- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
ondan 75+ dedim ya canım, yani yaş haddinden mecburen altın gününden emekli olmuş olanlar...
kadın olarakta kast etmedim kadınlı-erkekli
Öyle bi otobüs olsa çok kavga çıkar
Şaka bir yana böyle bir şey yapacaklarına, ayakta yolcu sayısını azaltsalar daha mantıklı.
Ben de rahatsız oluyorum arkamda bir erkek olduğu zaman. Ki zamanın birinde ergenin biri alenen taciz etmedi ama resmen kızın arkasında dururken ereksiyon oldu. Eşofmandan görünüyodu her şey(utanarak yazdım kusura bakmayın, örneklemek istedim.)
Ayakta yolcu sayısı azaltılsın sorun çözülsün!
kadınlara özel otobüs, kadınlara özel dolmuş, kadınlara özel banka, kadınlara özel cadde sokak kadınlara özel bilmem ne .....bunlar için yürüyeceğinize adam gibi adamlar yetiştirin...daha hamileyken "nasıl yaparım da erkek doğururum" diye olmadık çareler arayın, doğurunca pipisini oan buna gösterip, kestirirken bile padişah şehzade kral kıyafetleri giydirip " bak pipin nasıl da önemli kesilirken bile davul zurna" deyin, oğlan çocuğunu elinizle besleyip çorabina kadar giydirin, erkek eli şeyinde dolaşırken kızı sindirin o ayıp, bu günah, o tü bu kaka.....sonra kadınlara özel otobüs çoooook ama çok saçma....
dünyanın kaderi aslında, modern dünya erkek tekelinde dönüyor...bunu aşmış kimi ilkel (!) dediğimiz toplumlar dışında....
?Seni leylekler getirmedi çocuğum?!?
pipi için toplaşıp göbek atıyoruz dimi, var mı ötesi, ama güya ilkel bi kabile pipi için ateş etrafında dönse ıyyy ne ilkel deriz, bir fark yok bence
ben oğluma sünnet düğünü yaptırmayı düşünmüyorum.
kızlarde regl olunca, prenses giysisi giysin.ben de yapmadım, herkes çok anormal bişeymiş gibi karşıladı, halbuki anormal olan sünnet düğünü bence
şimdi bi de çocuklara şehzade kıyafeti giydirmiyorlar mı, inanılmaz
muhteşem yüzyılı fazla ciddiye aldı millet
kızlarde regl olunca, prenses giysisi giysin.
ee. neden olmasın. biz ezikmiyiz karrdeşim..
erkeklerin cenneti. türkiye...Hiç valla...Ben regl olunca annem hafifçe tokatlamıştı beniAdettenmiş
Biz tokatlanıyoruz erkekler şehzade oluyor..Ne ala memleket
Hiç valla...Ben regl olunca annem hafifçe tokatlamıştı beniAdettenmiş
Biz tokatlanıyoruz erkekler şehzade oluyor..Ne ala memleket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?