacak nerdeyse sarilmalar vs vs.. En son biz projeye bakarken yanyana oturuyorken lavaboya gittim ve döndüğümde bir de baktim kadin aramiza oturmak icin yerini değiştirmis.. Is olayini da iptal ettim zaten var boyle kadinlar ne yazik ko:-(

Yanlis anlasilmalar o,ur ama bu un sizi bu kadar urkutmesi acayibe gitti
sonucta ortada bisey yok yani hemde anlatilabilir durumlar bunlar
Bence yanlis anlasilmaktan korktugunuz icin kensinizi yanlis anlatiyo olmayasiniz
Hemde kadinlar malesef kocalarinin sevgililerin cok fazla kadinlarla msj bile olsa istemiyor
Kadindada ne cesaret sizi aramasi ne dicek kocama niye msj cektin asiliyomusun ju dicek karsi taraf biraz sacmalamis ama siz kendinizden emin olduktan sonra bosverin gitsin

ya hadi diyelim seni kıskandı bunu senle degil eşiyle konusur gelipde sana bu sekilde davranmaya hakkı yok ortada birseyde yok bazı psikopat kadınlar var byle gozleri donuyor esinin yanında karsı cinsden birini gorunce madem oyle evde hapsetsinler..ben kocama guveniyorum sana guvenmiyorum bastan cıkarırsın ne demek ya

bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ey allahım yaa ne paranoyak insanlar var hayatta..
Niye korkuyorsun canım yaa sen yanlış birşey yapmıyosun ki..
Takma kafana hepte sana denk gelmiş cahil kişilikler..
İster istemes insan sinirleniyor bozuluyor haklı olarak..
Belki bir piskoloğa görünebilirsin bununla ilgili..
Ama sen kendinden eminsen bence problem yok..
Hiç arkadaşın yokmu biraz onlarla vakit geçir.
Dağıt kafanı eğlen güzelce başka türlü çıkaramazsın kafandan..

ben organize sanayilerde calıstım. hicbirinin eşi beni aramadı goz dağı vermedi. erkeklerle dolu yerdi. o zamanlar eşim bile sorun etmediydi. gerçi beni bilenler yapamazdı. cunku cok fena çarlayacagımı bılıolardı. :confused:

bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.

Bir de kezban deyince kızarlar. Bunlar nasıl bir geri zekalıysa artık, dünyadaki tüm kadınların o çok mükemmel! kocalarını ayartmaya çalıştığını sanıyorlar.
İnsan sosyal bir varlık, eğer dünyayla bağını koparmamışsan, illa ki kadın-erkek birileri ile iletişim kurmak zorundasın. Madem eşinin iş arkadaşı ile iletişim kurmasını bile istemiyorsun, kaldır koca kıçını, kendin çalışıp para kazan.

Neyse sinirlendim ben. iyi ki bu salaklar beni aramamış.

Ya karşı tarafın niyeti kötü olmasa da her kadında var kıskançlık malesef çok kötü bi durum ben kimseyi aramadım ama nişanlıma devamlı her gece msj atan bi kız vardı kaç defa denk geldim arkadaşı diye sesim çıkmadı bi gün sinirlendim bu ne cvpta vermiyosun devamlı iyi geceler bilmem ne diye msj atıyo diye ben cvp yazmıştım tabi karşımdaki hemen saldırıya geçti bende cvp vermiyor işte ne zorluyosun yazıyosun dedim :D zaten 1 hafta sonra numarasını değiştirecekti yazmasam da olurdu ama sinir olmuştum bi kere :KK53::KK53:

Benim esime mesaj aticak boyle varyaci genclik gelmedi mi henuz basliga ?

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi. Yıllar önce çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyim. Abone işlemi onayladı. Detaylar için hanımıyla görüşmemi rica etti. Kadına ulaştım ben zannediyorum ki rutin bir abone görüşmesi yapacağım amaannn Allahım ne şırfıntılığım, ne edepsizliğim, ne yalancılığım kaldı. Madem evle ilgili bir konuymuş neden direkt onu aramamışımda ilk eşiyle konuşmuşum. Eşi nasıl ona sormadan böyle bir işlemi onaylamış. Nereden bilecekmiş eşinin şirketini aradığımı belki cep telefonundan konuşmuşum adamı ayartmışım. Yoksa bu bir komplomuymuş. Eşiyle bir olup onu mu kandırıyormuşum. Kadın ayak üzeri ne senaryolar yazdı bana anlatamam. Hayatımda gerçekleştirdiğim en zor görüşmeydi. Malum çağrı merkezi konuşma kuralları çok katıdır.

Çok basit bir durumdu aslında adam çalıştığım şirket, verdiğiniz hizmetten memnun şartları değiştirmeyi düşünmüyor ancak mümkünse evime isterim kampanyayı dedi. Sistemden kontrol ettim baktım uygun işleme aldım. Kadın da bana sadece iletişim ve adres bilgilerini teyit edip gelecek ekip için randevu verecekti. 444lü numaradan aramışım konuşmalar kayıt altında adamı tanımam etmem. Düşünün paronoyayı.

hahah ben ne yapayim? esimin is arkadasi ben arkamda calisanlara kocam gibi davranirim demis, yani kocami ezerim lafimi dinletirim mi demek istiyor anlamadim ne manada dedigini.
arkasindaki masada esim calisiyor.
arayip sen nasil boyle laf edersin mi demedim ama bayagi uyuz olmustum kadina. esime arayip hesap sorarim diye blof yaptim oyle korktu ki, artik yeni is yerinde kadin var mi yok mu onu bile bilmiyorum :27:

Türk kadınının genel problemi değil mi zaten bu ? Kendine özgüveni sıfır, kendisini sevmeyen, haliyle eşinin yada sevgilisinin de onu sevdiğini düşünmeyen bu yüzden çevresindeki her kadını potansiyel aldatılmasına neden olacak kişi olarak gören kadınlar, kadınlarımız... Vallahi yerinde olsam evet tatlım kocan seni benle aldatıyor dememek için kendimi zor tutardım, yesin kafayı dursun. Hatta tutmayada bilirdim sanırım. Ne hastalıklı kadınlar var ya. Karşıdan ne kadar hastalıklı, ne kadar acınacak halde göründüklerinin farkında değiller. Bir kadın olarak başka bir kadını arayıp hesap sormak, birinin karşısına küçülebilmek bu kadar kolay mı ya ? Ben sadece bu meselede değil, çoğunlukla hemcinsimden soğudum zaten. Kız arkadaşlardan, bayan doktorlardan, erkek analarından. Bunları artık potansiyel tehlike olarak görüyorum bazı nelerden dolayı. Kadının kadına ettiğini, etmiyor düşman düşmana. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Bu sadece senin başına gelen bir durum değil ki..Kadınlara guveni erkekler vermiyor sonuc bu

Neyse de bu konuda biraz da şey hissettim hani ben çok güzelim kadınların hepsi kocalarından kıskanıyor gibisine..
Artı niye msj atıyorsun, arayarak söylesen karşıdaki ses tonundaki ciddiyeti de duymuş olur. Sms biraz samimiyet gostergesidir aslında, msj atmak yanlış anlaşılabilir

Back