• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlara özel otobüs için yürüyoruz

Pembe otobüs mü gelecek:26:
Şimdi ben "arkaya ilerleyelim beyler", "hüopppp şoför orta kapıyı aç", " hanım abla akbil'in var mı" gibi şeyler duyamayacak mıyım otobüslerde:44:

Pembe otobüsleri hayal edin, hanım teyze dantellerini sermiş oturacağı koltuğa, gözünde gözlüğü toruna atkı örüyor, yanında oturan başka hanım teyze gelinin yemek yapmamasından şikayet ederken bir yandan da beş şiş patik örmekle meşgul.

Otobüs tıklım tıklım, şoför seslenir :arkaya ilerleyelim şekerim:60:

Pembe otobüs mü gelecek:26:
Şimdi ben "arkaya ilerleyelim beyler", "hüopppp şoför orta kapıyı aç", " hanım abla akbil'in var mı" gibi şeyler duyamayacak mıyım otobüslerde:44:

Pembe otobüsleri hayal edin, hanım teyze dantellerini sermiş oturacağı koltuğa, gözünde gözlüğü toruna atkı örüyor, yanında oturan başka hanım teyze gelinin yemek yapmamasından şikayet ederken bir yandan da beş şiş patik örmekle meşgul.

Otobüs tıklım tıklım, şoför seslenir :arkaya ilerleyelim şekerim:60:

anlattıkların çok komik özellikle arkaya ilerleyelim şekerim beni bitirdi :1:
burda o kadar çok pembe otobüs var ki anlatamam 2 km ilerden farkedersin :1:

$images (1).jpg$images.jpg

Pembe otobüs için duraktasın kuyruk almış başını gitmiş, acelende var ama elinde şemsiyesiyle sırada bekleyen teyze tepene şemsiye patlatıp, söyleniyor: seni edepsiz seniii, seni terbiyesiz seniii :60::60:

Ayhhh şoförr kız yavaş rimeli süremedim senin yüzünden:60:
Pembe otobüs istiyorum, pembe otobüse yaraşır süper makyajlı birde şoför:52:

Pembe otobüs için duraktasın kuyruk almış başını gitmiş, acelende var ama elinde şemsiyesiyle sırada bekleyen teyze tepene şemsiye patlatıp, söyleniyor: seni edepsiz seniii, seni terbiyesiz seniii :60::60:

Ayhhh şoförr kız yavaş rimeli süremedim senin yüzünden:60:
Pembe otobüs istiyorum, pembe otobüse yaraşır süper makyajlı birde şoför:52:

Eki Görüntüle 886281

Böyle bişey mi :26:

Burda asıl sorun pembe otobüse binmeyenlerin nasıl algılancağı ki bu hükümet alttan alta insanları bazı şeylere mecbur bırakmaya çalışıyor. Kötü ya herşey kötüye gidiyor kısacası .

Niye yürüyorlarmış,otobüse binselermiş ya?? Bunu bir yerde gördüm hoşuma gitti yazayım dedim buraya:)

Hadi pembe otobüsü yaptılar.Baaayanlar yolculukları süresince rahat ettiler.Türlü türlü dedikodular,kocaları çekiştirmeler neyim..Oh mis bir yolculuk.Otobüsten indikten sonra yolda taciz edilmeyeceklerinin garantisi nedir? Ne yani bayanlar yürüsün diye ayrı yol mu yapacaklar bu sefer.Kadın bir seks objesi olarak görüldüğü müddetçe geçecen o otobüs neyim işlerini.Sapık her yerde çünkü...

"Cinsellik normal bir biyolojik işlevdir. Ne kadar olağanlaştırırsanız istismarını o kadar engellersiniz."demiş İlker Belek.

En güzel çözüm kadınlığı yasaklasınlar!

Eyorlamam bu kadar

Mantığa bak! Otobüsler tıklım tıkışmış erkekler elliyormuş...Otobüslerin sayısı artırılsın, ayakta yolcu alınmasın demiyorlar da, kadına özel otobüs olsun kadın kadına sürtünelim diyorlar! Hayret bir şey ya :52: Sonra da "ayrıştırma yok!" olur. He hee.
Bir de kadınlar taciz etmiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. :ssz:

Kaınların kendilerine bunu bile bile yaptığını düşünmek çok nahoş..

Karşı cinsle evlilik de yasaklansın o zaman.! soyları devam edebilemez dimi :51:

Back