bayanlardan korkuyorum

aa çok derin bir cümle etmiş şimdi. Yoruma çok açık yani. Nasıl yorumlarsan da kendine göre bir yere çekebilir. Erkeklerle sorun yaşamadıysa sorunların temelinde erkekler de olmazsa tecavüze uğrayan kadın kendi kaşınmıştır ya da kuyruk sallamıştır.
Ben bu cümleden bunu anladım.

ne kadar uzun konuşmuşsunuz kadınla yahu.. daha "alo ben X in eşiyim" dediğinde çat diye suratına kapatsanız bunlar olmaz işte.. attığı mesajları da savcılığa verirsiniz biter gider..

karşı tarafa soruldu adam benden özür diledi ayrıca böyle dengesiz kadınlar yüzünden bak eşin benim kardeşim görüntüsü vermek için kardeş derim diyeceğimde.bunu sorgulamak size düşmez

bir gün o gün izinli yöneticimizi aradim ki isten cikinca ara demisti mesaide gec bitti ..bir şeyler oldu anlatıyorum arkadan bir ses " kim o konustugun" diye cirladi ama nasıl :) adam da ben de kem kum ettik sanki sucluyuz gibi insan neye ugradgni anlamiyor..
korkumdan mesaj atiyordum x bey diye baslayip.

karşı tarafa soruldu adam benden özür diledi ayrıca böyle dengesiz kadınlar yüzünden bak eşin benim kardeşim görüntüsü vermek için kardeş derim diyeceğimde.bunu sorgulamak size düşmez
Ahmet Bey diyince sorun olmuyormus. Kardeş diyince sorun oluyormuş. Kardeş demeyecekmissin bir daha.

adam bile utanmış. Kadınlar çok ilginç gerçekten. Bunlar işte kadınla erkeği bir tek yatakta düşünüyorlar.

ne kadar uzun konuşmuşsunuz kadınla yahu.. daha "alo ben X in eşiyim" dediğinde çat diye suratına kapatsanız bunlar olmaz işte.. attığı mesajları da savcılığa verirsiniz biter gider..
olurmu öyle saçma şey.

bazı kadınlar kocayı zor bela buldukları için dişi sinek görseler raidle dalıyorlar hemen.
ya da eşini suçlamak yerine pisliği karşı tarafa atmak kolay geliyor (ki sizin durmunuzda tamamen paranoyaklığın dibine batmış bu kişiler)

ama yargılarınız genellemeyin asil ve şahsiyetli kadınlar da var.

bazı kadınlarıın kıskançlıkları hastalık boyutunda gercekten hepsinn de sana denk gelmesi kötü olmuş ama genelleme yapmamalısın bence böyle fesat insanlara da koz verme

Ben o tabir ettiğiniz kıskanç ,basit,kalitesiz kadınlardan değilim maalesef 5 yıl boyunca sanayi bölgesinde çalıştım ,elemanlardan üst yönetime kadar tahmin edersiniz ki herkes erkekti ve çoğu da evliydi ..Ben hiçbirine KARDEŞŞŞŞ sen benim KARDEŞİMSİN dünya ahiret imajı sergilemedim,böyle saçma sapan şeylere girmedim ...Onların bir çoğunun eşini tanırım ,hepsiyle de konuşurum ...Neden benim başıma gelmedi acaba çok mu çirkinim yahu Siz mesaj vermeyin ,belliki yanlış veriyorsunuz ...Hani şöyle tipler vardır ,sokakta herkes bana bakıyor ,ayyyy şunun karısı kıskandı beni ,şu beni gözleriyle yicek bana aynı o tiplerden geldiniz Allah aşkına mesaj falan vermeyin yani hadi öptüm ..

ahahaha çok hoş bir yorumdu gerçekten :))

zihniyete bak be... kadın tam psikopatmış... kocalarına güvenmiyorlar sonrada saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.. birde msj şirket hattına atıyorsun yani pes dedim o hatuna... evi terketmeye yer arıyormuş

Bu durumdan kurtuluş yok ne yazikki. Bende aynı şekilde korkular yaşıyorum aynen senin gibi davraniyo rum. Bizde bi yanlış yok. Benceuüzme kendini. Hadsiz insan çok. Ne yapalim

10 yıla yakındır mühendisim. Olduça fazla erkek iş arkadaşım var. Bir günden bir güne X Bey diye mesaj atmadım. Onlar Ahmet, Mehmet, kankadır benim için. Özgüvensiz tipler için de kendimi değiştiremem kimse kusura bakmasın. Bizde yeni gelenler bazen Bey diye hitap ederler de insanlar ne diyeceğini şaşırır. Ortam öyle değil her yerde.

Benimde eşimin iş arkadaşı sürekli arar, mesaj atardı, ben derdimi eşimle hallettim aramayı kesti çok şükür, hiçte senin gibi kardeş vs cümleleri geçmezdi, seni arayan eşler o raddeye gelene kadar, bu konuda çok sınanmıştır diye düşünüyorum o yüzden. Sen patlama noktaları olmuşsun.
Senin için söylemiyorumda. Bazı kadınlar gerçekten seviyeden habersiz, mesafeli olmaları için erkeğin illa evli olması gerekmiyor, evliyse daha dikkatli olmaları gerekiyor.

Yapma Allah askina gökçe..

Bak az önce bölüm yoneticime isle ilgili konu için aradigimi ve eşinin nasil carladgni yazdim. Sonra hep bey ile başlayan mesajlar yazdim aramaktan korktum..

Ama adam nasil biri?

is yerinde gelen gecen kadinin kalcasinin içine düşerdi resmen. Ama aradigim için suçlu benim ne hikmetse.... aslında sapik olduğunu bildigi halde evli olan kadin suclu degil sapik es suçlu değil.... İs için kardeş diye mesaj atan kadim suçlu..

Boyle kadınlar aslında eşlerinin ciğerini biliyor da ondan boyle carliyor millete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…