bayanlara özel otobüs için yürüyoruz

Öyle bi otobüs olsa çok kavga çıkar
Şaka bir yana böyle bir şey yapacaklarına, ayakta yolcu sayısını azaltsalar daha mantıklı.
Ben de rahatsız oluyorum arkamda bir erkek olduğu zaman. Ki zamanın birinde ergenin biri alenen taciz etmedi ama resmen kızın arkasında dururken ereksiyon oldu. Eşofmandan görünüyodu her şey (utanarak yazdım kusura bakmayın, örneklemek istedim.)
Ayakta yolcu sayısı azaltılsın sorun çözülsün!

aklıma bi karkatür geldi bulursam eklicem

Böyle sapıklıklar anca türkiyede olur zaten.
Bulunduğum yerde genel olarak insanlar taksiye binmeyi tercih ediyor,ben dahilinde.
Birkaç defada olsa otobüse bindim, bırakın ayakta durmayı erkekler okadar dikkat ediyor ki bayanlar yanından geçerken dahi onları rahatsız etmemek adına kendilerini geri çekiyorlar.

Tıklım,tıklım dolan bir otobüste hiç görmedim,galiba bizim türkiye'ye mahsus olsa gerek.
Seviyorum seni türkiyem,bide şu sapıkların kökünü kurutsak

çok saçma ve gereksiz ....

keşke bir kısmımız otizmli bir kısmımız dawn sendromlu geri kalanımız da çocuk olsa....

Son düzenleme:
Sorun ne? Sıkışık sıkışık tanımadığın adamlarla dip dibe gitmek mi? Yoksa erkeklerle aynı otobüste olmak mı?

1.nin çözümü daha fazla otobüs, 2.sinin de çözümü kadınlara özür dilerim, bayanlara özel otobüs.

kadınlara özel otobüs, kadınlara özel dolmuş, kadınlara özel banka, kadınlara özel cadde sokak kadınlara özel bilmem ne .....bunlar için yürüyeceğinize adam gibi adamlar yetiştirin...daha hamileyken "nasıl yaparım da erkek doğururum" diye olmadık çareler arayın, doğurunca pipisini oan buna gösterip, kestirirken bile padişah şehzade kral kıyafetleri giydirip " bak pipin nasıl da önemli kesilirken bile davul zurna" deyin, oğlan çocuğunu elinizle besleyip çorabina kadar giydirin, erkek eli şeyinde dolaşırken kızı sindirin o ayıp, bu günah, o tü bu kaka.....sonra kadınlara özel otobüs çoooook ama çok saçma....

dünyanın kaderi aslında, modern dünya erkek tekelinde dönüyor...bunu aşmış kimi ilkel (!) dediğimiz toplumlar dışında....

?Seni leylekler getirmedi çocuğum?!?

pipi için toplaşıp göbek atıyoruz dimi, var mı ötesi, ama güya ilkel bi kabile pipi için ateş etrafında dönse ıyyy ne ilkel deriz, bir fark yok bence

kızlı erkekli aynı evde kalınmaz

kızlı-erkekli eğitim yanlış, karma eğitim doğru değil

"bayanlara" özel pembe metrobüs olsun.

yüzüklerin efendisi filmindeki orkların ayak sesleri gibi... tam tam tam

ben oğluma sünnet düğünü yaptırmayı düşünmüyorum.

ben de yapmadım, herkes çok anormal bişeymiş gibi karşıladı, halbuki anormal olan sünnet düğünü bence
şimdi bi de çocuklara şehzade kıyafeti giydirmiyorlar mı, inanılmaz
muhteşem yüzyılı fazla ciddiye aldı millet

Son düzenleme:
kızlarde regl olunca, prenses giysisi giysin.
ee. neden olmasın. biz ezikmiyiz karrdeşim..

Hiç valla...Ben regl olunca annem hafifçe tokatlamıştı beni Adettenmiş

Biz tokatlanıyoruz erkekler şehzade oluyor..Ne ala memleket

Bana da aileden 3 kadın tokat atmıştı annem, yengem, halam. Bizim ailedeki kadınlar daha da ezik olmalı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…