Bayanlara en uygun meslek sizce nedir

nurank

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
43
0
621
51
Ankara
merhaba arkadaşlar sizce bayanların evinide ihamal etmeden yapabileceği hangi meslekleri önerirsiniz.bir işe atılmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirima.s

psikologluk veya psikiatristlik olabilir bence hem aileni anlayabilirsin hem para yönünden iyi hem hastanede çalışırsan düzenli saatlern olur özel muayenehane açarsan zaten herşeyi kndine göre ayarlarsın şahsen psikiatrist olmak istiyorumda..

DAVULUN SESi UZAKTAN KULAĞA HOŞ GELİRMİŞ.

BENCEDE BAYANLAR İÇİN EN UYGUN MESLEK ÖĞRETMENLİK.( Kamu kurumunda )
ÖZEL SEKTÖRDE ÖĞRETMENLİK TE YOĞUN OLUR SANIRIM.

SANIRIM SEN KENDİN İŞ KURMAK İSTİYORSUN.
BÜTÇEN KISITLIYSA,
ÇEYİZ, ÇAMAŞIR, ÇORAP SATAN TUHAFİYE HAVASINDA
BİR DÜKKAN KEYİFLİ OLUR DiYE DÜŞÜNÜYORUM.

öğretmenlik tabiki..
ama ben olamazdım o ayrı okadar çocukla uğraşamazdımda ondan..
işe atılacaksanda akşam 5-6 da biten bi iş olsun bence..
muhasebe işleride bayanlar için uygun olabilir...

BİR MUHASEBECi OLARAK, KESiNLİKLE UYGUN OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMANLAR OLUYOR.

öğretmenlik hem çalışma saatleri,hem senelik tatiller açısından çok uygun bir bayan için.ama ben öğretmen olmadım mühendis oldum:) biraz sabırsızımdır da uğraşamazdım çocuklarla heralde. ama şimdiki aklım olsa psikolog olurdum,çok daha severek yapacağıma eminim(

öğretmenlik olsa gerek tatili çok, çalışma saatleri belli

ama dışardan göründüğü gibi değil tabi hiç bir şey devlete sırtınızı dayamışsanız iyi yoksa benim gibi özel sektörde çalışıyorsanız zor tabi bütün yazı ders vererek geçirdim

bencede öğretmenlik ben çok istedim ama olmadı ne varsa evliliği tercih ettim çok pişmanım ama inşallah iki kızım var öğretmen olmalarını çok istiyorum

bence iş konusunun bayan erkek ayrımı yoktur işini severek başarıyla yapmak vardır. sevdiği işi başarıyla yapan kişi mutlu olur para da sahibi olur ailesini de hoş tutar.(ben zorluğunu bile bile gazetecilik mesleğini okumayı seçtim edebiyata tarihe öğretmen olmaya puanım yetiyodu halbuki!) yani demem o ki kişiyle uyumlu bir iş önemlidir.

bence bayanlar için en ideal meslek öğretmenlik ben öğretmen olcam
ama hep eczacı olmak istiyodum aslında eczacılık da olabilir ama kendi eczaneni açabilcek sermayeye sahipsen diplomanı bırak eczaneye sen işini yap

Uygun olanı bilmiyorum ama, kesinlikle muhasebe evli bir bayan için uygun değil.
Gece ikiye kadar çalıştığımı bilirim ben beyanname zamanlarında.

bence de ogretmenlik iyidir..ama simdiki cocouklarla ugrasmak icin demir gibi bir yurek cok saglam bir irade ve bi o kadar sabir gerekli..simdiki gencler ogretmenlere bizim duydugumuz saygiyi duymuyorlar malesef..tabii ozel okul yada dershane ogretmenleigi degil kardesimin 10 yilda nerdeyse posasi cikti dershanelerde..))))

bence en uygunu ev hanımı süper vallaha ohh bide özel sigorta yaptırcan kocana gel keyfim gel

ne demişler ''kelekler calışır, melekler yer ''

:Roflol:

ben ce de öğretmenlik ama mesleğim muhasebe malesef gerçi şuan çalışmıyorum yani anlayacağınız diplomalı ev hanımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…